Да ли је боље имати гас по 270 евра или ..?

Обилић

Elita
Poruka
17.642
Цео свет нам намигује "Не мењајте Господара !"
па ево и Руси са овом ценом гаса.

Орочили су је на 6 месеци,
у случају да у априлу на власт дође неки назадњак - подићиће је.

Превише смо грешили у задњих 40 година,
нарочито за време Милошевића.

Гледа нас Исток и Запад, не могу да верују !

Vučić i jeste Milošević, samo je onaj uhapšen pa je ovaj morao da preuzme stranku.

Знаш где се Господар и Слоба прво разликују ?

Господар је спреман за нас, своје пилиће, да иде по свету,
да пољуби скуте и ђаволу самом !
Покојни Милошевић на жалост није био спреман ни у госте да прими стране дипломате
које су хтеле да га опомену куда срља !

Као нпр. америчког амбасадора !

kiss-the.gif

Знаш где се Господар и Слоба прво разликују ?

Господар је спреман за нас, своје пилиће, да иде по свету,
да пољуби скуте и ђаволу самом !
Покојни Милошевић на жалост није био спреман ни у госте да прими стране дипломате
које су хтеле да га опомену куда срља !

Као нпр. америчког амбасадора !

Razlika je kada VI flota , unajmljena zavodi red, a razlika je i kada Iskander i Sarmat opominju .. ali na žalost nečiju , ne vole da ih iznajmljuju ..

Vlasnici VI flote naslućuju koliko je ružno najamnik biti ..

Јуче сам добио следећу информацију која гласи:

Putina je gas kostao isto i pre pet godinq - nista. Probusi rupu u Sibiru i eto gasa. Samo sto nam ga je pre 5 god prodavao za 100 dolara, danas 270 a za 6 meseci ce za 500

Ово није Лаж.
Овој особи која је то написала,ја беспрекорно верујем.
Мој коментар:
-То је цена коју морамо да плаћамо јер 20+ година седимо на 2 столице
па тако,да и дан-данас руска хуманитарна Мисија не ужива дипломатски Статус као што је то обећано.
Даље,хиљаду пута смо превеслали Русе(бар покушавали) око овог безцаринског Увоза да им увалимо робу са ЕУ-тржишта!
Ма милијарду пута преко најразличитијих намирница,меса,воћа,поврћа!
И сваки пут нас провале,ја се само питам и чудим како онај отужни Расим Љајић остаде жив поред свих тих силних ПРЕВАРА,
које смо ми русима покушавали да утрапимо где је тај Мученик морао сваки пут да се правда.
И поред свега тога,безцарински Увоз нам није укинут.
јел знате зашто?
Зато што Рус има душу и срце...за разлику од било које западно-европске државе.

Све у свему-захвалите се Богу и Путину да нам оволико гледа кроз прсте и на овој Цени.
Ми је нисмо заслужили.

Јуче сам добио следећу информацију која гласи:

Putina je gas kostao isto i pre pet godinq - nista. Probusi rupu u Sibiru i eto gasa. Samo sto nam ga je pre 5 god prodavao za 100 dolara, danas 270 a za 6 meseci ce za 500

Ово није Лаж.
Овој особи која је то написала,ја беспрекорно верујем.
Мој коментар:
-То је цена коју морамо да плаћамо јер 20+ година седимо на 2 столице
па тако,да и дан-данас руска хуманитарна Мисија не ужива дипломатски Статус као што је то обећано.
Даље,хиљаду пута смо превеслали Русе(бар покушавали) око овог безцаринског Увоза да им увалимо робу са ЕУ-тржишта!
Ма милијарду пута преко најразличитијих намирница,меса,воћа,поврћа!
И сваки пут нас провале,ја се само питам и чудим како онај отужни Расим Љајић остаде жив поред свих тих силних ПРЕВАРА,
које смо ми русима покушавали да утрапимо где је тај Мученик морао сваки пут да се правда.
И поред свега тога,безцарински Увоз нам није укинут.
јел знате зашто?
Зато што Рус има душу и срце...за разлику од било које западно-европске државе.

Све у свему-захвалите се Богу и Путину да нам оволико гледа кроз прсте и на овој Цени.
Ми је нисмо заслужили.
Ista ona Rusija koja kad je mogla 90tih(isto kao I Kina) da da VETO na sankcije Yugi-a NIJE! Toliko nas eto vole...logikom @"kog volim tog i k...m :) "Kakva dusa kakvo srce... U diplomatiji SVAKOj samo INTERES se gleda...Sloba ja bio bankarf skolovan na Zapadau-a Vucic je licemer kojim je ustvari radikal-koji je usvojio i prekrojio kvazi-demokratsku politiku...P. C. Kad nas ceo svet toliko voli-zasto onda americki , jel bese senatori ili kongrresmeni salju pismo o korupciji AVU? > Zarto-jewr mu je istek roka BLIZU!

Ista ona Rusija koja kad je mogla 90tih(isto kao I Kina) da da VETO na sankcije Yugi-a NIJE!

Русија 90тих није имала леба да једе.
Буквално!
За разлику од Нас где смо ипак могли да ваљамо флаше безнзина на улици,
док је хлеба наравно увек било.

al zato posle izbora...

ako je uopste stvarno 270 , mozda srbija dotira neku razliku dok vozd ponovo ne zasedne

a posle potop

Не !

Ако наставимо позитивним смером, подржаће нас.
Рекао је то брат Путин, а каже то и цео моћни свет !

А зашто ?

Зато што је свима жао
(иако је политика безосећајна делатност)
несреће која је задесила СФРЈ.

Сваком нормалном је жао Титаника ...

Русија 90тих није имала леба да једе.
Буквално!
За разлику од Нас где смо ипак могли да ваљамо флаше безнзина на улици,
док је хлеба наравно увек било.
Ma daj. Ne rise. rusija je UVEK bila pojam za nas. I uvek je bila sila. Da li uopste znas ko je imao pravo VETA...? I Kina i Rusija, izmedju ostalog-a naguzili su nas koliko su nas voleli...P.C. I za hleb gresis-90tih-mogao si da kupis mislim dve vekne hleba MAKSIMALNO u radnji-i da li bese litar ili dva mleka(kad ima). Toliko koliko je bila raskos..

Ma daj. Ne rise. rusija je UVEK bila pojam za nas. I uvek je bila sila. Da li uopste znas ko je imao pravo VETA...? I Kina i Rusija, izmedju ostalog-a naguzili su nas koliko su nas voleli...P.C. I za hleb gresis-90tih-mogao si da kupis mislim dve vekne hleba MAKSIMALNO u radnji-i da li bese litar ili dva mleka(kad ima). Toliko koliko je bila raskos..

Политика покојног Слобе је била толико губитничка,
да су чак и браћа морала да буду против нас.

Русија 90тих није могла да уложи било какав ВЕТО на предлог санкција јер је сама ТАДА ЗАВИСИЛА ОД ЗАПАДА!
Као што није могла да се отворено супротстави одлуци у бомбардовању.

Русија 90тих није могла да уложи било какав ВЕТО на предлог санкција јер је сама ТАДА ЗАВИСИЛА ОД ЗАПАДА!
Као што није могла да се отворено супротстави одлуци у бомбардовању.
ma KAKO bre nije mogla???imala je SVAKO diplomatsko pravo. I samim tim sto to NIJE URADILA-je indirektno odgovrna za nase stanje danas..Nemas pojma stvarno. Lupas gluposti na kvadrat...

ma KAKO bre nije mogla???imala je SVAKO diplomatsko pravo. I samim tim sto to NIJE URADILA-je indirektno odgovrna za nase stanje danas..Nemas pojma stvarno. Lupas gluposti na kvadrat...

-У неком одређеном историјском тренутку када Судбина твоје земље и безнађе које тамо влада,ја
џојстиком притиснем одређено дугме на неком гласању где ми је НАЛОЖЕНО да га притиснем.-

kako rece * ustedecemo 300 mil , taman za stadion*

moljaka putina , posle baca na one sto nas svaki cas nerviraju

morace i bar 2 tajna bunkera da pravi , na tim stadionima, za navijace
Debilčina , to je sav njegov politički domet !
Umesto da kaže da će pare uložiti u zdravstvo , školstvo , nauku...
Debilćina u svom maniru za arlaukanje sa tribina i govornice :bljuc:

Цео свет нам намигује "Не мењајте Господара !"
па ево и Руси са овом ценом гаса.

Орочили су је на 6 месеци,
у случају да у априлу на власт дође неки назадњак - подићиће је.

Превише смо грешили у задњих 40 година,
нарочито за време Милошевића.

Гледа нас Исток и Запад, не могу да верују !
Gluposti, Rusi nude svim članicama EU gas po 270 eura na ugovor ali niko neće da to prihvati jer ako imas ugovor o cijeni gasa moraš da kupuješ dogovorene količine gasa i kad ti ne treba . Cijena gasa na ugovor nema nikakve veze sa slobodom cijenom gasa na tržištu. Izgleda da Vucic nije ništa napravio u Moskvi pa sad prodaje muda pod bubrege. Misim da Bjelorusija plaća gas po 130 eura, to je već nešto.

Back