Snowy Winter '95.
Domaćin
- Poruka
- 4.284
Mora da je Jami umislila da je to ona na snimku.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mora da je Jami umislila da je to ona na snimku.
Ма, јок, стара фора са уваљивањем вируса...Mora da je Jami umislila da je to ona na snimku.
S' obzirom da je u pitanju poremećena osoba sa problemom identiteta, pre verujem da hoće da nas ubedi da je to ona.Ма, јок, стара фора са уваљивањем вируса...
Небитно, као и особа.S' obzirom da je u pitanju poremećena osoba sa problemom identiteta, pre verujem da hoće da nas ubedi da je to ona.
Тренутно, да би у Београду обавио фамозну парцелизацију, на Дедињу, за парцелу формирану пре 100 година, то траје већ скоро 2 године, и још није готово...
Оставинска расправа за умрлим, на Савском Венцу- око 10 месеци се чека ред, код фамозних нотара; и после се надују кад им матори Петровић каже да млади не беже само од слабих примања, него неуређене и неефикасне државе.
Премијерко Брнабић- како иде та дигитализација, а?
Не стиже таја, од обавеза, да ради свој посао...
Неспособна и лења банда.
Па, кад ти модерација организује "изборе"...
Машиш поенту... Тј није поента да избори буду ни демократски ни поштени... Поента је да победи наш кандидат наравноZato ce izbori u Crnoj Travi biti posteni i demokratski.
Предлажем слоган!Zato ce izbori u Crnoj Travi biti posteni i demokratski.
Предуго то у Немачкој, отуђило се...Машиш поенту... Тј није поента да избори буду ни демократски ни поштени... Поента је да победи наш кандидат наравно
Прилика за ширење ислама...Lako je vama da se zezate, kod mene u NemackU nema toalet papira.
Ima sve drugo, ali toalet papira nema.
Послаћемо ти дигиталну ролну одавде, а ти је само конвертуј...Lako je vama da se zezate, kod mene u NemackU nema toalet papira.
Ima sve drugo, ali toalet papira nema.
Оно, Најки- знак?Прилика за ширење ислама...
Meltdown since 2016Шта ради Ана Каспаријан?
Meltdown since 2016
A u kome je fazonu ona, Jermenka, na Young Turks...Да, није се никад опоравила откад је Алекс Џонуз мобинговао Џенк Ујгура на Политикону 2016.
Онда је вриштала "I'm better than you" у микрофон.
Мислио сам да ће је појава МОЈЕ ДРАГЕ измамити из хибернације, али није.