- Poruka
- 5.716
Da ali ja imam pravo da pričam irregardless.Da se ne lažemo, niko te nije ni pitao ništa
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ali ja imam pravo da pričam irregardless.Da se ne lažemo, niko te nije ni pitao ništa
Recite ne alkoholizmu.Sledeci put dajte sirmijumu, ali on ce da odbije misleci da je ispao faca ali ustvari ispasce selja.
Recite ne alkoholizmu.
Podsećaš me na one Indijance u Kanadi kojima daju pare i alkohol i uz to kao malo osećaja slobode.
Napiju se i više ne znaju šta rade. Ti nisi Indijanac u kanadi, nego u Srbiji.
Taman sam mislio da te zbog dobrog vladanja predložim u anketni odbor za gramatiku, ali sada vidim da još nisi savladao neke stvari.
Low kick.Hvala uzivaocu nato drzave i sremski luzeru.
ali je daleko veca razlika imati stan u beogradu na vodi i u vrbasu, ali ti to nikad neces priznati...
Tebe ću da predložim, zbog velikog iskustva sa guranjem panela, u odbor za elektrifikaciju Kaćke petlje.Low kick.
Šalim se.
U principu, ljudi plaćaju nešto samo zato što to toliko košta jer znaju da i drugi znaju tu cenu.Да, али ја не плаћам оно за шта не осетим разлику у квалитету.
Доказ: Ја могу да платим вино 100ус$, јер осетим квалитет, али вино од 300 или 500 не осетим.
Дакле, нема смисла куповати Бугати од 1мил, ако је и Ламборџини 250 хиљада, чему тај нереалан однос цене и квалитета када се не осете разлике за толико много новца.
БГ на води, имаш станове од 1600 е/м2 врло сличне по квалитету.
Нећу да платим ништа што не могу осетити као сразмеру повећања цене и реципроцитета квалитета
U principu, ljudi plaćaju nešto samo zato što to toliko košta jer znaju da i drugi znaju tu cenu.
I u glavnom svugde ima neka priča jer bez priče nema trgovine.
Specijalni materijali, posebni stručnjaci, specijalno samo za taj model razvijan projekat, i slično.
To je potrebno jer kupac posle ladno može da priča te priče i kako mu je bitno baaš sve iz te priče.
"To your heart's content" bi trebalo da znači "do zadovoljstva" a većina izgovara "do sadržaja."Regardless.
Само Џорџ ВВ Буш има право да користи форму irregardless.
Nisu to špekulacije, nego jednostavno eskluzivnost.Мене шпекулације и фарбања не занимају.
Довољно смо матори да се палимо на форе
Ignoranza što bi rekli italijanci."To your heart's content" bi trebalo da znači "do zadovoljstva" a većina izgovara "do sadržaja."
Thanks. Baš danas vozim pored plavog mosta i setim se dešavanja iz ranijih dekadaIgnoranza što bi rekli italijanci.
Mada, da se ne lažemo, ipak ti te detalje poznaješ zbog profesionalnih obaveza.
Zgrade u beogradu na vodi nisu nikakav luksuz nego socrealizam.Luksuzan je samo ukradeni plac i cena stanova.To je za poslušnike Vučića koji lepo žive i lako zarađuju.Nisu to špekulacije, nego jednostavno eskluzivnost.
Uz veliki broj onih koji imaju para da to kupe, eto posla.
Beograd na vodi, stan 300.000....ebiga lepo mesto, lep stan i lepe pare.
Džabe što je u Vrbasu 10x manje kada ti koji kupuju te stvari ne bi išli u Vrbas ni za džabe.
Ne baš.Nekretnina u Beogradu na vodi je placena 8700e . To je 43 puta veca cena nego npr za stan u Vrbasu placen 200e
А ко му је завршио парцелизацију и промет?Najskuplja kuća u Srbiji prodata je za 4.500.000 evra u Užičkoj ulici u beogradskom naselju Dedinje.
Може и усер, или- у преводу- јузер, корисник!Takoe.
Upiš na temu.
А ко му је завршио парцелизацију и промет?
Пошто је то тренутно у Београду- неизводиво, осим ако ти је Вучић брат од тетке...
Тачно.Ti kao dipl. ecc bi trebao da znaš da je preko tog stana neko oprao lepe pare.
Тренутно, да би у Београду обавио фамозну парцелизацију, на Дедињу, за парцелу формирану пре 100 година, то траје већ скоро 2 године, и још није готово...ne pise