ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.794
Pozdravijo te je Jasenko Houra jucer, bili smo na ribljoj corbi.Ti misliš dobro a ja loše,ali neće ti uspeti da sa tvojim udbašima da me skalpiraš.Ipak sam ja daleko od tvojih udbaša.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdravijo te je Jasenko Houra jucer, bili smo na ribljoj corbi.Ti misliš dobro a ja loše,ali neće ti uspeti da sa tvojim udbašima da me skalpiraš.Ipak sam ja daleko od tvojih udbaša.
@Komunistkinja
Da je neko drugo vrijeme
Ja bih bio Romeo, a ti Juliet
Ja bih bio Romeo, a ti Juliet...
![]()
Esi pitao Gospodina Stojkova da li hoce da mu budes gazda?Uvek moze kod mene na njivu u jagode da ne crkne od gladi.
Neradnici mi ne trebaju, pogotovo oni sto filozofiraju.Esi pitao Gospodina Stojkova da li hoce da mu budes gazda?
BAHAĆENJE
Platio obuku za pilota 8.000 evra
Jovičić je obuku za pilota (u Vršcu), prema pisanju medija 2018, platio 8.000 evra. On se slikama sa treninga pohvalio na Instagramu, što je pojedine medije navelo da izvedu računicu kako je prvi čovek Palilule sa platom od 100.000 dinara mogao da plati obuku čija je cena oko 950.000 dinara. Iz njegovog kabineta su tada poručili da je suma niža - teorijski de košta 100.000 dinara i može da se plati na tri rate, dok je, za praktični deo od 500.000 dinara, Jovičić predao dokumenta u Kredi agrikol banci, kako bi uzeo potprošački kredit.
Stojkov u šoku.![]()
Foto: Damir Dervišagić, Privana arhiva
saznajemo
MUTNE RADNJE UHAPŠENOG PREDSEDNIKA OPŠTINE PALILULA: Aleksandar Jovičić prljavim parama kupio i avion!?
Izuzev onih 55000 godišnje, mladih i sredovečnih koji beže odavde glavom bez obzira.Nosfiju da kradu leb iz usta?
Nece da moze tako.
Nek brisu migranti svapske guzzice.
Srba ostaje na srBskoj zemlji!
Obuko se ko CIGAN!![]()
Foto: Damir Dervišagić, Privana arhiva
saznajemo
MUTNE RADNJE UHAPŠENOG PREDSEDNIKA OPŠTINE PALILULA: Aleksandar Jovičić prljavim parama kupio i avion!?
Policija je pretresla firmu supruge predsednika opštine Palilula "Diva furniture doo", koja se bavi uređenjem enterijera. Sumnja se da je ucenjivao investitore i da angažuju njenu firme u zamenu za građevinske olakšice
U danu kada je uhapšen Aleksandar Jovičić, predsednik opštine Palilula, pored pretresa njegove porodične kuće, u kojoj je nađeno 350.000 evra, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pretresali su i firmu njegove supruge Mirjane Jovičić - "Diva furniture doo", kao i stan u kome živi njena majka.
Kako saznaje Kurir, firma Jovičićeve supruge se bavi uređenjem enterijera, pa nadležni proveravaju da li je Jovičić "sugerisao" investitorima da koriste usluge suprugine firme u zamenu za građevinske olakšice.
![]()
foto: Damir Dervišagić
Pored provere imovine prvog čoveka opštine Palilula, policija proverava i navode da Jovičić u svom vlasništvu ima i avion, tačnije sportsku letilicu.
- Policija je pretresala, pored porodičnog doma Jovičića, i firmu njegove supruge Mirjane. Firma Mirjane Jovičić se bavi uređenjem enterijera, pa postoji sumnja da su investitori ucenjivani ili da je posredi trgovina uticajem, da koriste usluge baš "Diva furniture doo"- kaže izvor Kurira iz policije. Prema podacima sa APR, firma "Diva furniture doo" iz Borče osnovana je 5. 9. 2019. i Mirjana Jovičić je jedini vlasnik.
Na njihovom Instagram profilu poređane su slike uređenja prostora, kancelarija i stanova na Dorćolu, Zvezdari, ali i Paliluli. Pod lupom nadležnih biće, navodi izvor našeg lista, sva imovina porodice Jovičić.
- Kod Jovičića je u stanu pronađeno 350.000 evra u kešu. Verovatno će biti provereni i svi računi porodice u bankama, kao i osnov sticanja nepokretnosti. Biće provereni i navodi da je Jovičić vlasnik sportske letilice - navodi izvor našeg lista.
Jovičić je prošao obuku za pilota i ima dozvolu za pilotiranje. Iz Direktorata civilnog vazduhoplovstva (Registar vazduhoplova), Kuriru je juče rečeno da ne postoji avion (helikopter, sportska letilica) čiji je vlasnik ili korisnik Aleksandar Jovičić. Međutim, kako objašnjava jedan od naših dobroobaveštenih izbora, gotovo nikad se letilice i ne vode na fizičko lice, niti se kupuju u kešu već na lizing kuću, mahom inostranu, preko koje se kupuje.
Jovičić, kome je određeno zadržavanje 48 sati, juče je izveden pred postupajućeg tužioca. Policija je uhapsila ukupno osam osoba koje se sumnjiče da su nezakonotim postupanjem omogućile izvođenje nelegarlnih građevinskih radova na teritoriji opštine Palilula. Jovičić i D.V, odgovorno lice za inspekcijske poslove u opštini Palilula, sumnjiče se da su učinili krivično delo trgovina uticajem u saizvršilaštvu.
https://www.kurir.rs/vesti/politika/3702765/mutne-radnje-jovicic-prljavimparama-kupio-i-avion
Satro nisu znali da ima avion juce culi
Beograde beograde
Овај викенд су мото сусрети на Врежински безен у Ниш.
Video sam danas. Ne znam sto su uzeli slicno imeОвог викенда су мото сусрети на Врежински безен у Ниш.
![]()
A ti citas "Kurir" i verujes takvoj novini? Gledas li i "Pink" mozda?![]()
Foto: Dado Đilas
istraga o incidentu na novom beogradu
PIJANI ČEDA IZMISLIO SAČEKUŠU NAVIJAČA! Na saslušanju TRAŽIO DA MU VRATE OBEZBEĐENJE! Svedoci DIVLJANJA otkrili ŠTA SE DESILO
Politika
Jelena Spasić 04.06.2021. 17:24h
17:40h
Svedoci ispričali da se Jovanović nije sukobio sa pripadnicima navijačke grupe, već sa muškarcem u čijem je društvu bio u bašti kafića
Lidera LDP Čedomira Jovanovića, koji je posle incidenta koji je pijan izazvao u sredu uveče na Novom Beogradu tvrdio da su ga ispred zgrade sačekali i napali navijači i pretili njemu i njegovoj porodici, demantovali su svedoci haosa ispred lokala.
Kako Kurir saznaje, očevici su ispričali da se Jovanović nije sukobio sa navijačima i da nije bilo nikakve sačekuše, kako je tvrdio, već sa muškarcem u čijem je društvu bio u bašti kafića koji se nalazi odmah pored fast fuda "Pončo".
- Svedoci su ispričali da je Jovanović došao u kafić sa dvojicom muškaraca i da se potom sukobio s jednim od njih. Prema njihovim navodima, posvađao se s jednim od njih, udario ga u glavu, a potom gađao stolicom. Ispričali su da je mladić kog je Jovanović napao pobegao u fast fud lokal "Pončo", a lider LDP ga je pojurio i pokušavao da otvori vrata koja je ovaj držao zatvorena sa unutrašnje strane. Kada je video da ne može da uđe, Jovanović je uzeo kamen sa zemlje i gađao izlog, a muškarac kog je jurio pobegao je na zadnja vrata - otkriva izvor Kurira.
Kako navodi, niko od prisutnih nije čuo zbog čega se Čedomir Jovanović posvađao, a potom i fizički sukobio s momkom u bašti. Na mesto incidenta, podsetimo, brzo je stigla i patrola policije, a lider LDP-je, pre nego što su ga priveli u stanicu i alko-testom utvrdili da ima više od 1,5 promila alkohola u krvi, šutirao i njihove automobile.
- U trenutku alkotestiranja imao je preko 1,5 promila alkohola u krvi, što znači da je u vreme kada je pravio incident imao preko dva. Recimo, ukoliko je pio viski, morao je da popije bar flašu da bi u krvi imao toliku količinu alkohola - objašnjava sagovornik Kurira.
Prema njegovim rečima, interesantno je da je Jovanović, kada je priveden u policiju, izjavio da su ga napali i vređali navijači "koji su ga te večeri, kao i prethodnih, sačekali ispred zgrade", ali da nije mogao da se seti da je lomio, razbijao i šutirao.
- Posle incidenta insistirao je na tome da njemu i njegovoj porodici preti opasnost od navijača i da im treba službeno obezbeđenje, bez kog su nedavno ostali - kaže sagovornik Kurira i dodaje da je istina da su pripadnici jedne navijačke grupe identifikovani u blizini, ali da oni, prema dosad prikupljenim dokazima, nisu imali nikakve veze s incidentom koji je Jovanović pijan napravio.
a što se ti, naljubim ti se školovanja, tako učen voziš autobusom a nemaš za jednu pesmu?@Stojkov Menidjer kao svaki pravi trudbenik od ranog jutra zaradjuje za hleb nasusni.
A da se na vreme obrazovao i da je kontinuirano usavrsavao svoje vestine i liderske potencijale, ne bi dosao u situaciju da prihode ostvaruje tako sto u gradskom autobusu na harmonici izvodi muzicku numeru 'nisam te se nagledao'.
u srbiji se ne može živeti sa kripto valutamaNije tacno tj nisi u pravu.
U evrima imam samo onoliko koliko mi treba za neki osnovni trosak. Trenutno oko 3500e
Sav ostali kapital je u kriptu.
#samocrypto
SNS kao stranku nikada nisam zaokruzio ni na jednim izborima. Niti Aleksandra Vucica.
E taman kad smo kod kosilice, mogao sam pokositi travu pre odlaska na Dunav.
Kupio sam pazinske curke, 5 komada.Budi domaćin napati guske-neše ti trebati kosilica za travu.