Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 89.745
Bolje pitanje je Zašto SNS krade našu dedovinu
Од кад је донет закон о родној равноправности, мораш да напишеш "дедовину и бабовину".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje pitanje je Zašto SNS krade našu dedovinu
Olako se prelazi preko naslova "Država će deliti tuđe kuće slučajnim prolaznicima."Од кад је донет закон о родној равноправности, мораш да напишеш "дедовину и бабовину".
Olako se prelazi preko naslova "Država će deliti tuđe kuće slučajnim prolaznicima."
Imam utisak da 75% čitalaca pretpostavlja: "Da, država će najpre ponuditi basnoslovne sume za privatne salaše. A onda ih deliti."Идеја је бесмислена.
Ако Кркодедић дели куће, онда ће он својим декретом некоме да одреди где да живи. Да ли у Прћиловици или у Пичковцу.
Уместо тога, треба препустити невидљивој руци Адама Смита да погура људе да сами одаберу где ће на селу да живе. Па кад сами одаберу село и кућу, нека искеширају тих пар хиљада евра колико би иначе коштале те куће које би Кркобабић да дели.
А онда закључимо да смо већ у таквој ситуацији, и да нико не жели да живи на таквом месту, јер да жели, већ би себи обезбедио стару кућу 30 километара од нормалног живота за јефтине паре.
Imam utisak da 75% čitalaca pretpostavlja: "Da, država će najpre ponuditi basnoslovne sume za privatne salaše. A onda ih deliti."
Međutim plašim se da su te basnoslovne sume u stvari 0
Nemoj molim te. Ti koga ne volis taj ispadne da vlada godinama, ama kao u inat!Dobro je sto ti je Tadic i DS zavrsio na djubristu istorije.
I sto nikada vise nece vladati Srbijom. Sada je na redu SNS.
Moze.jel može u cg da se uđe na ličnu kartu, ali onu koja nije čipovana?
tihi je težak flirant...on više voli vučića nego mamu i tatu, garantujemNemoj molim te. Ti koga ne volis taj ispadne da vlada godinama, ama kao u inat!![]()
![]()
tihi je težak flirant...on više voli vučića nego mamu i tatu, garantujem
a još više sam ubeđen da štedi u jevrejima, samo serucka po forumu
Da, izlaje se svakih par dana.tihi je težak flirant...on više voli vučića nego mamu i tatu, garantujem![]()
"Gotov je" Tihi!Da, izlaje se svakih par dana.
Srećom uskoro dolazi Tadić na vlast, pa će hapšenja radikala da budu još veća
Pa sjajnoили немој ни да долазиш.
Ja te tvoje jagode nisam ni video ni probao, tako da...Uvek moze kod mene na njivu u jagode da ne crkne od gladi.
tihi je težak flirant...on više voli vučića nego mamu i tatu, garantujem
a još više sam ubeđen da štedi u jevrejima, samo serucka po forumu
Ја сумљам да је то план Беча и Берлина да држава откупи куће по Србији, па кад не буде могла да их напуни нашим људима, онда ће кренути да их пуни мигрантима који ће радити у фабрикама јефтине радне снаге, заједно са некадашњим фриленцерима, док ће наши вредни људи бити депортовани у Немачку да бришу гујсце старим немачим бабама.
Taj pakleni kult ličnosti je došao Prokletim Majem, tj. zaokruživanjem Tomislava Nikolića 2012.SNS kao stranku nikada nisam zaokruzio ni na jednim izborima. Niti Aleksandra Vucica.
Jezivo.U evrima imam samo onoliko koliko mi treba za neki osnovni trosak. Trenutno oko 3500e