- Poruka
- 21.197
Tako si ti pričao i da je Milošević naš najperspektivniji političmar.2022 se navrsava tacno decenija skicanja
Brojtro![]()
Sutradan je
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako si ti pričao i da je Milošević naš najperspektivniji političmar.2022 se navrsava tacno decenija skicanja
Brojtro![]()
2022 se navrsava tacno decenija skicanja
![]()
Foto: Damir Dervišagić
šok otkriće
BASNOSLOVNO BOGATSTVO PRONAĐENO U STANU ALEKSANDRA JOVIČIĆA: Policija pronašla 350.000 evra u KEŠU!
Kako Kurir nezvanično saznaje, policija je pretresla stan Aleksandra Jovičića, predsednika Opštine Palilula u Beogradu, koji je večeras lišen slobode i priveden u SBPOK.
foto: Damir Dervišagić![]()
![]()
Prema nezvaničnim, ali pouzdanim izvorima, prilikom pre pretresa stana inspektori su pronašli oko 350.000 evra u gotovini, za koje se ne zna tačno poreklo.
foto: Damir Dervišagić
Takođe inspektori pretresaju i prostorije u opštini Zvezdara koje je koristio uhapšeni Jovičić.
https://www.kurir.rs/crna-hronika/3...sandra-jovicica-pronadjeno-330000-evra-u-kesu
Odakle lova rodjace?
Eee da je kupio kriptovalute sada bi mogao da se smeje ovako place![]()
Hey, evo ti ga tvoj omiljeni Ricard Kuper na Twiter.Bitkoin -5.74%
Volim ukus kriptosuza ujutru
Za to vreme mi normalni se bogatimo.... Šuške, soldi, denari, dirhami.
Sve ono što Nikac Nikada neće imati u tuđini, kao što mu samo ime kaže.
Cuj pricao...na saHaranu u mu iso ej...Tako si ti pričao i da je Milošević naš najperspektivniji političmar.
Sutradan je
Sica za Kokezinih 600 milki...![]()
Foto: Damir Dervišagić
šok otkriće
BASNOSLOVNO BOGATSTVO PRONAĐENO U STANU ALEKSANDRA JOVIČIĆA: Policija pronašla 350.000 evra u KEŠU!
Kako Kurir nezvanično saznaje, policija je pretresla stan Aleksandra Jovičića, predsednika Opštine Palilula u Beogradu, koji je večeras lišen slobode i priveden u SBPOK.
foto: Damir Dervišagić![]()
![]()
Prema nezvaničnim, ali pouzdanim izvorima, prilikom pre pretresa stana inspektori su pronašli oko 350.000 evra u gotovini, za koje se ne zna tačno poreklo.
foto: Damir Dervišagić
Takođe inspektori pretresaju i prostorije u opštini Zvezdara koje je koristio uhapšeni Jovičić.
https://www.kurir.rs/crna-hronika/3...sandra-jovicica-pronadjeno-330000-evra-u-kesu
Odakle lova rodjace?
Eee da je kupio kriptovalute sada bi mogao da se smeje ovako place![]()
I to skicite skoro deceniju natocmarijo zuta. Imate vi talenta za skicanje, podvriskivanje, urlanje... Kapa doleА затим почиње век скичања вас смрадикала и са беђом и без беђа.
I to skicite skoro deceniju natocmarijo zuta. Imate vi talenta za skicanje, podvriskivanje, urlanje... Kapa dole
Ako vi ne srusite zvalju temama i vriskom na ovom forumu, twiterima itd ne znam ko ce.Nema predaje, na koljenima je.Sledece 2-3 teme su kljucne.
Tebi vama ovde da se odreknem jelВиди се да си сиса чим немаш муда да се јавно, јасно и гласно одрекнеш Александра Вучића званог Звончица.
Tebi vama ovde da se odreknem jelTo se radi u Reallife-tu.... A upravo to je ono gdje pokazujete otvoreno svoju mindzu medj' nogamy. Samo tastatura bajo moj I on pada ko blizanke u New York.
Напиши шта мислиш о Александру Вучићу.
Јасно и гласно.
Шта мислиш о Александру Вучићу.
Lako je tebi da mu se smeješ ubrk kad nemaš kose i tog skalpa, a šta mi hipiki, @Motorcyclist i ja da radimo?Ti misliš dobro a ja loše,ali neće ti uspeti da sa tvojim udbašima da me skalpiraš.Ipak sam ja daleko od tvojih udbaša.
Prije 15 casova nista od toga... A i poslije je mrka kapa, a ti, vi, odjavite se sa tastature malo, sjedite, jabuku uzmite, da je Vucic zamislite, te ogulite pa izjedite.O svemE razmEslite.Напиши шта мислиш о Александру Вучићу.
Јасно и гласно.
Шта мислиш о Александру Вучићу.
Prije 15 casova nista od toga... A i poslije je mrka kapa, a ti, vi, odjavite se sa tastature malo, sjedite, jabuku uzmite, da je Vucic zamislite, te ogulite pa izjedite.O svemE razmEslite.
Op op eo ga... Sad vise nije bitan Vucic ni misljenje I njemu nego moje radno vrijeme I mjesto radno... ToetoПрије 15 часова?
До тад ти је радно вријеме у општини, а?
Op op eo ga... Sad vise nije bitan Vucic ni misljenje I njemu nego moje radno vrijeme I mjesto radno... Toeto
Aj dosta Sam ti paznje poklonio.Sad trazi nekog drugog da ti Skrati trenutke samoce, dosade itd... Docu ja opet I pruzicu ti paznje malo... Ja vazda volim pomoci ljudima u nevolji![]()
Država će deliti kuće: Proverite da li ste u jednoj od grupa koje će moći da konkurišu VIDEO
https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2021&mm=06&dd=04&nav_id=1869149
Imal sta za Hrvate?
Država će deliti kuće: Proverite da li ste u jednoj od grupa koje će moći da konkurišu VIDEO
https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2021&mm=06&dd=04&nav_id=1869149
Imal sta za Hrvate?