Да ли је боље имати 400м2 у Кули или 50м2 у Београду? Вол. 12 - Ниш је био главни град!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Mediji: Čedomir Jovanović imao dva promila alkohola u krvi​

Ako je verovati HOBOCTN-ma, pričestio se manastirskim vinom "Golija" pre incidenta.

Пре инцидента се алкохолисао, после инцидента пушио.

:think:

Порочан је.

IMG_20210603_115105.jpg

Овде је фора одбојкашка лопта?

Franak otkad je preležao kurcona virus, više ne stavlja one plastične delove za utikač

Zato je Slaven777 rešio da ga odmeni svojim medaljama iz mladosti

Jovanović je kasnije na TV "Hepi" izjavio da mu je policija te večeri rekla "hajde da radimo test na narkotike", ali nije kategorički rekao kakvi su bili rezultati testa.

- I ja kažem, pa je l znate ko sam ja?! Nije valjda da samo možete da radite test, pa je l ima većih narkomana od mene?! Ja nemam šta da radim, od ujutru kada ustanem, pa dok ne padnem s nogu, ja se samo fiksam, šmrčem, gutam ekstazije?! Rekli su mi da moraju zbog procedure da urade... Pa, hajde, uradi! Oni su to uradili, rekli izvini, rekao sam izvinite vi, žao mi je - kazao je Jovanović.

Сумњаш да се није лупао по носу?
Nemaju konkretne primedbe na ČJ, pa zato izmišljaju tračeve o heroinu.

Ako kažu: "Protiv njega sam jer je za istopolni brak bračnog para Brnabić," onda bi postalo jasno da je negativac u stvari ne LDF nego SRS.

Nemaju konkretne primedbe na ČJ, pa zato izmišljaju tračeve o heroinu.

Ako kažu: "Protiv njega sam jer je za istopolni brak bračnog para Brnabić," onda bi postalo jasno da je negativac u stvari ne LDF nego SRS.

Моја једина замерка је што је ЧЈ издвојио ЛДФ из некадашње велике и моћне Демократске Странке. Тиме је из ње избацио 5% гласачица и гласача (либералне бичарке). На сличан начин је Клерофашистуница избио 7% салонских патриота НАТО провинијенције још 90их. Тиме је 12% гласача ДС-а издвојено из партије, а то су баш они гласови који су требали Свемоћном Секси Дједу да заувек одбрани демократију 2012.

INFLACIJA u Nemačkoj dostigla je u maju najviši nivo u poslednjih deset godina – iznosila je 2,5 odsto. To je već peti mesec kako cene rastu. Hoće li Evropska entralna banka (ECB) menjati svoj kurs?​

Dobar znak da je Srbija ipak na dobrom putu.​

Ипак, 2,5% је и даље пичкин дим.

Али, инфлација ће тек да изврши Удар кад Свемоћни Бритва наштампа зилион долара.

Зато сам се пријавио за 6 дежурстава у месецу Јуну да то компензујем.

Ипак, 2,5% је и даље пичкин дим.

Али, инфлација ће тек да изврши Удар кад Свемоћни Бритва наштампа зилион долара.

Зато сам се пријавио за 6 дежурстава у месецу Јуну да то компензујем.
Jao Nosfi liberalu stari
najlepše je na njemačkoj kari
moćni britva samo štampa pare
osmeha razvuci slede samo kare

Моја једина замерка је што је ЧЈ издвојио ЛДФ из некадашње велике и моћне Демократске Странке. Тиме је из ње избацио 5% гласачица и гласача (либералне бичарке). На сличан начин је Клерофашистуница избио 7% салонских патриота НАТО провинијенције још 90их. Тиме је 12% гласача ДС-а издвојено из партије, а то су баш они гласови који су требали Свемоћном Секси Дједу да заувек одбрани демократију 2012.
...ili kako mali Đokica vidi politiku.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back