Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.568
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Muškarac pucao u psa na Zvezdari
Nisam jos.gde si ti nema te
Jesi zavrsio sa jagodama. Kako je proslo?
Ceda polupao Ponco
podrzavam
a jesu bezobrazni ceka se pljeska po 20 min.
kazu da je prebio vise ljudi nego sto ima glasaca.
Не, али јесте из ајти сектора.
Добро јутро. Није нам новосадски мич више шампион по одласцима и ранијим доласцима. Јуче се Сморке опрости по триста седамдесет осми пут од форума, каже нешто у стилу - одлазим, почело је лепо време, завршио сам с вама, поууу, шабани, ако ме видите поново овде слободно ме зајебавајте.
То је било око шест ујутру. Вратио се у четири поподне. Зезнуо ми "важи, видимо се у петак" форицу. : (
SKANDAL Čedomir Jovanović demolirao lokal brze hrane u Novom Beogradu?!
![]()
Lider LDP Čedomir Jovanović večeras, nešto pre 22 sata demolirao je lokal brze hrane Pončo u Novom Beogradu, nezvanično se saznaje!
Zasad se ne zna šta je prethodilo ovom divljačkom činu, a sa lica mesta nezvanično saznajemo da su posetioci lokala bili u šoku kada su videli šta im se dešava pred očima.
Očevici su ispričali da je Jovanović, pošto se posvađao sa radnicima, uzeo veliki kamen i gađao izlog, koji je polomljen u param parčad.
Policija je na licu mesta.
![]()
Нисам читала шта се десило, нити ћу. Шта год да је, тај лик је за установу затвореног типа, хистерични мајмун.
"Нисам читала, нити ћу"
*копира ми чланак
То кад хоћу, онда читам тебе, аввввв <33Ти не волиш да читаш смешне ствари?
"Нисам читала, нити ћу"
*копира ми чланак
Не, ово је зеро фуцкс гивен у најбољем.Мени упада у очи начин на који држи руке.
Као да има лисице на рукама. Он је генерално прилично бахат, али овде, окружен народном милицијом се прилично скупио. И мада покушава да буде цоол, па се зато смеје као луд на брашно, као...није ми ништа, у ствари се прилично уплашио и скупио се. И руке је скупио као да има лисице на рукама, да би полицији (подсвесно) ставио до знања да је безопасан.