Да ли је боље имати 400м2 у Кули или 50м2 у Београду? Вол. 12 - Ниш је био главни град!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jao Nosfi liberalu stari
najlepše je na njemačkoj kari
moćni britva samo štampa pare
osmeha razvuci slede samo kare

видиш како се Носфи пријавио за 6 дежурстава, а ти нећеш ни ове редовне смене у магацину да одрадиш.
Те боловање, те пресељење, те склапање брака, те давање крви, те годишњи одмор, те ковид боловање те ова кривина, те она кривина.

Јадне српске газде са таквим запосленима.

видиш како се Носфи пријавио за 6 дежурстава, а ти нећеш ни ове редовне смене у магацину да одрадиш.
Те боловање, те пресељење, те склапање брака, те давање крви, те годишњи одмор, те ковид боловање те ова кривина, те она кривина.

mesec dana daju za sunet
a zna se da treba i nekoliko poravnanja posle da se radi, da bude na oko... to je još tri meseca barabar...

8-AF651-F6-9937-48-B1-9-B97-F2-A6-FCF063-B7.jpg

Pa to su isto radili vaši roditelji

Da su radili kako privatnik zamislio ne bi bilo vremena ni snage da vas prave tako pametne a ni od čega da vas hrane

Еее..било је то лепо време у ООУР "14. октобар" Дрвни комбинат Раковица.

А онда је дошао ДОС и сазидао стамбени блок на месту фабрике и пословне зграде.

Еее..било је то лепо време у ООУР "14. октобар" Дрвни комбинат Раковица.

А онда је дошао ДОС и сазидао стамбени блок на месту фабрике и пословне зграде.
pa jel su se bar obogatili šta?

od kako Rodoljub Drašković otkupio gubitaša Takovo, Draškovići za onaj svet više ne moraju da brinu - imaće za saranu i po.

kase setim, ondašnji direktor skupio muda da traži od Tita 10.000$ kredit za Gandolu... odmah potom odobreno još 30.000$ jer seljaci lizali i omot od kremića, slatko...

a Rodoljubu sve mašine na lepu bradu...
prvi poslovni potez - otpustio narod

od kako Rodoljub Drašković otkupio gubitaša Takovo, Draškovići za onaj svet više ne moraju da brinu - imaće za saranu i po.

kase setim, ondašnji direktor skupio muda da traži od Tita 10.000$ kredit za Gandolu... odmah potom odobreno još 30.000$ jer seljaci lizali i omot od kremića, slatko...

a Rodoljubu sve mašine na lepu bradu...
prvi poslovni potez - otpustio narod
Screenshot_20210603-144542_Chrome.jpg

Iebo vam pas mater onu PREGLADNELU,
napišeš pohvalu Spartaku iz Moskve ili Feneru iz Tuske - šalju dresove, značke, stikere na kućnu adresu internacionalno.

Rešim da se zajebavam pa pohvalim "vrhunske proizvode" ovih naših Pobednika Tranzicije - odma zaključili grebanje za džabe ni internet protok da potroše bar za "hvala, trudićemo se da kvalitet bude još bolji"

Pitajte Nosfija kako u Njemačkoj za bolovanje? Dal tamo her menadžer dava otkazi "zbog ispaljivanja firme"? Shwanz moj...

Setio se Gazda Srbin - mesečni ugovor pa se ti samo razboli od mrcvarenja prekovremeno...

E pa mama nek ti završi
neće ni ove budale izBosne više kod takvih :bye:

a najludji su mi ovi što im fale radnici da bi održali makar elementarnu prodaju ono da plate zakup i struju ( @Storage Temptation za sada ne postiže zakup)

i još ti diktiraju uslove???

alo, ugovorna strano, ako nisi u mogućnosti onda ne sereš "zahteve"

gde li je problem ako zanemarimo mozak u glavi?

2230906.jpg

evo kako se dobija posao "na neodredjeno"

džaba mučenik kaže posle isteka ugovora ne obnavljaju, bude i bez posla godinu dve pa ga vrate opet na odredjeno kad novinare zabole srpski Stojko za taj momenat - napišu "pevač iz Granda" ???

monstruozno
da mu niste pomogli možda?
https://svetionik.com/2230906

jel Vučić kriv što smo mi govna od ljudi čak i kad je neko bez egzistencije?

Doduše, ne znam da li je po zakonu da Predsednik, a ovde se to videlo, može da zapošljava koga on odredi?

Sećam se, kada je Dragan Djilas bio gradonačelnik, da je na TV Studio B lično izjavio: "mi smo prva gradska vlast koja zapošljava Beogradjane". Ja rekoh super, daj da rmbamo... zamolim za vorkersku poziciju u bilo kom komunalnom...
"A pa vi tražite protivzakonito delo da učinim, ima referentne ustanove" Koje, pitam se kad decenijama nema oglas a stalno upadaju novi i sa čudnim akcentima...

niśta buraz, ja glasao tada za tebe "da ne bude Vučić", iebo si mu kevu sa parama a meni spočitavao zakon...

sad ispade Vučić bolji, ok ne po mene lično, al bar pomogao nekom običnom čoveku

i sad Djilas traži opet? e pa iebi se kako znaš i umeš

Doduše, ne znam da li je po zakonu da Predsednik, a ovde se to videlo, može da zapošljava koga on odredi?

Sećam se, kada je Dragan Djilas bio gradonačelnik, da je na TV Studio B lično izjavio: "mi smo prva gradska vlast koja zapošljava Beogradjane". Ja rekoh super, daj da rmbamo... zamolim za vorkersku poziciju u bilo kom komunalnom...
"A pa vi tražite protivzakonito delo da učinim, ima referentne ustanove" Koje, pitam se kad decenijama nema oglas a stalno upadaju novi i sa čudnim akcentima...

Јеси ли размишљао да научиш нешто ново?

Нпр. босански акценат?

Četiri osobe su poginule, a tri povređene u sudaru kamiona i kombija na putnom pravcu Zavlaka – Tekeriš kod Loznice, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Prema navodima medija, kombi je prevozio sezonske radnike.

Do nesreće je najverovatnije došlo zbog toga što vozač kombija koji je sa sporednog puta prevozio berače jagoda iz pravca Loznice nije stao na znak stop, pa je na njega naleteo kamion koji se kretao putem od Šapca prema Krupnju, javlja reporter TVK1.

Troje radnika u kombiju i vozač su poginuli na mestu, dok ih je četvoro sa teškim telesnim povredama prebačeno u bolnicu.

Među stradalima je i bračni par, roditelji četvoro dece, od kojih je suprug poginuo, a žena je teško povređena, javlja reporter K1.

Policija obavlja uviđaj, a saobraćaj na ovom delu puta je obustavljen i preusmerava se na alternativne putne pravce.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back