ИПХ ЗИЛОТ
Elita
- Poruka
- 21.361
Хришћанство је лек свету... лажно Хришћанство је зараза... научи то неопаганине...Da, civilizacija nije postojala pre pojave bliskoistočne zaraze.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хришћанство је лек свету... лажно Хришћанство је зараза... научи то неопаганине...Da, civilizacija nije postojala pre pojave bliskoistočne zaraze.
Može....SVEmože li kod Džegi šta?
makar da proguta raw sliku?
У здравим религијама друЈиду од Сербије, жене саме знају своје место... нису ударна песница, већ кичма организма...Ma...sama zabrana ženama da budu sveštenice dovoljno govori o suštini te religije, tj. amalgama raznih religija i kultova, nevešto smućkanih u ovo danas.
Ne gledam ja to, ja gledam AgroTv.a sto gledas?
ako si mazohista u vreme iptv, gde mozes da gledas bilo koji svetski tv kanal ti sebe unistavas...ne razumem vas zaista.
na stranu sto u svim pa i najrazvijenijim svetskim tv ponudama slicnih ili gorih gluposti ima na tone.....
ne kaki...У здравим религијама друЈиду од Сербије, жене саме знају своје место... нису ударна песница, већ кичма организма...
То што би ти туром војевао против непријатеља, нек ти Финес обајсни као пролази у старом (и Новом Израиљу)...
Ђе си Жанка... како је у пензији?ne kaki...
ласкају ли дечаци?sta je bilo ziki, krivo ti sto mi ne mozes zapusiti usta kao onim vasim jadnicama?Ђе си Жанка... како је у пензији?ласкају ли дечаци?
samo ne pokusavaj tim psiho smajlijem, izazivas kontraefekat...uzivam nenade, nema nista novo...Jean medu kako si šta ima novo kod tebe?
Bila je.Sitonijauzivam nenade, nema nista novo...
jesi poslao zenu na more?
Жене се увек бране језиком и подлошћу, исте су, ма коју боју одеће носиле... Пушћамо ми вас да баљезгате у свим чиновима, више него што нам свима користи...sta je bilo ziki, krivo ti sto mi ne mozes zapusiti usta kao onim vasim jadnicama?samo ne pokusavaj tim psiho smajlijem, izazivas kontraefekat...
sta ocekujes ako te neko plati 45 soma da radis na kasi u drljavom maksiju?
Kako god sam koju stigo
pretisak sam joj podigo
joj, zivote moj
Radim brate u tri smene
vredne ljude vole zene
joj, zivote moj
ne faćaj ženu u lažiЖене се увек бране језиком и подлошћу, исте су, ма коју боју одеће носиле... Пушћамо ми вас да баљезгате у свим чиновима, више него што нам свима користи...
Um CarujeIvo Andric.
Prepoznavanje i vrednovanje najboljih, njihov ravoj kroz Trening centar i Akademiju za poslovođe, ali i edukacija zaposlenih o važnosti zdrave ishrane, zajedno doprinose da samo tokom jedne godine u sistemu napreduje oko 350 saradnika.

Rokeri sa Marove.Ivo Andric.
zašto te nema nikad da ispisuješ banalne gluposti kad su u toku tzv "demokratske patke & petarde"?Rokeri sa Marove.