Da li je bolje imati 400m2 u Kuli ili 50m2 u Beogradu? No.15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Biznis-Menka.jpg
Brate....:kafa:

Има један лијепа анегдота о Спартанском цару ...

Наиме, једном га упиташе ЛЏБТ Атињани током савеза против Персије, што нико од њих Шпартанаца НИКАД не пије вино...

Овај им је одгворио: па да нам странци не би давали савете...!!!

Спартански је Закључак да, ништа те толико не чини издајицом сопственог племена, колико алкохолисање и неминовни пакт са непријатељима због тога...

Иначе алкохолизам је толико опасан, да га чак и Нови Завет сматра за ''оно што порађа коорварство'' не само пубертетско већ и седење на две столице...

Е јел неко погледао оног Бошка Обрадовића што сам јутрос поставио? Није...штета...човек објаснио све у 25 минута...
слободно га избегавај чак и кад моралише најискреније

Poslednja izmena od moderatora:
Е јел неко погледао оног Бошка Обрадовића што сам јутрос поставио? Није...штета...човек објаснио све у 25 минута...

"Zaklaću ti sina"; Uhapšen muškarac iz Zrenjanina zbog pretnji Vučiću; Oglasio se MUP​

Golija večeras u bedaku.

Neko im kritikovao lidera

potrošio si bakinu penziju
i sad nigde ne prolazi kartica
pa ti kriv Vučić pte 100 dana vlade?

znam!
nemoj da tražiš posao, nagovori babu da uzme keš kredit

sem ako već nemate zabranu?

Juce ja na pumpu svratio da sipam gorivo i neki lik sipao pre mene , i nesto mu ne prolazi kartica, kaze on sad cu ja samo da vidim nesto do auta, i sede u auto i ode.

Racun mu bio 1800 din. Sad mislim da mu ne mogu nista jer je to sitna kradja, drzava nece da ga goni po sluzbenoj, a gazdu zabole da ga goni parnicno vise kosta tuzba advokata a kamoli sta drugo. Najgore sto se te pare odbijaju radniku iz dzepa.

Juce ja na pumpu svratio da sipam gorivo i neki lik sipao pre mene , i nesto mu ne prolazi kartica, kaze on sad cu ja samo da vidim nesto do auta, i sede u auto i ode.

Racun mu bio 1800 din. Sad mislim da mu ne mogu nista jer je to sitna kradja, drzava nece da ga goni po sluzbenoj, a gazdu zabole da ga goni parnicno vise kosta tuzba advokata a kamoli sta drugo. Najgore sto se te pare odbijaju radniku iz dzepa.
razumem ga...teška beda na goliji, ne pomaže ni šverc sa šiptarima

Баш сте честити, ви тамо у брдима на крају света, где људи не залазе.

Da jesmo. Pitao sam radnika jel se to desava cesto , kaze vrlo retko.

Dok npr u tvom Beogradu to ti je svakodnevna pojava .

Razlog tome je sto u malim mestima se svi poznaju, i taj sitni lopov bice prepoznat i obelezen na stubu srama uskoro.

A u Beogradu , gde vecina lopova zeli da zivi, racunaju veliki grad, ako te provale na jednom mestu samo odes na drugu lokaciju i to je to.

Toga nema kod nas. Ovde se zna kakav ti je bio otac, deda i za pradedu se zna dal je bio cestit covek a kamoli za tebe.

Gledajte majmuna kako se oklembesio o Djovaka.

Njega toliko niko ne voli, a on toliko pati zbog toga, da je zaskocio djokovica, a ovaj, iskrivljn unazad, morao je da istrpi smrad i kal.
Pogledajte prilog 1214579
nije nolo baš gadljiv na ovakve zagrljaje
vidi se i po prijateljstvu sa vulinom
očigledno se priprema za penziju i nastavak života u srbiji, a kad se to odluči onda ovakvi zagrljaji postanu redovna praksa

Ми који у овом рату подржавамо Русе, подржавамо их јер се боре, између осталог, за систем вредности који нам је близак: мултиполарни свет, очување породице, традиционалне вредности, поштовање мишљења већине тј. очување демократије....
Ми не желимо дегенерисани западни систем вредности. Не желимо да једемо црве, не желимо зелену агенду и побијене све животиње јер прде метан, не желимо да будемо родитељ 1 и 2, не желимо да нам децу убеђују са 5 година да не знају ког су пола и да тек треба да се одлуче па да им са 12 год. секу пенисе и дојке, не желимо флуидне родове где особи падне на памет да је женско у 30 година па у такмичењу у пливању остави иза себе све такмичарке и ако претходно међу мушкарцима није могао да буде ни 500. на ранг листи...
Држимо Русима и целом истоку палчеве да разбуцају ту болесну идеологију, а држимо палчеве и здравом делу УСА који је већински да потпраши те лудаке који су им запосели кућу.

Poslednja izmena od moderatora:
nije nolo baš gadljiv na ovakve zagrljaje
vidi se i po prijateljstvu sa vulinom
očigledno se priprema za penziju i nastavak života u srbiji, a kad se to odluči onda ovakvi zagrljaji postanu redovna praksa

Вучић константно атакује загрљајима на цоол људе, јер је одувек желео да буде цоол, а сви су га увек избегавали.

fc58jyL.jpg

1662100733295.jpeg

Мислите да је Себастијану стало да се грли са овом наказом?

Наказа га ухватила, и не пушта док севају блицеви.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back