- Poruka
- 41.996
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a dobra fora, a?Brate....![]()

Има један лијепа анегдота о Спартанском цару ...
слободно га избегавај чак и кад моралише најискренијеЕ јел неко погледао оног Бошка Обрадовића што сам јутрос поставио? Није...штета...човек објаснио све у 25 минута...
potrošio si bakinu penziju
i sad nigde ne prolazi kartica
pa ti kriv Vučić pte 100 dana vlade?
znam!
nemoj da tražiš posao, nagovori babu da uzme keš kredit
sem ako već nemate zabranu?
razumem ga...teška beda na goliji, ne pomaže ni šverc sa šiptarimaJuce ja na pumpu svratio da sipam gorivo i neki lik sipao pre mene , i nesto mu ne prolazi kartica, kaze on sad cu ja samo da vidim nesto do auta, i sede u auto i ode.
Racun mu bio 1800 din. Sad mislim da mu ne mogu nista jer je to sitna kradja, drzava nece da ga goni po sluzbenoj, a gazdu zabole da ga goni parnicno vise kosta tuzba advokata a kamoli sta drugo. Najgore sto se te pare odbijaju radniku iz dzepa.
Juce ja na pumpu svratio da sipam gorivo i neki lik sipao pre mene , i nesto mu ne prolazi kartica, kaze on sad cu ja samo da vidim nesto do auta, i sede u auto i ode.
Баш сте честити, ви тамо у брдима на крају света, где људи не залазе.
nije nolo baš gadljiv na ovakve zagrljajeGledajte majmuna kako se oklembesio o Djovaka.
Njega toliko niko ne voli, a on toliko pati zbog toga, da je zaskocio djokovica, a ovaj, iskrivljn unazad, morao je da istrpi smrad i kal.
Pogledajte prilog 1214579
naravno da se zna...zato šiptari posluju sa tobom jer su se pradeda, deda i tatko pokazali kao dobri i pouzdaniToga nema kod nas. Ovde se zna kakav ti je bio otac, deda i za pradedu se zna dal je bio cestit covek a kamoli za tebe.
gde ti je to, ne mogu da pronađemЕ јел неко погледао оног Бошка Обрадовића што сам јутрос поставио? Није...штета...човек објаснио све у 25 минута...
Е јел неко погледао оног Бошка Обрадовића што сам јутрос поставио? Није...штета...човек објаснио све у 25 минута...
Лик је део исте екипе, ако трипујеш да је он шатро опозиција шта да ти кажем онда.. У том случју е мој ти..Da Bole je izdominirao ove lazovcine i prevarante Soroseve dupelisce.
Сигурно си и тамо питао смрадникаDa jesmo. Pitao sam radnika jel se to desava cesto , kaze vrlo retko.
Dok npr u tvom Beogradu to ti je svakodnevna pojava .
Ми који у овом рату подржавамо Русе, подржавамо их јер се боре, између осталог, за систем вредности који нам је близак:
nije nolo baš gadljiv na ovakve zagrljaje
vidi se i po prijateljstvu sa vulinom
očigledno se priprema za penziju i nastavak života u srbiji, a kad se to odluči onda ovakvi zagrljaji postanu redovna praksa