Do 1. kraha berze 1929-1933 nije ponistavao sve srpsko.
To nije liberalizam, nego globalizam , koji je ujedno i protiv svih drzava (nesto suprotno je pokusao uostalom Tramp).
To nisu vrednosni, vec ekonomski sistemi, dok globalizam jeste i vrednosni, ali globalizam na zapadu p ai na istoku je od juce, a ovo su vrednosni sistemio stari vekovima.
Uostalom, zar nije bas Rusija podrazavala Francusku u umetnosti i knjizevnosti dugo, skoro pa sve do revolucije? Italiju u arhitekturi?
Nemoj...pises onako, nepromisljeno.
draga moja kerki
reci cu to nesto po cenu da se naljutis. ti nemas nikakvo pravo da ovde prozivas ikog, pa ni mene, jer ne pises po temama gde sukobljavamo stavove i oko toga pricamo. zilot ima pravo, placenik isto, po cenu da udjemo u fajt jer razmenjujemo argumente, ako se to sa njihove strane moze tako nazvati, ali dobro.
jel si razumela sta rekoh? znaci odgovoricu ti, nemoj me uciti istoriji jer si slaba za to, ja sam konkretno pisao o grupici sa foruma koja bedastocama gazi sve zivo sto ima veze sa tradicijom u srba i srpski etnosom. to ne rade od juce, to rade stalno. znaci ne zameci nesto sto nema veze sa tim. to sto pisu to je zlo, za mene, za tebe je mozda dobro jer koliko znam tanije si se sa mitom bas protv toga ovde borila. ako je to tvoj danasnji stav da to nije zlo, tvoj izbor.
niti sam ja bolji covek od njih, niti su oni bolji od mene, ovde je samo pitanje sta covek kaze i napise. ako napise saomi napr. super ubili su duginovu cerku sad neka ubiju dugina, ili zilot napr kada se nalupa o ruskom satanizmu gde nije dao nijedan adekvatan argument za takav debilizam, ili placenik naprimer kad citira gej naucnike koji objasnjavaju morbidnu gej prdoklacinu o deci koja je zbog ogavstine skinuta sa svih medija bas od lgbt... onda je to ono o cemu pricam.
istorija nema blage veze sa ovim, kakv crna berza te spopala. ovde se pise o ruskom hitleru, o ruskom nacizmu, ruskom satanizmu bez pardona, pise se o homoseksualnosti cajkovskog i pljuju se njegova fuj fuj dela, fingiraju se teorije, izvlace se delovi recenica i predstavljaju na nacin kako se kome nadigne, kao da je ovaj pdf postao glasilo najgorih zapadnih bljuvotina. znaci nisi tu ne citas i ne znas sta se desava.
mozemo da pricamo o cemu hoces ali ovde je rec iskljucivo o liberarnim idiotima koji su imali sve kada su im njihovi bolesnici bili na vlasti i nista nisu uradili pa su sklonjeni, kojima nista nije sveto, od vere preko srpske crkve i pomenutih svetinja na koje pljuju jer za drugo ne znaju. mislim da im ja posvecujem vise vremena nego sto je potrebno, tako da razmatarm odluku da ih pustim neke slobodno lupetaju.
ako vec moderator emihs moze da vredja srbiju i srbe na zgrazavanje admina i da nastavi da vredja ovog korisnika bez pardona u svakom postu koji se na njegove fasisticke bedastoce osvrne, jer je sam prvi poceo pricu o muji u svemiru, onda ne znam sta se da promeniti kada se ni to elementarno vaspitanje i pravilnik vise ne postuju.
razumem ludilo nekih koji su navikli da im smeta svaki moj post pa su mogli kao korisnika da ga prijavljuju i agituju za banom, danas na njihovo razocarenje to vise ne prolazi tako lako i malkice su se zbog toga unervozili pa zato njihova obesna i agresivna priroda izbija u prvi plan tako brzo. bili oni zaista politicki iskreni agitattori,ili klonovi koji provokacijam dizu ovaj forum. za men je to isto jer normalan vaspitan i obrazovan covek tako se nikad nece ponasati.
toliko.