Da li je bolje imati 400m2 u Kuli ili 50m2 u Beogradu? No.15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
secas se piramidalnih prevara
rekli to je maslo bljak onih pokvarenih srba
a piramidalne prevare dosle bas zamisli sa zapada :lol:
ali ovo nije piramidalna prevara

ja sam samo ono zrno pšenice zamenio za 1€ na šahovskoj tabli

to ona legenda o šahu i broju kombinacija pa izračunali da toliko pšenice nema na planeti

Шта је било са ципелама? Јел си се навикао после?:mrgreen:
išao tri meseca ko Napoleon ebote
a cipelke lepo služile Gazdu
slučajno naišao na njih
imam problem da nadjem veliki broj pa je sreća kad nadješ i da ti se svidjaju i da ima tvoj broj
onda ih i zapamtiš
a baš su bile lepe i za moju ličnost
:heart:

I treba kad je budala, a ima ih još par komada u komentarima.
Аман је још једна завидљиви Русопата, који десет пута горе ствари ради пијан и дрогиран...

најјаче је кад примитивни алкоси вређају наркосе на високој нози... каки промашај фабуле

Неспојиво је то...
Мораш да разумеш да та два вредносна система не могу да коегзистирају, нити да се комбинују.
Zasto je nespojivo? Zato sto je rat?

Kako do sada nije bilo nespojivo, kako su velike trgovine i drugi sa zapada poslovali u Rusiji, kao su i tamo nastali naftni bogatasi ali i takuni, kako se lepo oblace i jedni i drugi, mislim, isto, slusaju istu muziku, na ista mesta idu na more, kako kad idu u crkve svako u svoju nedeljom, o kojim vrednosnim sistemima ti pises, a da su nespojivi?
samo zbog najvece tajne koju cu ti sad otkriti a za koju nisi znala
ako zelis da se boris protiv zla, prvo ga upoznaj dobro
onda ces znati nacin kako da ga slomijes u oteras u paramparcad

nesto slicno kao ovde na forumu
udjes u podsvest nekima (jako plitku moram nazalost reci)
iz kojih pobuda pisu najgore ogavstine o srbiji i srbima iz srbije
ponasali se prostacki ili licemerno kao satro oni su fini
i onda ti je posao njinog razapinjanja
sto bi britsi rekli piece of cake
Aman Marlone kog zla? Ja u plocu ti u klin.

Napisala sam samo (sto je za neke bio razlog i povod za vredjanje) da zelim da spojim sve najbolje sa istoka i zapada, i sto se moze a da se i ne pita nijedan, to je unutrasnja stvar svake zemlje, odluke drustva, vlasti...

Kakvi neprijatelji, kakvi bakraci sada?

Zasto je nespojivo? Zato sto je rat?

Kako do sada nije bilo nespojivo, kako su velike trgovine i drugi sa zapada poslovali u Rusiji, kao su i tamo nastali naftni bogatasi ali i takuni, kako se lepo oblace i jedni i drugi, mislim, isto, slusaju istu muziku, na ista mesta idu na more, kako kad idu u crkve svako u svoju nedeljom, o kojim vrednosnim sistemima ti pises, a da su nespojivi?

Aman Marlone kog zla? Ja u plocu ti u klin.

Napisala sam samo (sto je za neke bio razlog i povod za vredjanje) da zelim da spojim sve najbolje sa istoka i zapada, i sto se moze a da se i ne pita nijedan, to je unutrasnja stvar svake zemlje, odluke drustva, vlasti...

Kakvi neprijatelji, kakvi bakraci sada?
liberalnog koji ponistava sve srpsko
tradiciju, kulturu, istoriju
svrsava od srece na ubistvo duginove cerke
i rusiju promovise kao imperiju satanizma

sta je to?
kako ti to nazivas?
dobro u ljudima? :lol:

mnogo se ovde prepiremo ko je bolja osoba a evo malog testa

TEST KAKVA STE OSOBA?

1660556125-profimedia-0641116320.jpg

na slici je:

1) sarmica od vinove loze punjena zeljem iz Grćke

2) aranžirana standardna kučeća šetnja gospode sa Dorćola

liberalnog koji ponistava sve srpsko
tradiciju, kulturu, istoriju
svrsava od srece na ubistvo duginove cerke
i rusiju promovise kao imperiju satanizma

sta je to?
kako ti to nazivas?
dobro u ljudima? :lol:
Do 1. kraha berze 1929-1933 nije ponistavao sve srpsko.

To nije liberalizam, nego globalizam , koji je ujedno i protiv svih drzava (nesto suprotno je pokusao uostalom Tramp).

To nisu vrednosni, vec ekonomski sistemi, dok globalizam jeste i vrednosni, ali globalizam na zapadu p ai na istoku je od juce, a ovo su vrednosni sistemio stari vekovima.

Uostalom, zar nije bas Rusija podrazavala Francusku u umetnosti i knjizevnosti dugo, skoro pa sve do revolucije? Italiju u arhitekturi?

Nemoj...pises onako, nepromisljeno.

Uostalom, zar nije bas Rusija podrazavala Francusku u umetnosti i knjizevnosti dugo, skoro pa sve do revolucije? Italiju u arhitekturi?
Poštovana, poštedite nas umetnosti i kulture.
To se ne maže na leba.
Niko ne dolazi u Beograd zbog Zvezdara Teatra, Ateljea212, Beogradskog ili Jugoslovenskog.

Ok, stoji da se dodjoši okupe oko Narodnog Pozorišta ali ne da bi ušli nego da bi išli na luk i čevape u obližnjoj kafanici a zgodnija im ulazna vrata od pomenutog pozorišta nego da se vijaju oko Konja na Trgu pa se ne vide dok vajberuju

Poštovana, poštedite nas umetnosti i kulture.
To se ne maže na leba.
Niko ne dolazi u Beograd zbog Zvezdara Teatra, Ateljea212, Beogradskog ili Jugoslovenskog.

Ok, stoji da se dodjoši okupe oko Narodnog Pozorišta ali ne da bi ušli nego da bi išli na luk i čevape u obližnjoj kafanici a zgodnija im ulazna vrata od pomenutog pozorišta nego da se vijaju oko Konja na Trgu pa se ne vide dok vajberuju
Koga to "vas"? Marlonu sam odgovorila, a i ovo sto pises nema mnogo veze sa mojim napisanim.

Koga to "vas"? Marlonu sam odgovorila, a i ovo sto pises nema mnogo veze sa mojim.
možda nema veze sa onim o čemu pišeš ali kultura nema veze sa ovom temom gde se okupljaju "zlatna" i "ulična deca"

Kultura je najneposećeniji deo cele Krstarice a i ino par njih što ide tamo sujetna konkurencija jedno drugome pa se gledaju preko nišana.

Dakle, ako želite nekome da upropastite temu na Krstarici samo počnite o kulturi. Empirijski nam je poznato da su najposećenije teme tamo gde se Kulturi i uzduž i popreko.

Za kraj, eto, ostaje samo nedoumuca da li je Rusija "podražavala" Francusku ili "podržavala"?

Nije isto znate...

Kako bih rekao, da me bolje razumete, u Beogradu svaka opština ima istorijat svog imena ali je tabu tema pričati kako je nastalo ime opštini Kumodraž... :kafa:

možda nema veze sa onim o čemu pišeš ali kultura nema veze sa ovom temom gde se okupljaju "zlatna" i "ulična deca"

Kultura je najneposećeniji deo cele Krstarice a i ino par njih što ide tamo sujetna konkurencija jedno drugome pa se gledaju preko nišana.

Dakle, ako želite nekome da upropastite temu na Krstarici samo počnite o kulturi. Empirijski nam je poznato da su najposećenije teme tamo gde se Kulturi i uzduž i popreko.

Za kraj, eto, ostaje samo nedoumuca da li je Rusija "podražavala" Francusku ili "podržavala"?

Nije isto znate...

Kako bih rekao, da me bolje razumete, u Beogradu svaka opština ima istorijat svog imena ali je tabu tema pričati kako je nastalo ime opštini Kumodraž... :kafa:
Pa vidis da ti ionako niko ne pise na temi, tj, ne mnogo kao sto je bilo na prethodnim temama.

Nije mi cilj da ikome ista upropascavam, a kad sam napisala "podrazavati" tako sam i mislila, italijanski najbolji kamenoresci su dolazili da grade Petrograd, do kraja 19 veka u salonima se bio zadrzao francuski jezik itd, itd.

To je valjda stivo iz srednje skole i nije neki bauk od "kulture" da ga ova tema ne moze podneti.

Ili je dotle doslo da ne moze?

Pa vidis da ti ionako niko ne pise na temi, tj, ne mnogo kao sto je bilo na prethodnim temama.
a šta siroti da pišu?
ceo svet im se srušio u 2022-oj

1. ALEKSANDAR VUČIĆ RAZVALIO 60% PRVI KRUG (znači ni Sloba ni Pašić nisu imali toliko procenata, možda Obrenović)
2. Rusija profitira od sankcija dok EU zateže i trpi bolove usled zatezanja
3. Vraćaju kredit od letovanja a ne mogu da podignu nov za školski pribor a treba refinansirati zbog Svetog Nikole posle kog Nova godina pa Božić, treba tu kredita i kredita, eej...
4. Crkla im Madlen Olbrajt
5. Anerikanci umesto da jure ljudska prava po svetu jure gde im se izgubio Bajden i gube vreme tražeći dedu po sali za konferenciju, hodnicima, toaletu za žensku decu, liftovima sa ženskom decom uz roditelje, podrumu i krovu.

ni ja ne bi pisao da sam na njihovom mestu
:(

Poslednja izmena:
a šta siroti da pišu?
ceo svet im se srušio u 2022-oj

1. ALEKSANDAR VUČIĆ RAZVALIO 60% PRVI KRUG (znači ni Sloba ni Pašić nisu imali toliko procenata, možda Obrenović)
2. Rusija profitira od sankcija dok EU zateže i trpi bolove usled zatezanja
3. Vraćaju kredit od letovanja a ne mogu da podignu nov za školski pribor a treba refinansirati zbog Svetog Nikole posle kog Nova godina pa Božić, treba tu kredita i kredita, eej...
4. Crkla im Madlen Olbrajt
5. Anerikanci umesto da jure ljudska prava po svetu jure gde im se izgubio Bajden i gube vreme tražeći dedu po sali za konferenciju, hodnicima, toaletu za žensku decu, liftovima sa ženskom decom uz roditelje, podrumu i krovu.

ni ja ne bi pisao da sam na njihovom mestu
:(
Ja mislim da nije zato, nego da ljudi vise ne zele da se dele i svadjaju, tacnije, prepiru.

A ni ja ne zelim, osim u slucaju krajnje duhovitosti. Sada nastavite gde ste stali, meni je zaista dosta podela i da citam omalovazavanja jednih u odnosu na druge.

Niste zanimljivi.

Ja mislim da nije zato, nego da ljudi vise ne zele da se dele i svadjaju, tacnije, prepiru.

A ni ja ne zelim, osim u slucaju krajnje duhovitosti. Sada nastavite gde ste stali, meni je zaista dosta podela.
da si ti meni živa i zdrava...
to su im bile teme za "razgovor"

oni žive za podelu jer je to unosan život "na foricu"
ali sad su se samo primirili pošto ni Atlantske Gazde ne znaju dal da prdnu... da se ne useru...

čekaj samo prvu Demokratsku Patku
da vidiš kako će kerići da zakevću

Deja vu
:kafa:

A ni ja ne zelim, osim u slucaju krajnje duhovitosti. Sada nastavite gde ste stali, meni je zaista dosta podela i da citam omalovazavanja jednih u odnosu na druge.

Niste zanimljivi.
Kerky, bolje da se ljubimo nego da se svađamo!
Bolje da vodimo ljubav nego rat!
:heart:

Do 1. kraha berze 1929-1933 nije ponistavao sve srpsko.

To nije liberalizam, nego globalizam , koji je ujedno i protiv svih drzava (nesto suprotno je pokusao uostalom Tramp).

To nisu vrednosni, vec ekonomski sistemi, dok globalizam jeste i vrednosni, ali globalizam na zapadu p ai na istoku je od juce, a ovo su vrednosni sistemio stari vekovima.

Nemoj...pises onako, nepromisljeno.
draga moja kerki

reci cu to nesto po cenu da se naljutis. ti nemas nikakvo pravo da ovde prozivas ikog, pa ni mene, jer ne pises po temama gde sukobljavamo stavove i oko toga pricamo. zilot ima pravo, placenik isto, po cenu da udjemo u fajt jer razmenjujemo argumente, ako se to sa njihove strane moze tako nazvati, ali dobro.

jel si razumela sta rekoh? znaci odgovoricu ti, nemoj me uciti istoriji jer si slaba za to, ja sam konkretno pisao o grupici sa foruma koja bedastocama gazi sve zivo sto ima veze sa tradicijom u srba i srpski etnosom. to ne rade od juce, to rade stalno. znaci ne zameci nesto sto nema veze sa tim. to sto pisu to je zlo, za mene, za tebe je mozda dobro jer koliko znam tanije si se sa mitom bas protv toga ovde borila. ako je to tvoj danasnji stav da to nije zlo, tvoj izbor.

niti sam ja bolji covek od njih, niti su oni bolji od mene, ovde je samo pitanje sta covek kaze i napise. ako napise saomi napr. super ubili su duginovu cerku sad neka ubiju dugina, ili zilot napr kada se nalupa o ruskom satanizmu gde nije dao nijedan adekvatan argument za takav debilizam, ili placenik naprimer kad citira gej naucnike koji objasnjavaju morbidnu gej prdoklacinu o deci koja je zbog ogavstine skinuta sa svih medija bas od lgbt... onda je to ono o cemu pricam.

istorija nema blage veze sa ovim, kakv crna berza te spopala. ovde se pise o ruskom hitleru, o ruskom nacizmu, ruskom satanizmu bez pardona, pise se o homoseksualnosti cajkovskog i pljuju se njegova fuj fuj dela, fingiraju se teorije, izvlace se delovi recenica i predstavljaju na nacin kako se kome nadigne, kao da je ovaj pdf postao glasilo najgorih zapadnih bljuvotina. znaci nisi tu ne citas i ne znas sta se desava.

mozemo da pricamo o cemu hoces ali ovde je rec iskljucivo o liberarnim idiotima koji su imali sve kada su im njihovi bolesnici bili na vlasti i nista nisu uradili pa su sklonjeni, kojima nista nije sveto, od vere preko srpske crkve i pomenutih svetinja na koje pljuju jer za drugo ne znaju. mislim da im ja posvecujem vise vremena nego sto je potrebno, tako da razmatarm odluku da ih pustim neke slobodno lupetaju.

ako vec moderator emihs moze da vredja srbiju i srbe na zgrazavanje admina i da nastavi da vredja ovog korisnika bez pardona u svakom postu koji se na njegove fasisticke bedastoce osvrne, jer je sam prvi poceo pricu o muji u svemiru, onda ne znam sta se da promeniti kada se ni to elementarno vaspitanje i pravilnik vise ne postuju.

razumem ludilo nekih koji su navikli da im smeta svaki moj post pa su mogli kao korisnika da ga prijavljuju i agituju za banom, danas na njihovo razocarenje to vise ne prolazi tako lako i malkice su se zbog toga unervozili pa zato njihova obesna i agresivna priroda izbija u prvi plan tako brzo. bili oni zaista politicki iskreni agitattori,ili klonovi koji provokacijam dizu ovaj forum. za men je to isto jer normalan vaspitan i obrazovan covek tako se nikad nece ponasati.

toliko.

Nije isto znate...

donekle tacno kolega
niko je ne uzima u usta dok deklarisani gej ne pocen da je korsiti da bi objasnio korene homoseksualnosti na zapadu preko ruske muzicke umetnosti...a to je priznacete malko uvrnuto :lol:

zamislimo napr da neki gej ili gej naucnik od placenika objasnjava naivnima sta je tomas man pisao u smrti u veneciji? objasnio bi ga jasno kao kvirija, da je to delo simbol njihovog pokreta zato su to mentalan tocila koja ne razumeju sustinu umetnickog dela i za njih su jedini umetnici koji vred oni koji su bili po opredelenju homoseksualci :rotf:

da je tomas man ziv verovatno bi se oglasio i zavrnuo im usi, a verujem i mali tadjo iz istoimenog filma.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back