- Poruka
- 86.511
Nisam Nenad, zovem se Jovan Silbaški.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam Nenad, zovem se Jovan Silbaški.
Zatvorena je za nedeljukako Vaša Nueva York burza?
#ForexTradexKurcexPalcex
Jesi jesi.Nisam Nenad, zovem se Jovan Silbaški.

Ako se ti, Nenade, zoves Jovan Sibilaski, ja se zovem Vasa Ladacki.Nisam Nenad, zovem se Jovan Silbaški.
Sutrq se vracam sa mora 1, pa cu da nastavim da haram svetskim burzama.kako Vaša Nueva York burza?
#ForexTradexKurcexPalcex
Nije, nego ima svoj trip.Јел и Ненад у немилости модератора па мора да користи привремене налоге?![]()
И, колико је сати, на Вашем златном сату и ланцу?ja se zovem Vasa Ladacki.

To je bio sarkazam na nenadov post o njegovom imenu.И, колико је сати, на Вашем златном сату и ланцу?![]()
To je bio sarkazam na nenadov post o njegovom imenu.
U stvari, time sam napisao da nisam Vasa Ladacki, kao sto ni Nenad nije Jovo Siljacki.

Ти си наш друг Роло...на форуму познат као Роло комуњара...
Чекај, бре...
па ко сам онда ја..?
И ко су сви ови људи...?![]()

normalno da je budala kao i svi pre njega koje zapad postaviTi si pre samo 9 meseci pričao da je Vučić budala, a sad lupaš gluposti kao Stojkov na dobrom danu.
SNS će ti neverovatno brzo leteti s vlasti, kao posledica ukrajinske krize.

kod tebe nema nazalost nista izmedju redovaДугин је требао у овим колима да буде...
Пошто су кола у пламену ... биће сад теорија много... а вероватно и нови покушај денацификације Дугина, ако између редова паметно будете прочитали...
samo zbog najvece tajne koju cu ti sad otkriti a za koju nisi znalaZnam, ali sta me briga za polupanog i poludelog filozofa koga zapad forsira a koji je poludeo upravo zbog mrznje na Isusa Hrista i antihriscanstva?
Ni nejgov "nadcovek" nije za reper za bilo sta a kamoli dalja izvodjenja nedotupavnih izraza, samo zato sto se nekom (meni) dopada demorkatija i sarenilo a ne jednoumlje?
Samo zato sto zelim da spojim ono dobro a ima ga, i sa istoka i sa zapada?
A misljenja boljsevika koji su = fasistima, to odavno tvrdim, me ne zanimaju, a kamoli njihovi izvedeni izrazi.
To su sinonimi, SNS će ti se raspasti u prvih 4 sekunde kad Vučić ode.normalno da je budala kao i svi pre njega koje zapad postavi
samo mnogo pametnija budala od djindjica tadica ili morona kao sto je ceda.
zanimljivo je kako sad ti branis vucica govoreci da ce sns leteti sa vlasti a ne da ce vucic leteti sa vlasti
a to da ce sns leteti sa vlasti, slusam vas crne vrane od 2013. kako grakcete 365 dana u godini
ko je sad opet ispao glup,a?
То је само још један доказић колико су данас људи аписмени гледе категоризације политичких определенија...Роло комуњара...![]()

jer ako Prajd stane...Zatvorena je za nedelju
e'o zajebjem poštene prolaznike što u mimohodu bace magnetni pogled na tudj mobilni pa sam stavio gejove sa britiš flagovima utaknutim u ljubinkuШта се ради, другари из блата?
Ђе си друже... устани из блата, шта се ваљаш кад не ваљашШта се ради, другари из блата?