- Poruka
- 202.056
Eeee. ovde još ima zelenila, daj neku iz decembra kad je sve bez lišća.evo filterovao sam samo slike iz ove godine da mi prikaze google
Blok 22
![]()
dominira sivilo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eeee. ovde još ima zelenila, daj neku iz decembra kad je sve bez lišća.evo filterovao sam samo slike iz ove godine da mi prikaze google
Blok 22
![]()
dominira sivilo
šNije to ker, to je pas. Ona je u stanu sa nama, ima svoj krevetac. Itekako je higijenski imati psa u stanu ili kući, naročito je to dobro za decu.daj geolokaciju ove staze
Inace kera drzis u spavacoj sobi predpostavljam?
Ja imam dva psa. Ali pse drzimo u dvoristu napolju imaju kucice svoje.
Nehigijenski mi je drzati psa ili macku u stanu. Narocito pored dece.
Ako me put danas nanese do Save, koja je na par minuta peške od mene, okačiću fotke tog sivila. Za razliku od tebe, ja ne moram da palim auto i idem u planinu da bih video prirodu.Posto je danas poslednji lep topao dan ove godine odlucio sam da uzmem slobodno pre podne i odem da uzivam u prirodi. Radicu kasnije kad padne mrak.
Zelim svima lep dan a ja odoh da uzivam u prirodi Raskog Okruga. Kakve u sivilu beogradskog betona nema.
Ako me put danas nanese do Save, koja je na par minuta peške od mene, okačiću fotke tog sivila. Za razliku od tebe, ja ne moram da palim auto i idem u planinu da bih video prirodu.
Znači nemaš yayca, a ja spremio vrhunsko vino za dragog gosta.meni je priroda ispred kuce
uzivaj
ti palis kola ne ja da bi video sumu
ja sa prozora gledam na brda obrasla sumom
Od koga da uzmeš slobodan dan kad si ti svoj gazda, ako nisi opet nešto smuljao.Posto je danas poslednji lep topao dan ove godine odlucio sam da uzmem slobodno pre podne i odem da uzivam u prirodi.

Od koga da uzmeš slobodan dan kad si ti svoj gazda, ako nisi opet nešto smuljao.![]()
Ja sebe nikad ne pitam za slobodne dane, uzmem kad treba bez pitanja.pa od samog sebe
Tiksi nije toliko hrabar, mora prvo da pita sebe.Ja sebe nikad ne pitam za slobodne dane, uzmem kad treba bez pitanja.

Ima i kod nas tako, na Avali. Malo bliže nego tebi do Golije.ima lepse
![]()
Тиле, где су ситан песак, обала и женски потомци берача памука?ima lepse
![]()
Тиле, где су ситан песак, обала и женски потомци берача памука?
Ima i kod nas tako, na Avali. Malo bliže nego tebi do Golije.
И то не било које. Лепо море, слатко море, топло море.pa mi nemamo ovde more prijatelju
Kao što si video, kod mene nije sivilo. A mogo i ja ovako kao ti, da skoknem do obližnje planine i uživam u šumi i stazama za vožnju.uzivajte vi u sivilu i kolapsu Beograda
Ja cu u prirodi
Mnogo toga si ti zaboravio, ako si ikad bio u Beogradu.nesto se ne secam da na Avali ima borove sume

Mnogo toga si ti zaboravio, ako si ikad bio u Beogradu.
Što se šumskog živog sveta tiče, od vegetacije se mogu naći pomenuti crni bor, srebrni bor, hrast, jorgovan, nisko žbunasto rastinje, paprat, u proleće kukurek i ljubičica.
https://n1info.rs/zeleni-kutak/najv...krije-mesto-gde-su-zalasci-sunca-jedinstveni/
Ovde možeš da pročitaš koliko zaista šuma ima u Beogradu. Ne pored beograda, već u samom gradu.