Kafić Da li je bolje imati 400m u Kuli ili 50m u Beogradu? #18 - Kuća na moru ili jednosoban stan u Beogradu?

evo filterovao sam samo slike iz ove godine da mi prikaze google

Blok 22

1200px-Blok_22%2C_Novi_Beograd_%28%D0%91%D0%BB%D0%BE%D0%BA_22%2C_%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8_%D0%91%D0%B5%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%2C_%D0%A1%D1%80%D0%B1%D0%B8%D1%98%D0%B0%29.jpg

dominira sivilo

Eeee. ovde još ima zelenila, daj neku iz decembra kad je sve bez lišća.

Pogledajte prilog 1804972
Tiksijevo sivolo betona. Inače moja zgrada je bele boje. :plez:š

daj geolokaciju ove staze

Inace kera drzis u spavacoj sobi predpostavljam?

Ja imam dva psa. Ali pse drzimo u dvoristu napolju imaju kucice svoje.

Nehigijenski mi je drzati psa ili macku u stanu. Narocito pored dece.

daj geolokaciju ove staze

Inace kera drzis u spavacoj sobi predpostavljam?

Ja imam dva psa. Ali pse drzimo u dvoristu napolju imaju kucice svoje.

Nehigijenski mi je drzati psa ili macku u stanu. Narocito pored dece.
Nije to ker, to je pas. Ona je u stanu sa nama, ima svoj krevetac. Itekako je higijenski imati psa u stanu ili kući, naročito je to dobro za decu.
Nije ovo pas za lanac i lajanje na komšije, druga je to priča od te seoske. Teško da možeš da shvatiš.
A za tu stazu, to je stari voćnjak, vodim te kad jednom stisneš yayca i dođeš na kafu. A onda idemo ne samo na tu stazu iza zgrade, već i ispred zgrade, desno i levo od zgrade, da vidiš šta sve ima u ovom ružnoim sivilu. Da vidiš kako izgleda uređen grad. Bar je bio uređen pre dolaska tvoje crveno-crno-žute kolacije koja se trudi da sve uništi.

Posto je danas poslednji lep topao dan ove godine odlucio sam da uzmem slobodno pre podne i odem da uzivam u prirodi. Radicu kasnije kad padne mrak.

Zelim svima lep dan a ja odoh da uzivam u prirodi Raskog Okruga. Kakve u sivilu beogradskog betona nema.
Ako me put danas nanese do Save, koja je na par minuta peške od mene, okačiću fotke tog sivila. Za razliku od tebe, ja ne moram da palim auto i idem u planinu da bih video prirodu.

Ako me put danas nanese do Save, koja je na par minuta peške od mene, okačiću fotke tog sivila. Za razliku od tebe, ja ne moram da palim auto i idem u planinu da bih video prirodu.

meni je priroda ispred kuce

uzivaj

ti palis kola ne ja da bi video sumu

ja sa prozora gledam na brda obrasla sumom

meni je priroda ispred kuce

uzivaj

ti palis kola ne ja da bi video sumu

ja sa prozora gledam na brda obrasla sumom
Znači nemaš yayca, a ja spremio vrhunsko vino za dragog gosta.
Tiksi, ja ne živim u šumi, naravno da mi do šume treba auto, isto kao i tebi. Ali imam mnogo zelenila i parkova ovde pored mene. I imam dve reke, a ti to nemaš. Taj tvoj potok nije reka.

nesto se ne secam da na Avali ima borove sume
Mnogo toga si ti zaboravio, ako si ikad bio u Beogradu. :rotf:

Što se šumskog živog sveta tiče, od vegetacije se mogu naći pomenuti crni bor, srebrni bor, hrast, jorgovan, nisko žbunasto rastinje, paprat, u proleće kukurek i ljubičica.

https://n1info.rs/zeleni-kutak/najv...krije-mesto-gde-su-zalasci-sunca-jedinstveni/

Ovde možeš da pročitaš koliko zaista šuma ima u Beogradu. Ne pored beograda, već u samom gradu.

Mnogo toga si ti zaboravio, ako si ikad bio u Beogradu. :rotf:

Što se šumskog živog sveta tiče, od vegetacije se mogu naći pomenuti crni bor, srebrni bor, hrast, jorgovan, nisko žbunasto rastinje, paprat, u proleće kukurek i ljubičica.

https://n1info.rs/zeleni-kutak/najv...krije-mesto-gde-su-zalasci-sunca-jedinstveni/

Ovde možeš da pročitaš koliko zaista šuma ima u Beogradu. Ne pored beograda, već u samom gradu.

da nisam ziveo tamo pa da ti poverujem

daj geolokaciju te borove sume

Back