Kafić Da li je bolje imati 400m u Kuli ili 50m u Beogradu? #18 - Kuća na moru ili jednosoban stan u Beogradu?

6G3Wr88.jpg

zato sto spanci odlaze iz ekonomskih razloga

A on ide iz turistickih, da uziva u njihovoj hrani, picu, moru

Dojadio mu Beograd
Koliko sam razumeo i on ce morati da radi kao digitalni nomad. No svakom digitalnom nomadu kad-tad dodje kraj i mora da potrazi drugi, stalan i regularan posao. U Spaniji?

Pa dok moze tera

Ko svaki nomad
Aaa, pa tako kazi, tvoj poznanik je zayebant u zivotu, nema porodicu, eventalnoj zeni ne treba posao, deci skola, ne kuci se (iako si pisao o cenama nekretnina)... tako je bre lako, to je opusten zivot bez brige i odgovornosti. Dakle kada imas sve ovo sto sam pobrojao onda moras da ozbiljno razmatras i zemlju u koju se selis i buducnost svoje porodice, pogotovo dece.

Aaa, pa tako kazi, tvoj poznanik je zayebant u zivotu, nema porodicu, eventalnoj zeni ne treba posao, deci skola, ne kuci se (iako si pisao o cenama nekretnina)... tako je bre lako, to je opusten zivot bez brige i odgovornosti. Dakle kada imas sve ovo sto sam pobrojao onda moras da ozbiljno razmatras i zemlju u koju se selis i buducnost svoje porodice, pogotovo dece.

Skucio se odavno sad moze da ide gde god hoce. Njegova stvar.

Back