GrdobanS
Elita
- Poruka
- 23.246
Otrovao se sendvicima i siptarskom ljimunadom dabogda.Летописац вели да ћемо Косово вратити Литијумом
Pogledajte prilog 1566717
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otrovao se sendvicima i siptarskom ljimunadom dabogda.Летописац вели да ћемо Косово вратити Литијумом
Pogledajte prilog 1566717
A ti se verovatno lozis na stvari od prave koze.![]()
O tebi.Јел ти то о неким козојебима...![]()
evo jedan moj prijatelj ide u Valensiju
Hoce tamo da kupi kucu
Prodaje stan u BG
Dojadio mu zivot u BGu
Kaze kvadrat 1500-2000e
Radi IT remote. Svejedno mu je gde je.
Да се подсетимо нашег светског путника и професора аеросаобраћаја о вредности пасоша и квадратаPogledajte prilog 1566698
А што не иде у Вороњеж?
Pijem pivo.Kako ti se dopada taj traminac?
Koliko si popio
Ја сам исто чуо да је у Магнитогорску јако пријатно, зими, лети, храна јефтина, вотка јефтина.
Okpored dobrog vina ti pijes pivo
e moj Srbine
Koliko sam razumeo i on ce morati da radi kao digitalni nomad. No svakom digitalnom nomadu kad-tad dodje kraj i mora da potrazi drugi, stalan i regularan posao. U Spaniji?zato sto spanci odlaze iz ekonomskih razloga
A on ide iz turistickih, da uziva u njihovoj hrani, picu, moru
Dojadio mu Beograd
Bolje u Nižnjitagil, možeš da vidiš i čuveni Uralvagonzavod.Ја сам исто чуо да је у Магнитогорску јако пријатно, зими, лети, храна јефтина, вотка јефтина.
Koliko sam razumeo i on ce morati da radi kao digitalni nomad. No svakom digitalnom nomadu kad-tad dodje kraj i mora da potrazi drugi, stalan i regularan posao. U Spaniji?
Bolje u Nižnjitagil, možeš da vidiš i čuveni Uralvagonzavod.
Barem se trujes pravoslavno-slavjanskim dimom, a ne NATO uranijumom.Bolje u Nižnjitagil, možeš da vidiš i čuveni Uralvagonzavod.
Boli me qwrz. Što manje ljudi, to bolje.Kako komentarises tuzbu Kanzasa protiv Fajzera
Hoce li privesti pravdi ove teoriticare zavere iz Telegrafa?
Aaa, pa tako kazi, tvoj poznanik je zayebant u zivotu, nema porodicu, eventalnoj zeni ne treba posao, deci skola, ne kuci se (iako si pisao o cenama nekretnina)... tako je bre lako, to je opusten zivot bez brige i odgovornosti. Dakle kada imas sve ovo sto sam pobrojao onda moras da ozbiljno razmatras i zemlju u koju se selis i buducnost svoje porodice, pogotovo dece.Pa dok moze tera
Ko svaki nomad
Aaa, pa tako kazi, tvoj poznanik je zayebant u zivotu, nema porodicu, eventalnoj zeni ne treba posao, deci skola, ne kuci se (iako si pisao o cenama nekretnina)... tako je bre lako, to je opusten zivot bez brige i odgovornosti. Dakle kada imas sve ovo sto sam pobrojao onda moras da ozbiljno razmatras i zemlju u koju se selis i buducnost svoje porodice, pogotovo dece.
Nije njegova stvar ako ima porodicu. Supruga ima neki svoj posao, zivot, deca trebaju skole, imaju svoje drustvo...Skucio se odavno sad moze da ide gde god hoce. Njegova stvar.
Nije njegova stvar ako ima porodicu. Supruga ima neki svoj posao, zivot, deca trebaju skole, imaju svoje drustvo...