Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 47.245
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zabrunjavajuc je tvoj siptarski rezon i nepoznavanje najpre srpskog jezika.Zadnje ili prednje, sad stvarno ne znam taj tvoj šiptarski naglasak sa juga.
Nemaš ti Kerky pojma šta sve treba obići. Ako si ikad prišla Kavali, znala bi i šta je Drama, recimo.
Znači oni iz Subotice pojma nemaju šta je Srbije, jer to znate samo vi sa jakom šiptarskom istorijom? Ti kad lupaš, lupaš za sve pare.![]()
![]()
![]()

Mislis da je po tome nastala rec "drama"?
adaunesvest:
Najbolje je da nastaviš sa pisanjem gluposti kad već pojma nemaš o istoriji i geografiji.Bezi bre pravdas se sto ides u ta 2 sela u Grckoj i sto se brkas po plicaku i slikas noge, to je sve sto znas , prekini da se pravis da nesto znas kad nista ne znas.

То ти је Олимпска регија, по планини Олимп.Ma cela ta Olimpijska regija je dosadna. Platamon, Nei Pori...
Ai odgovor.То ти је Олимпска регија, по планини Олимп.
А Олимпија је била на Пелопонезу, па бисмо крај око ње могли да зовемо Олимпијска регија, али не и део око Олимпа.
Ако кажеш „Олимпијска регија“, већина ће помислити на:
„Олимпијска регија“ ≠ „регион око Олимпа“
- Олимпију (место на Пелопонезу где су се одржавале античке игре),
- или Атину (модерне игре, 2004),
- а не на планину Олимп.
Закључак:
Желиш ли да формулишемо неки званичнији опис „Олимпске регије“, рецимо за путопис, туристички текст или презентацију?
- Ако говориш о подручју око планине Олимп, најприродније је рећи:
Олимпска регија
или: регион око Олимпа
- Ако говориш о нечем везаном за Олимпијске игре, онда:
Олимпијска регија

Ai odgovor.![]()
Bezi bre pravdas se sto ides u ta 2 sela u Grckoj i sto se brkas po plicaku i slikas noge, to je sve sto znas , prekini da se pravis da nesto znas kad nista ne znas.
Nije to moj naziv regije, već se tako vodi u našim turističkim agencijama. Na pogrešnu si se adresu obratio šiptar... južnjak.Што не мења тачност дате инфомрације, и нетачност твог назива регије,
а, свакако, АИ је ту да нам олакша писаније.
Ја већ неко време више не пишем на форуму из главе, већ убацим саговорников пост, па питам АИ шта би одговорио-ла, на цитирани пост.

„А ти Тикси само гледаш саму некретнину, а не и њено окружење.
И онда питаш, а где у 50 квадрата да сместим снају, заову, шурака, шураковог брата, кума од шуркавог брата, бабу од кума од шураковог брата и три свиње?
А само треба мало бити креативан. Једну свињу у један ормар, другу свињу у други ормар...“
„Зависи од толико фактора. Рецимо, где у Београду се налази тих 50 квадрата. Можда и кључно питање.“ forum.krstarica.com+1forum.krstarica.com+1
„Koliko oni imaju frilensera i koliko plaćaju poreze, a? Image: obrati pažnju / обрати пажњу“ forum.krstarica.com+1reddit.com+1
Sta ima veze sto je AI odgovor (zao mi je sto to sama ne primetih), vazno je da si ti nepismen.Ai odgovor.![]()
A i to "skip" prekopirao si i naucio od tih clanova kojih sada vise nema.Skip ćaci gluposti.
Jedino kao ranije je što ti pišeš gluposti a ja te zezam zbog toga.Sta ima veze sto je AI odgovor (zao mi je sto to sama ne primetih), vazno je da si ti nepismen.
A i to "skip" prekopirao si i naucio od tih clanova kojih sada vise nema.
Mozes li da ne kopiras druge?

Velika suša.mora da se zaliva
susa
Velika suša.
Nisi razmišljao da staviš mreže? Nema šta tu list da zaštiti, kad ošine grad, ode sve...