Da li je bolje imati 400m u Kuli ili 50m u Beogradu? #17 - Kuća na moru ili jednosoban stan u Beogradu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sigurno placaju vise poreza Francuskoj nego masa nekih drugih 'francuskih patriota'.

Ову господу која пуно зарађује дере француска држава да би хранила социјалне случајеве који гласају за Ле Пена.

I više ljudi biju i pljačkaju. I organizovani su u kvartovima koji su sve samo ne francuski. To je vama komunistima vaša buržoaska revolucija dala. Sad uživajte u plodovima. :lol:
Sumnjam da mladici na slici, koje je pokazao TIhi, vise pljackaju i biju ljude od pomenutih 'francuskih patriota'.

Za ostale kolektivisticke identitete, obrati se salteru levo. :ok:

Sumnjam da mladici na slici, koje je pokazao TIhi, vise pljackaju i biju ljude od pomenutih 'francuskih patriota'.

Za ostale kolektivisticke identitete, obrati se salteru levo. :ok:
Ne znam za te sa fotke (nije to slika pajseru :tongue2: ) ne pratim njihov lik i delo, ali slični jesu problem. Klošari koji biju ljude u sred dana na sred ulice.

Kriminalci, dileri, batinaši u službi režima, dakle direktno rade protiv Srbije, nisu služili vojsku, nisu bili na Košarama, dakle samo nošenje tih majici od strane takve bagre je uvredljivo.
Uvredljivo ili bespravno?
Jel bespravno kad ti ili ja nosimo majicu Metalike a nismo u bendu? :mrgreen:

Такво је и ово бокељско домаће што сам пробао - нефилтрирано, густо, ароматично. Наравно, мора да кошта.

mnogo volim ta nefiltrirana maslinova ulja

Bema ih puno na trzistu jer im je kraci rok trajanja

mnogo volim ta nefiltrirana maslinova ulja

Bema ih puno na trzistu jer im je kraci rok trajanja
Домаћи хлеб и ништа друго ми не треба уз њега. Прошле године ми је дао човек пола литра да пробам, то не може да се пореди на са једним "куповним".

Slični ne znači samo po poslu kojim se bave. :fdlan:

Kupio sam ovo vino iz Crne Gore

Studirao sam jedno 10 minuta i odabrao sam ovo

Odlicno vino , cena kvalitet narocito

Cena mu je 11.5e sto je jeftino bas za barikiran Sardone

Neka prosek cena je 15-18e

Ono sto je porazno jeste da ne mogu da prodaju 6 godina belo vino

Sardone je iz 2018 barikiran

IMG20240618143936.jpg

IMG20240618143943.jpg

Poslednja izmena:
Kupio sam ovo vino iz Crne Gore

Studirao sam jedno 10 minuta i odabrao sam ovo

Odlicno vino , cena kvalitet narocito

Sardone iz 2018 barikiran

Pogledajte prilog 1566151

Pogledajte prilog 1566152

Kombinujem ga sa ovim sirom iz Niksica

Dobar sir

Pogledajte prilog 1566156
Ок, поштено, ти се бар отвориш и купиш целу флашу и цео комад сира, за разлику од експерта разгледања рафова и дегустирања са тезги

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back