38imak
Elita
- Poruka
- 16.476
Sigurno placaju vise poreza Francuskoj nego masa nekih drugih 'francuskih patriota'.Pravi francuzi, tradicionalisti.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sigurno placaju vise poreza Francuskoj nego masa nekih drugih 'francuskih patriota'.Pravi francuzi, tradicionalisti.![]()
Sigurno placaju vise poreza Francuskoj nego masa nekih drugih 'francuskih patriota'.
I više ljudi biju i pljačkaju. I organizovani su u kvartovima koji su sve samo ne francuski. To je vama komunistima vaša buržoaska revolucija dala. Sad uživajte u plodovima.Sigurno placaju vise poreza Francuskoj nego masa nekih drugih 'francuskih patriota'.
Sumnjam da mladici na slici, koje je pokazao TIhi, vise pljackaju i biju ljude od pomenutih 'francuskih patriota'.I više ljudi biju i pljačkaju. I organizovani su u kvartovima koji su sve samo ne francuski. To je vama komunistima vaša buržoaska revolucija dala. Sad uživajte u plodovima.![]()
Ne znam za te sa fotke (nije to slika pajseruSumnjam da mladici na slici, koje je pokazao TIhi, vise pljackaju i biju ljude od pomenutih 'francuskih patriota'.
Za ostale kolektivisticke identitete, obrati se salteru levo.![]()
Ne znam zasto upotrebljavas termin 'slicni' kod ovih mladica, sa klosarima; kada ovi mladici ocigledno nisu klosari?Ne znam za te sa fotke (nije to slika pajseru) ne pratim njihov lik i delo, ali slični jesu problem. Klošari koji biju ljude u sred dana na sred ulice.
Slični ne znači samo po poslu kojim se bave.Ne znam zasto upotrebljavas termin 'slicni' kod ovih mladica, sa klosarima; kada ovi mladici ocigledno nisu klosari?![]()
Ne razumem ja te jezicke konstrukcije i zavrzlame.Slični ne znači samo po poslu kojim se bave.![]()
Ima gomila takvih klošara i kod nas, i svi beli, zamisli. Obično u Otadžbina, Košare i sličnim majicama koje potpuno bespravno nose.Ne znam za te sa fotke (nije to slika pajseru) ne pratim njihov lik i delo, ali slični jesu problem. Klošari koji biju ljude u sred dana na sred ulice.
Žive u getu, ne poštuju državu, napadaju u grupama i biju ljude po ulicama u sred dana?Ima gomila takvih klošara i kod nas, i svi beli, zamisli. Obično u Otadžbina, Košare i sličnim majicama koje potpuno bespravno nose.
Kriminalci, dileri, batinaši u službi režima, dakle direktno rade protiv Srbije, nisu služili vojsku, nisu bili na Košarama, dakle samo nošenje tih majici od strane takve bagre je uvredljivo.Bespravno nose
Hit post, jedan od boljih na temi.![]()
Uvredljivo ili bespravno?Kriminalci, dileri, batinaši u službi režima, dakle direktno rade protiv Srbije, nisu služili vojsku, nisu bili na Košarama, dakle samo nošenje tih majici od strane takve bagre je uvredljivo.
I uvredljivo i bespravno. Ali dobro, nisu to zlikovci kao drugosrbijanci i levičari.Uvredljivo ili bespravno?
Jel bespravno kad ti ili ja nosimo majicu Metalike a nismo u bendu?![]()
Такво је и ово бокељско домаће што сам пробао - нефилтрирано, густо, ароматично. Наравно, мора да кошта.
Домаћи хлеб и ништа друго ми не треба уз њега. Прошле године ми је дао човек пола литра да пробам, то не може да се пореди на са једним "куповним".mnogo volim ta nefiltrirana maslinova ulja
Bema ih puno na trzistu jer im je kraci rok trajanja
Bespravno.I uvredljivo i bespravno. Ali dobro, nisu to zlikovci kao drugosrbijanci i levičari.
Француску репстацију
Имам м.уље из Бара. Одлично.mnogo volim ta nefiltrirana maslinova ulja
Žive u getu, ne poštuju državu, napadaju u grupama i biju ljude po ulicama u sred dana?
Slični ne znači samo po poslu kojim se bave.![]()
Kupio sam ovo vino iz Crne Gore
Studirao sam jedno 10 minuta i odabrao sam ovo
Odlicno vino , cena kvalitet narocito
Sardone iz 2018 barikiran
Pogledajte prilog 1566151
Pogledajte prilog 1566152
Ок, поштено, ти се бар отвориш и купиш целу флашу и цео комад сира, за разлику од експерта разгледања рафова и дегустирања са тезги
Pošto si prešao u tixi-brigadu sa posebnim potrebama, da pojasnim da sam mislio na moralno pravo, ne naravno na zakonsko.Bespravno.![]()
![]()
![]()