Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 181.826
Opet nejasno i navodi na stranputicu.
Koja je trenutna količina alkohola u tebi?
12.5% u boci ja popio tri case
pa racunaj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet nejasno i navodi na stranputicu.
Koja je trenutna količina alkohola u tebi?
Dobro, sačekaću sa odgovorom pošto sam tek juče pogledao film Srdjana Dragojevića "Parada".12.5% u boci ja popio tri case
pa racunaj
Значи попио си литар вина пре 16.00 сати, и још тераш супругу која доји бебу да се напије са тобом.
Ужасна болест.
Au alkoholizam jbtnije litar nego 0.75
za mene je mera 3 flase dan
Купио сам сестри, али у ствари више сестричини, један мали кашкаи.
Нек се играју девојчице.
Pretrgo se dedaКупио сам сестри, али у ствари више сестричини, један мали кашкаи.
Нек се играју девојчице.
Au alkoholizam jbt
Neka kupi pa uživajte.kupuje kum kucu u zeleniki kaze bilo bi mu drago da se druzimo celo leto tu svake godine
sta mi je ciniti
Pijem, oko 2 piva dnevno.batalio si da pijes?
pritisak te muci a?
Zajedno da sljokaju.Neka kupi pa uživajte.
Nissan Kaskai?
Pijem, oko 2 piva dnevno.
Ti 3 flase vina dnevno.
Ugasio si ga. Tesi se da je alkohol u bilo kom obliku zdrav za nesto...
Što da ne, popiti flašu vina za ceo dan, na odmoru, je sasvim prihvatljivo.Zajedno da sljokaju.
Vino jeste zdravo, pivo onako, i jeste i nije.Pijem, oko 2 piva dnevno.
Ti 3 flase vina dnevno.
Ugasio si ga. Tesi se da je alkohol u bilo kom obliku zdrav za nesto...
On cepa 3 dnevno. Svaki dan.Što da ne, popiti flašu vina za ceo dan, na odmoru, je sasvim prihvatljivo.
Ni jedan alkohol nije zdrav. Kao ni kafa.Vino jeste zdravo, pivo onako, i jeste i nije.
Ma da, sigurno cepa tri flaše dnevno.On cepa 3 dnevno. Svaki dan.
I jedna je previse.
Pa pijanica kao i ti.PIO 4 BOCE DNEVNO: / Starac doživio 107 godina, njegov sin je uvjeren da je tajna u crnom vinu
![]()
Foto: Instagram
Manuel Docampo Lopez vino pije kao vodu. Naučio je tako odmalena i uvjeren je kako je u tom crvenom napitku tajna dugovječnosti.
Antonio je pio 4 boce crnog vina dnevno. Za ručak dvije i još dvije za večeru. Vino je pio kao da je sok. Prema Manuelovim riječima, odjednom je mogao ispiti čak litru i pol.
![]()
Foto: Instagram
PA, NAVALITE! Lisnato povrće, grahorice, bobice ali i vino usporavaju starenje mozga
Nas dvojica smo mjesečno mogli popiti i do 200 litara vina", rekao je Manuel za španjolske novine La Voz de Galicia.
Vino koje su pili bilo je isključivo domaće proizvodnje. U njemu nije bilo nikakvih aditiva, a i loza od koje je ono nastalo rijetko je bila špricana. Vino su pili kao vodu, ali vodu i vino nikada nisu miješali.