Ksenija Mijatovic
Početnik
- Poruka
- 8
Nije....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i ja mislim da zeza maloti nas zahebavas![]()

Sa devojkom sam par meseci i planiram da ne koristim kondom vise. Da li je to bezbedno? Molim samo ozbiljni da pisu.

kako ce te zaraziti ako je nevina?Jeste nevina. Ali ipak... neki strah![]()

Sa devojkom sam par meseci i planiram da ne koristim kondom vise. Da li je to bezbedno? Molim samo ozbiljni da pisu.
I pre nije bila ni sa kim. Ja sam joj prvi. Zato bi je prilicno uvredilo da je saljem na testiranje.

Naravno da nije. Pored trudnoće, koja je najbezbolnija stvar koja se može desiti, tu su polne bolesti, a to sigurno ne želiš ni ti, a ni ona. Uostalom, ti nikad ne možeš biti 100 pošto siguran da li ona spava sa još nekim, tako da ne želiš da ti prenese neko sr*nje.
kako ce te zaraziti ako je nevina?
jel ti to nas malo zavrces![]()

Greh je nacinjati neciji seksualni zivot sa plastikom, ali ko zna gde je postavljac gurao...
ili kao kad u rukavicama cackas uvonaravno da jeste...jebbanje s prezervativem ko da ješ čokoladu s omotom...
![]()
Pa da, ali onda je mala sansa da je neko zarazen ako je nevin.Aj dobro je sto nisi pedofil ili jedan od onih lovaca na 'devicansku cistocu' (mada su to oni koji imaju svojih razloga da se boje polnih bolesti) .. Zapocinjanje polnog odnosa kondomom je dobar princip jer je krv najinfektivniji materijal a i nastavak upotrebe stiti oba partnera. Po apotekama imas jeftinije kondome koji su isto tako efikasni kao i oni deset puta skuplji sa reklama
samo ti skidaj gaće, lep primer daješ omladini![]()
, bez gaća?!