Da li je bezbedno bez kondoma?

• Začetnik teme Začetnik teme HAD~
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U poredjenju sa tim da umrem trudnoca je nesto divno. Nisam ni ja svrljao. Prvi smo jedno drugom. Imam poverenja u nju, ali da li mi je to garancija za razne bolestine? Ona koliko vidim uopste se ne plasi bolesti jer smo prvi jedno drugom. Ma koje dete da mi uvali, ima 19 godina.

U poredjenju sa tim da umrem trudnoca je nesto divno. Nisam ni ja svrljao. Prvi smo jedno drugom. Imam poverenja u nju, ali da li mi je to garancija za razne bolestine? Ona koliko vidim uopste se ne plasi bolesti jer smo prvi jedno drugom. Ma koje dete da mi uvali, ima 19 godina.

Zena moze da zatrudni cim dobije prvu menstruaciju, a to je u pubertetu, a neke debiju i u predpubertetskom periodu, sto je nekih 10-11 gadina.

Ne znas ti gde si supalj. A ako je ona navalila budi ti pametan. Mada koliko vidim po tvojim psotovima od toga slaba vajda.

- - - - - - - - - -

Dokle tako? Milsim, nije to bas jeftino :D

Cena kondoma vam je najmanji problem.

pa ako je sve tako kako pricas, daleko su ti vece sanse da postanes tata nego da dobijes sidu i umres :lol:

Back