- Poruka
- 399.260
Bezbedno je ako umete da se cuvateSa devojkom sam par meseci i planiram da ne koristim kondom vise. Da li je to bezbedno? Molim samo ozbiljni da pisu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bezbedno je ako umete da se cuvateSa devojkom sam par meseci i planiram da ne koristim kondom vise. Da li je to bezbedno? Molim samo ozbiljni da pisu.
ali dve različite porodice![]()

Ma trudnoca mi je najmanji problem.
Cega se plasis AKo trudnoca nije problem?
Pa bolesti, cega bih se plasio![]()

au brate..Pa bolesti, cega bih se plasio![]()
Sa devojkom sam par meseci i planiram da ne koristim kondom vise. Da li je to bezbedno? Molim samo ozbiljni da pisu.

Sa devojkom sam par meseci i planiram da ne koristim kondom vise. Da li je to bezbedno? Molim samo ozbiljni da pisu.
Ona je navalila. Hoce pa hoce bez. Iz stroge je porodice, nije svrljala. Ali sto neko rece nije mi to garancija. To je njena zelja.
Pa ti vidi šta ćete,i kako ćete....

trudnoca ti je najmanji problemMa trudnoca mi je najmanji problem.

I pre nije bila ni sa kim. Ja sam joj prvi. Zato bi je prilicno uvredilo da je saljem na testiranje.

U poredjenju sa tim da umrem trudnoca je nesto divno. Nisam ni ja svrljao. Prvi smo jedno drugom. Imam poverenja u nju, ali da li mi je to garancija za razne bolestine? Ona koliko vidim uopste se ne plasi bolesti jer smo prvi jedno drugom. Ma koje dete da mi uvali, ima 19 godina.
Dokle tako? Milsim, nije to bas jeftino![]()

Ona je navalila. Hoce pa hoce bez. Iz stroge je porodice, nije svrljala. Ali sto neko rece nije mi to garancija. To je njena zelja.

Dobro,nismo ni mislili da ti mozes zatrudneti![]()

pa ako je sve tako kako pricas, daleko su ti vece sanse da postanes tata nego da dobijes sidu i umresU poredjenju sa tim da umrem trudnoca je nesto divno. Nisam ni ja svrljao. Prvi smo jedno drugom. Imam poverenja u nju, ali da li mi je to garancija za razne bolestine? Ona koliko vidim uopste se ne plasi bolesti jer smo prvi jedno drugom. Ma koje dete da mi uvali, ima 19 godina.