Da li je Beograd karcinom Srbije i Srba?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozz mitke:).....Nisam ni rekao da je pisac ko god bio ,jer Marlo nije naveo ni izvor ni bilo šta drugo:roll:, potpuno u pravu, nego je čovek verovatno isprovociran svim hvalospevima na račun Srpske i njenog pravog ''rodoljublja'', k'o da smo mi Srbi odavde manje vredni, reagovao tako kako je reagovao, preterujući......

Kolega goksi, ne znam kakav vi trip imate sa kolegom Šonom pa da ga nazivate Marloom, ali suština veštačkog izazivanja sukoba izmedju tzv. "Dve Srbije" je data baš u tom postu i izjavi koja je više nego jasna svima koji su hteli da linčuju ekipu debila iz Peščanika. To je njihov govor, razmišljanje, moždana izlučevina. Ne postoje Dve Srbije. Postoji samo jedna ona prava iz srca Šumadije pa i iz RS. Ova druga je nakazna.

goxy zovu te
icon10.gif

Kolega goksi, ne znam kakav vi trip imate sa kolegom Šonom pa da ga nazivate Marloom, ali suština veštačkog izazivanja sukoba izmedju tzv. "Dve Srbije" je data baš u tom postu i izjavi koja je više nego jasna svima koji su hteli da linčuju ekipu debila iz Peščanika. To je njihov govor, razmišljanje, moždana izlučevina. Ne postoje Dve Srbije. Postoji samo jedna ona prava iz srca Šumadije pa i iz RS. Ova druga je nakazna.

BAS TAKO NEKAKO, S TIM STO BI DODAO BORBA JUGOSLAVIJE PROTIV SRBIJE JOS TRAJE I TO U BEOGRADU A TITOISTICKA BORBA PROTIV SRPSKOG NACIONALIZMA I HEGEMONIZMA JE I DALJE AKTUELNA?!
IAKO SU NACIONALIZMI POJEDINIH NACIONALNO-ETNICKIH GRUPA U BEOGRADU MNOGO JACI ,SRPSKI NACIONALIZAM JE UVEK PREDSTAVLJEN KAO NESTO PROTIV CEGA SE TREBA BORITI.

I DOK U BEOGRADU SVE FUNKCIONISE PO PRINCIPU NEKIH VEZA DRZAVLJANA BIVSIH JUGOSLOVENSKIH DRZAVA /STO SE MOZE SVAKODNEVNO U NEGATIVNOM ZNACENJU PROCITATI U NOVINAMA/ VEZA IZMEDJU NAS IZ SRBIJE NE POSTOJI.

I KAKO MOZE UOPSTE POSTOJATI SRPSKI NACIONALIZAM U SRBIJI BEZ DOMINACIJE NAS IZ SRBIJE, STO BI BILO I NORMALNO S OBZIROM NA NASU BROJNOST.
.
BORBA ZA JUGOSLAVIJU NIJE BORBA ZA SRBIJU I BORBA ZA JUGOSLOVENSTVO NIJE BORBA ZA SRPSTVO .
I DA DODAM B92 JE TIPICNA JUGOSLOVENSKA STANICA, KOJA CE SAMO UKAZIVATI NA NEKAKAV IZMISLJENI SRPSKI NACIONALIZAM A ZA TU POTREBU CE ANGAZOVATI STANDARDNU POSTAVU LJUDI KOJI NI GROBA U SRBIJI NEMAJU /IZRAZ DANKA POPOVICA/ DA KAO VAZNI SA TERAZIJA A U STVARI SA KAMENA, DAJU KOJU OSUDU O ONIMA CIJIM SU PARAMA KUPLJENI NJIHOVI RASKOSNI BEOGRADSKI STANOVI I DOBRO PLACENE FUNKCIJE.
I NAPASCE ONI I ARANDELOVAC I TOPOLU I VALJEVO I KRALJEVO I NOVI SAD ,SVE GDE PRIMETE DA SU RAZOTKRIVENI U SVOJIM RUZNIM NAMERAMA.

I ZBOG TOGA SU MOJE OCI I SRCE UPRTI U ARANDJELOVAC ,TOPOLU, CELU SUMADIJU,SREM I .....

e recimo ovako da li danas beograd ima minimum politickog kapaciteta da ostvari minimalne pretpostavke za bioloski opstanak preostalog stanovnistva
e da li je normalno da se u beogradu vrti devedeset posto novcane mase srboslavije
da li je normalno da se beogradski establisment stidi ostatka srboslavije
da li je normalno da razlika u platama u beogradu i vranju bude sedamnaest puta
da li je sigurno da srboslavski establisment iz beograda zna da je srboslavija i iza avale i kosmaja i jastrebca i kukkavice ili se toga srame
nastavak sledi

Nije normalno , treba da se vrti 99 posto zato sto ce svi seljaci u Beogradu zavrsiti
Jeste normalno da se stidi, pa pogledaj na primer Velju, ko ga se nebi stideo.
Jeste normalno - uglavnom - sem u poljoprivredi koju Beograd nema
Ta Srbija iza Avale jedva ceka da dodje u Beograd u skolu,studije pa da ostane u njemu dakle i to je normalno.

E jos da dodam da nije takvih kao ti koji zavrse u Beogradu ona dva ipo mosta bi nam bila dovoljna.

A ko je za to kriv? Oni ili neko drugi?

Definisi "oni"
Ako mislis na ljude iz unutrasnjosti, da, oni su krivi.
Njihovi predstavnici cine 70% narodne skupstine.
Za sve sto im se desava po unutrasnjosti (vise sto im se NE desava) krivi su iskljucivo njihove komsije, rodjaci i prijatelji koje su poslali u Beograd da ih zastupaju a oni postase beogradzani za 5 min. (racunam da se za toliko promeni tablica na kolima) sve zaboravljajuci da "devojku iz sela mozes ali selo iz devojke jako tesko".

Joooj, pa zar je još aktuelna tema koja u suštini ima kompleks? Pazite sad ovo: cene nekretnina u Beogradu su otišle do neba zato što su Crnogorci koji su masno prodali straćare na primorju požurili da ovde ulože novac u stanove i kuće. A toliko su želeli da budu nezavisni. Ko je sad tu lud?!

Izgleda da ''karcinom'' ipak ima nekog šarma.

Joooj, pa zar je još aktuelna tema koja u suštini ima kompleks? Pazite sad ovo: cene nekretnina u Beogradu su otišle do neba zato što su Crnogorci koji su masno prodali straćare na primorju požurili da ovde ulože novac u stanove i kuće. A toliko su želeli da budu nezavisni. Ko je sad tu lud?!

Srbi...оф корс.8-)

ima sarma tvoj voljeni simpatizer, evo ti malo da citas tvoje omiljeno stivo:
"
Surčin, Kotobanja...

Ne znam šta su Čedomir i Spasojević pričali, možda su nešto i spremali, ali ja ne znam. Čedomir se sastajao i s Čumetom u kući Dragoljuba Markovića u Surčinu, posle je počeo da ostaje tu da spava, a nama u obezbeđenju govorio je da ne treba da ostajemo, jer je ceo Surčin pod kamerama i potpuno bezbedan. On i Čume gotovo svakodnevno sastajali su se u kući Dragoljuba Markovića. Ponekad je odlazio i u Kotobanju da se sastaje s Čumetom, a ponekad je tamo bio i Bagzi. Čedomir Jovanović je vodio Čumeta na sastanak s tadašnjim načelnikom RDB-a Zoranom Mijatovićem na Institut za bezbednost. Ako može potpredsednik Vlade da se sastaje s Legijom, Spasojevićem i Čumetom, zašto bih ja, koji sam samo obezbeđenje mislio da su oni kriminalci? Ja sam samo radio po naređenju nadređenih.

"

posle ovakve istine, taj tvoj idol jos ima mooda da se reklamira :

Sta onda drugo reci nego da onaj ko glasa za ovog mora ili da je lud ili da je na nekim drogama!

ima sarma tvoj voljeni simpatizer,
Moj simpatizer? Izvini, šta ti misliš, ko sam zapravo ja? Biće da si malo pobrkao pojmove...

evo ti malo da citas tvoje omiljeno stivo:
"
Surčin, Kotobanja...

Ne znam šta su Čedomir i Spasojević pričali, možda su nešto i spremali, ali ja ne znam. Čedomir se sastajao i s Čumetom u kući Dragoljuba Markovića u Surčinu, posle je počeo da ostaje tu da spava, a nama u obezbeđenju govorio je da ne treba da ostajemo, jer je ceo Surčin pod kamerama i potpuno bezbedan. On i Čume gotovo svakodnevno sastajali su se u kući Dragoljuba Markovića. Ponekad je odlazio i u Kotobanju da se sastaje s Čumetom, a ponekad je tamo bio i Bagzi. Čedomir Jovanović je vodio Čumeta na sastanak s tadašnjim načelnikom RDB-a Zoranom Mijatovićem na Institut za bezbednost. Ako može potpredsednik Vlade da se sastaje s Legijom, Spasojevićem i Čumetom, zašto bih ja, koji sam samo obezbeđenje mislio da su oni kriminalci? Ja sam samo radio po naređenju nadređenih.

"

posle ovakve istine, taj tvoj idol jos ima mooda da se reklamira :

Sta onda drugo reci nego da onaj ko glasa za ovog mora ili da je lud ili da je na nekim drogama!
...a i temu!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back