- Poruka
- 3.042
------------ Izvolite!!!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e idemo sa laksim primerima i tako onda recimo da li je beograd saobracajni karcinom srboslavijeBodoniuS:
e recimo ovako da li danas beograd ima minimum politickog kapaciteta da ostvari minimalne pretpostavke za bioloski opstanak preostalog stanovnistvaBodoniuS:
Okani se nase SRBIJE! raspala izdrkotino lojava,ona obrezana. karcinom ti u gacama! takvi kao ti su karcinom za celu planetu!veKsla:------------ Izvolite!!!
Какве то везе има?Peruzzi:Ali covek je u pravu, bar delimicno
MARVENIH...Jesi li u tom MARVENOM vagonu otisao tamo gde jesi?Bilo ti je dobro sa MARVOM?Kakav si ti ludak cccccccccccveKsla:nisam primetio da iko normalan vrsi nuzdu u kabinama marvenih vagona
e moj karadjordje dajem ti u prilog dva glasa ako me ubedis u drugovacije bre sta recicrni djordje:Nego ajde da glasamo(administrator obrati paznju):
Ko je za to da se nepismeni MARVENI potomak veKsla banuje sa sjta i da se ova tema zakljuca?
Moj glas ZA.
To je jedan!!!!
kakav ludak veKsla,ispratite mu poruke ccccccccccccc
urospo:..."Preziru nas i braca i dosaljaci, a mi se branimo ponosom i mrznjom..."
A ovaj deo nam zapravo govori zbog cega je veKsla ovde i zasto lupa ove gluposti......leci komplekse i brani se mrznjom...
veKsla:e recimo ovako da li danas beograd ima minimum politickog kapaciteta da ostvari minimalne pretpostavke za bioloski opstanak preostalog stanovnistvaBodoniuS:
e da li je normalno da se u beogradu vrti devedeset posto novcane mase srboslavije
da li je normalno da se beogradski establisment stidi ostatka srboslavije
da li je normalno da razlika u platama u beogradu i vranju bude sedamnaest puta
da li je sigurno da srboslavski establisment iz beograda zna da je srboslavija i iza avale i kosmaja i jastrebca i kukkavice ili se toga srame
nastavak sledi