Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 47.038
Svako ubijanje civila jeste ratni zlocin.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A čime su trebali da ih gađaju? Laticama trešnjinog cveta?
Japan je bio saveznik Hitlera i dobili su šta su zaslužili
Знам чиме смо располагали и шта је на крају направљено. 2+2=4 а никако 40 како ви заговарате.ti sigurno imas neki pametan predlog kojim bi dokazao to sto pises a sto bi trebalo da bude pametnije od onog sto su radili i postigli gore pomenuti ?
opet ostajes u svetu imaginacije i kao i obicno sem licnog stava nista konkretno !Знам чиме смо располагали и шта је на крају направљено. 2+2=4 а никако 40 како ви заговарате.
To ti je isto kao da ti imas priliku da zaradis milion dolara, drzis ih u ruci i zavrsis sa jedva 100. Nemam ja potrebe obilaziti RS, Srbi u Bosni danas gore stoje nego ikad u proslosti.opet ostajes u svetu imaginacije i kao i obicno sem licnog stava nista konkretno !
obidji malo republiku srpsku pa pitaj srpski narod sta misle o karadzicu i mladicu i njihovoj ulozi u stvaranju RS ...
neosnovana i nesuvisla poredjenja !To ti je isto kao da ti imas priliku da zaradis milion dolara, drzis ih u ruci i zavrsis sa jedva 100. Nemam ja potrebe obilaziti RS, Srbi u Bosni danas gore stoje nego ikad u proslosti.
Prije su imali ogroman ljudski potencijal, danas toga nemaju.
auh, "amerika zaustavila rat" , da si rekao oni su ga i nametnuli to bi mi bilo ok, ovakoJedini razlog zasto Srbi nijesu pocisceni iz cijele Bosne i Hercegovine kao i iz Krajine i Bosanske Krajine je taj da je to zaustavila Amerika.
Karadzic i Mladic su doveli vojsku koja je jedan na jedan bila najjaca sila na Balkanu do toga da je tuku hrv-musl odrpanci i da izgubi rat.
Šta vi mislite? Šta biste rekli na ovo? I zašto?
Baš sam gledao brojne komentare Jenkija na ovo pitanje po Internetu (Reddit, Quora, Yahoo itd.) i skoro svi oni tvrde da to uopšte nije bio ratni zločin i da samim tim što je USA pobednik u II svetskom ratu, nema šta da im se spočitava šta su uradili Japanu.