Da li je abortus ubistvo?

Lekari koji znaju malo više i od tebe i od mene dozvoljavaju abortus do 3. meseca trudnoće. Misliš da bi dozvolili da smatraju to ubistvom? Da do sada nije istraženo sve o fetusu i njegovoj svensosti? Da bi to svi prećutali i ostavili vas da ovde objašnjavate kako je fetus svesno biće. Znaš li koliko mozak ima neurona, znaš li njihov broj kod fetusa?
A ako bi se dokazalo da je fetus živ i svestan i pre 3 meseca, da li bi to promenilo tvoj stav u vezi abortusa?

Zaklati vlastitu djecu jer ti je na prvom mjestu hedonizam...kakve su osobe te cedomorke?
Dođe pijana budala i napravi ti dete, jer neće kondom i šta onda? Ko je tu zlo? Žena koja ne želi da rodi dete takvom ili takav? U doba kontracepcije, još uvek raspravljate o ovome kao da je žena jedina koja treba o tome da razmišlja. Očekujem i neke prve lomače za veštice
:mrgreen:

Lekari koji znaju malo više i od tebe i od mene dozvoljavaju abortus do 3. meseca trudnoće. Misliš da bi dozvolili da smatraju to ubistvom? Da do sada nije istraženo sve o fetusu i njegovoj svensosti? Da bi to svi prećutali i ostavili vas da ovde objašnjavate kako je fetus svesno biće. Znaš li koliko mozak ima neurona, znaš li njihov broj kod fetusa?
Nisi pomislila da lekari to kažu jer su ucenjeni i jer se boje da će ostati bez posla?

Zasto nije ljudsko bice kada se oplodi ljudska jajna celija, nego je bas tada kada ti kazes?

Eto, ja kazem da je kada se rodi.

Po cemu je logicki tvoj stav jaci od mog, ako tvrdis da to nije kada se oplodi jajna celija?

Eto, da idemo logicki, posto si zapeo.
Nije kada ja kažem nego kada mu krenu rasti ljudski organi. Eto tada je čovek.

krucijalnih 0.5 % zena dode na abortus zbog takvih budala
A sta cemo s ostatkom?
A šta ćemo sa onima koji ne žele zaštitu, one koji preuzmu na sebe da će ''paziti'', one koji su nezainteresovani šta će se posle desiti? I nije samo 0,5% nemaš prave podatke, jer nisi u kontaktu sa ženama kada je reč o takvim stvarima.

Mada, bio bih ti zahvalan da me deportuješ u Izrael, kao čovjeka tamnije boje kože
Tebe ne, sve da si iz Južnog Sudana.
Prirastao si mi srcu, magarče.
Kako je, tako je, blagoslovljen si živjeti u državi koju mudro vodi Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић.
Znači, "usralo te", što na hrvatskom znači - posrećilo ti se.

Tebe ne, sve da si iz Južnog Sudana.
Prirastao si mi srcu, magarče.
Kako je, tako je, blagoslovljen si živjeti u državi koju mudro vodi Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић.
Znači, "usralo te", što na hrvatskom znači - posrećilo ti se.
Jednostavno mi ne dozvoljavaš da ti lupim lajk

Dođe pijana budala i napravi ti dete, jer neće kondom i šta onda? Ko je tu zlo? Žena koja ne želi da rodi dete takvom ili takav? U doba kontracepcije, još uvek raspravljate o ovome kao da je žena jedina koja treba o tome da razmišlja. Očekujem i neke prve lomače za veštice
:mrgreen:
  • Mike Mathews: It just happened, Joe. It...
  • Joe Hallenbeck: Sure, sure, I know... it just happened. Coulda happened to anybody. It was an accident, right? You tripped, slipped on the floor and accidentally stuck your dick in my wife. "Whoops! I'm so sorry, Mrs. H. I guess this just isn't my week."
Poslednji skaut

Ovako nešto

Dešava se

Back