acvetkovic
Početnik
- Poruka
- 6
Pitanje je sta je istina po tvom misljenju? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Istina je ono za sta postoji najveca verovatnoca da se stvarno dogodilo :wink:acvetkovic:Pitanje je sta je istina po tvom misljenju?![]()
Bravo, nasumični. Baš volim kad pročitam tvoj post u kome nema biovlasti.random_cloud_form:istina je hrabrost sagledavanja realnosti.
cesto veliki tragaci za istinom zapravo beze od istine tj realnosti, i zive u skladu sa onim poznatim aformizmom -
covek trazi istinu da bi je jos dublje sakrio.......
Mislim da je to bila emisija Nataše Miljković na RTS-u. Za povod ne znam. Pričao je - o čemu drugo nego o ženama. Nisam ga slušao, već brže bolje okrenuo kanal. Yebiga, but sorry.random_cloud_form:steta, nisam. kojim povodom je bio, o cemu pricao i koja je to emisija
Milojko Vasic:Mislim da je to bila emisija Nataše Miljković na RTS-u. Za povod ne znam. Pričao je - o čemu drugo nego o ženama. Nisam ga slušao, već brže bolje okrenuo kanal. Yebiga, but sorry.random_cloud_form:steta, nisam. kojim povodom je bio, o cemu pricao i koja je to emisija
hitotsuki:istina je da je volim poput sunca i meseca
random_cloud_form:istina je hrabrost sagledavanja realnosti.
cesto veliki tragaci za istinom zapravo beze od istine tj realnosti, i zive u skladu sa onim poznatim aformizmom -
Potpuno se slažem!!! Istina je poprilično subjektivna stvar, i za svakog može biti različita!! Pođimo od najbanalnijeg npr.:Betty:Postoji multiuniverzum sastavljen od sve samih istina.
A istina istinu ne može da porekne.
Tako ima istina koliko hoćeš, a sve su istine, iako mogu biti, i najčešće jesu, u neskladu.
A zašto pitaš?
prokletinja:random_cloud_form:istina je hrabrost sagledavanja realnosti.
Ovo si jeko lepo rekao.
Istina je kad "spoznas samoga sebe"...
...sto znaci, da cak i ako ste cudoviste sa 2990293247343547378 pari ociju, 64534523784582900778 trojki usiju i beskonacno mnogo receptora za ostala cula, ipak nikad necete spoznati istinu.Cekam kuma:Istina ima hiljadu lica, a svako od nas vidi samo jedno ili par. Cetiri oka bolje vide nego dva, osam bolje nego cetiri itd....
random_cloud_form:smesno je sto se mnogi pozivaju i vade na relativnost.
kao sto je dobro za mene za drugoga nije i tako u nedogled.
ne postoji apsolutna realativnost, i kontradiktorno je sto je za neke relativnost sveto pismo i odgovor na sve. to je pokusaj da se ovaj pojam upotrebi kao odbrana od realnosti. i oni uopste ni ne primecuju da su upali u kontradikciju i da apsolutizuju relativnost
sto se tice spoznavanja sebe, da, to je bitno, ali to je tek 5% posla, jer istina nije neka staticna stvar, vec podrazumeva niz reformi i rada na sebi a sa drugima i na svetu, kako bi se neprekidno napredovalo i to je ostalih 95% posla.
dakle, ako vas istina ne obavezuje onda to i nije neka istina...