Mecenaa
Domaćin
- Poruka
- 4.007
Imate li razumevanje za trolove i botove izdajnike blokaderose i nekih komsija za izazivanje haosa u našoj zemlji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U našoj zemlji će zaista da nastupi priličan haos dok se svi ovi lopovi ne smeste u Zabelu.Imate li razumevanje za trolove i botove izdajnike blokaderose i nekih komsija za izazivanje haosa u našoj zemlji.

Posle će biti OK.
70% ih je iz drugih drzava. Naravno da nemamo razumevanje, na sta bi licilo kad bi mi botovali protiv njihovih na njihovim drustenim mrezama.
Političari su samo ogledalo nacije, a pošto su srpski politikosi uvek bili korumpirane hulje...Ах, тај оптимизам. Неће. Никад неће.
Meceno, ti deluješ kao pametno čeljade, šta mišliš, jeste li vi botovi sns zaista zaista anonimni?Ovo prave farme botova angažovane...
Bilo kakva smislena diskusija sa njima je potpuno beskorisna.imaju zadate parametre po kojima rade i to je to.samo prelaze sa jedne lazi na drugu.
Ličilo bi na to da bi nas odmah banovali.70% ih je iz drugih drzava. Naravno da nemamo razumevanje, na sta bi licilo kad bi mi botovali protiv njihovih na njihovim drustenim mrezama.
Aj ti objasni, ja nemam više volje.Političari su samo ogledalo nacije, a pošto su srpski politikosi uvek bili korumpirane hulje...
Što bi prost narod rekao - ne možeš od g.ovana da praviš pitu.Aj ti objasni, ja nemam više volje.
Najkraće i najtačnije.Što bi prost narod rekao - ne možeš od g.ovana da praviš pitu.
Ne, naravno. Ko god botuje za Vučića, a protiv države, ne zaslužuje razumevanje.Imate li razumevanje za trolove i botove izdajnike blokaderose i nekih komsija za izazivanje haosa u našoj zemlji.