Da li imate razumevanje za one koji botuju protiv drzave

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najveći problem je što se u Srbiji svaka reč koja nije pohvala vlasti odmah proglašava napadom na državu. A to je opasna zamena teza. Država nismo SNS ni bilo koja partija, država smo svi mi koji ovde živimo, plaćamo porez i imamo pravo da kažemo šta ne valja.Kritika vlasti nije izdaja. Izdaja je ćutati dok se greške ponavljaju. Ljudi koji ukazuju na probleme nisu neprijatelji zemlje, već oni koji je istinski vole i žele da bude bolja. Oni koji sve svode na „ili si s nama ili protiv nas“ u stvari traže poslušnost, ne patriotizam. Zemlja koja ne trpi drugačije mišljenje ne brani sebe ona samo brani privilegije onih koji su trenutno na vlasti. A to nije ljubav prema Srbiji, to je zloupotreba njenog imena.

70% ih je iz drugih drzava. Naravno da nemamo razumevanje, na sta bi licilo kad bi mi botovali protiv njihovih na njihovim drustenim mrezama.

Nema šanse da bi to našima uspelo i pre nego bi poslali post.

Nešto sam istraživala pre nekoliko godina i odvede me gugi na onaj muslimanski kliks.

Čoveče, onoliko krvožednih ljudi naročito žena u životu nisam mogla ni da zamislim.

Prestrašno.

Imate li razumevanje za trolove i botove izdajnike blokaderose i nekih komsija za izazivanje haosa u našoj zemlji.
Ne, naravno. Ko god botuje za Vučića, a protiv države, ne zaslužuje razumevanje.

Više razumevanja imam za sirotinju koja mora za pare da radi za Vučića da od nečeg živi.

A oni koji pričaju kako je Av dobar čovek i političar, a on otelotvoreno zlo pašče, nisu ništa bolji od njega.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back