InternetExplorer
Domaćin
- Poruka
- 3.623
Procitaj jos jednom s razumevanjem pa se javi.Šta imam da čitam Wiki, čitala sam Platonovu Gozbu, znam šta je platonska ljubav.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Procitaj jos jednom s razumevanjem pa se javi.Šta imam da čitam Wiki, čitala sam Platonovu Gozbu, znam šta je platonska ljubav.
Ma znam znam. Pise i na tarabi svasta.Ne. Rekoh, nemam želju da ih *ebem niti da budem u romantičnom odnosu
Pa ***** mu materina pederska. On mene zajebava.Plus, Momčilo nije gej.
Ko, Momo? Ma jeste, šalim se.Pa ***** mu materina pederska. On mene zajebava.
Pa i ucinilo mi se da je napacena dusa. ****** zalomilo mu se da se rodi u srbiji. Trebo je begati radi sebe.Ko, Momo? Ma jeste, šalim se.
Pa ***** mu materina pederska. On mene zajebava.
Slagala me eurus, crkladabogda.Sta te je navelo da posumnjas da nisam gej mili?
Slagala me eurus, crkladabogda.
Ne zavaravaj se. Ako te se docepa ugasio ga. Neces znati ko si.Zajebava se kao sto vidis, eurus i ja smo drugarice tako da ne moras nista da brines
Ne zavaravaj se. Ako te se docepa ugasio ga. Neces znati ko si.
Zacepi.Projektujes, paranoises, ljubomoran si. Ne mogu da razgovaram dok si pijan.
Platonska poprima karakteristike prave ljubaviNe treba se hvatati za nazive, jer smisao platonske ljubavi jeste ideja, cesto i uzvracena, pa ne spada u nesrecne ljubavi, vec samo neopterecene ni prostorom ni vremenom kao ni fizickim nesavrsenostima.
Svakako nije prava ljudska ljubav vec ideal ljubavi sa svim pratecim efektima osim fizickog, prava ljudska ljubav je kompletnija bas zbog svih nesavrsenosti kojih je platonska oslobodjena.
Platonska poprima karakteristike prave ljubavi
To je prava ljubav,ali ako cemo iskreno potrebno je da partneri budu zajednoZnači ti misliš da je prava samo ako ima erotskog naboja privlačnosti?
Platonska nije prava?
Mirka, svrati na akademiju, svašta možeš naučitiTo je prava ljubav,ali ako cemo iskreno potrebno je da partneri budu zajedno
Rijaliti forum...Svi znaju šta je prava ljubav
Gde ste vi zo naučili
Nešto sam dokona, da upišem i tu školu
Megaloveschool?
u pravu si, nemam pojma. krhko je znanjeNemas pojma. Masa misli da je neuzvracena ljubav isto sto i platonska. Pokrenuta je i peticija da se promeni zvanicna definicija.