Da li ima platonske ljubavi na ovom svetu?

Modernamira5

Domaćin
Poruka
4.342
Pozdrav svima,da li verujete ili ste doživeli platonsku ljubav?Prijateljica mi je ispričala da je 6 godina bila zaljubljena u osobu i da je cutala o tome jer je smatrala da nije uzvraćeno osećanje.Taj tip je u više navrata rekao da ne bi nikada bio sa njom jer nosi naočare kad ga je pitao neki drug iz zezanja,ona je to čula i povukla se.Nikada je nije zanimao neko drugi.
Onda je doživela ovu vrstu ljubavi?

Pozdrav svima,da li verujete ili ste doživeli platonsku ljubav?Prijateljica mi je ispričala da je 6 godina bila zaljubljena u osobu i da je cutala o tome jer je smatrala da nije uzvraćeno osećanje.Taj tip je u više navrata rekao da ne bi nikada bio sa njom jer nosi naočare kad ga je pitao neki drug iz zezanja,ona je to čula i povukla se.Nikada je nije zanimao neko drugi.
🙁

kako moze da se zaljubi u toliko praznu osobu

*nosi naocare*, jedna od najglupljih recenica .

pa i da mi se neko svidi , da cujem da je toliko povrsan , ohladio bi se iz cuga.

moze da ima platonskih ljubavi , svidi ti se , recimo , drugareva, rodjakova zena , nikad nista medju vama nece biti , ali je zavolis.

Zapravo ne
Evo ti primer, ja i @InternetExplorer gajimo platonsku ljubav, nema hemije al se volimo obostrano
To kad voliš a taj ne zna i ne mari, to je nesrećna ljubav
Aha ok.
Kako nesrecna kad nije ni pocela? Meni izraz nesrecna znači kad nesto pocne, pa pukne ili je na korak da se udje u vezu, brak i na kraju propadne.

Npr neko dugo u vezi par godina i dodje vreme da se uzmu, ali ipak raskinu. To je meni nesrecna ljubav.

Back