Da li ima nekih teorija zavere za koje smatrate da su istinite?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Posle razgovora sa jezuitom,drugi covek-bivsi uposlenik u farmaceutskoj industriji i OUN i jos nekima bude vam jasno da ne postoje teorije zavere
а пандемија аутизма у србији и околини у задњих 15 година (пре није било)
а ови што су вриснули од боцке?
а пандемија рака дебелог црева (што је узроковано глифосфатом у кукурузу, пшеници, соји)?
што се вода хлорише и флуорише?
што 5г изазива све и свашта?
мобилни телефони утичу психички и физички на тачно изабраног корисника?
сви политичари су само глумци (ено онај преко баре само се слика са сладоледима - замисли како те праве будалом!)
порез плаћамо а не морамо,
религије узимају веру од људи
виндоуз 10/11 шпијунира ли шпијунира
...
де реци ми именом и презименом ко ти је тај бивши упосленик? (чисто мислим да лажеш)
мислим да си ти овде плаћен од тих што праве те завере за смирујеш рају!

а пандемија аутизма у србији и околини у задњих 15 година (пре није било)
а ови што су вриснули од боцке?
а пандемија рака дебелог црева (што је узроковано глифосфатом у кукурузу, пшеници, соји)?
што се вода хлорише и флуорише?
што 5г изазива све и свашта?
мобилни телефони утичу психички и физички на тачно изабраног корисника?
сви политичари су само глумци (ено онај преко баре само се слика са сладоледима - замисли како те праве будалом!)
порез плаћамо а не морамо,
религије узимају веру од људи
виндоуз 10/11 шпијунира ли шпијунира
...
де реци ми именом и презименом ко ти је тај бивши упосленик? (чисто мислим да лажеш)
мислим да си ти овде плаћен од тих што праве те завере за смирујеш рају!
Haha..opušteno.Nije to spektakularno ,običan razgovor,međutim nije bilo reči o tim stavkama već o načinu funkcionisanja i prošlosti

Treba odvojiti paranoju od istine,to nije baš toliko lako
nije paranoja. ja sam još 2020 godine u moskvi pored fluora i hlora saznao da trpaju i litijum u vodu (tim građanima kojima trube da moraju da imaju državu koja ih štiti - vidim kako ih je štitila).
nemam nameru da govorim rusi su ovakvi ili onakvi.. sticajem okolnosti bio sam tamo pa sam saznao

inače države su još jedna prevara - zavera protiv ljudi - zato mislim da nacije / države / religije realno ne postoje, njih nameće sistem raji.

drugo, nije paranoja.. pogledaj u srbiji šta rade sa totalom?! i koje su posledice - nikakva paranoja - to se radi i mediji su u njihovim rukama - ovu liniju nikada nećeš videti na pinku ili rtsu ili novi n1u...

slušam dosta dr. Lorraine Day.. kaže da su iza svega čivuti.

nije paranoja. ja sam još 2020 godine u moskvi pored fluora i hlora saznao da trpaju i litijum u vodu (tim građanima kojima trube da moraju da imaju državu koja ih štiti - vidim kako ih je štitila).
nemam nameru da govorim rusi su ovakvi ili onakvi.. sticajem okolnosti bio sam tamo pa sam saznao

inače države su još jedna prevara - zavera protiv ljudi - zato mislim da nacije / države / religije realno ne postoje, njih nameće sistem raji.

drugo, nije paranoja.. pogledaj u srbiji šta rade sa totalom?! i koje su posledice - nikakva paranoja - to se radi i mediji su u njihovim rukama - ovu liniju nikada nećeš videti na pinku ili rtsu ili novi n1u...
Da,sa svime sa slažem.
Ljudi su nemoćni i nezainteresovani da bilo šta promene ,okupirani svakodnevnim brigama,nametima,terminima kojima ih vlastodršci svih zemalja bombarduju.
Jedino možeš pokušati da koliko toliko izbegavas plastiku

Ljudi su nemoćni i nezainteresovani da bilo šta promene ,okupirani svakodnevnim brigama,nametima,terminima kojima ih vlastodršci svih zemalja bombarduju.
nisu svi nemoćni, ima i probuđenih
Jedino možeš pokušati da koliko toliko izbegavas plastiku
možeš i mikrotalase - ja sam počeo spavati u faradeju već sad 5-6 godina i "miracle"
vodu vučem sa izvora (onu vodu što unosim u sebe)
jabuke jedem one koje pokupim sa zemlje oko drveta
sve životinjske produkte ne jedem više
tv nema, doktora nemam (niti apoteke), od kućne hemije imam sirće, sapun i sodabikarbonu.
ne psujem, ne igram nasilne igre...
može može...

Poslednja izmena od moderatora:
pa, naravno da nisu teorije, sve se obistinilo, mi smo vam govorili nemojte, ali sad gotovo, mi pureblooded cemo da se razmnozavamo,a vi cete d'izumrete
nina dobrev damon x elena GIF

Back