Da li igrate igre na kompjuteru?!

Pa jel ti dovoljno 39 inca??

A sto se tice volana nije potreban, jer nije ni s od simulacije koliko su pricali. Obicna arkadna voznjica sa nekim sitnim elementima simulacije.

OT: Stavih sad da se skida Dead Rising 2 pa da tamanim zombije :D
Emmm ljudi sa parama!
Brrrrr jedva cekam da budem doktor nauka da pokupujem televizor od 40 incha!
Eto tako!
Vec imam stan spreman!
Samo malo TV :D i konzole!
Takode malo brzi net!
:D
A sta kazes od F! nista!
Kako sam i ocekivo!
Dead ce bit zaniamcija neko vreme!
kao sto rekoh volim da tucem zombie!
:hvala:

EDIT:
Jos nesto,ice cool nije fazon sto ti iams toliko drugarica,iamm i ja ali zasto nebi odigro nekad nesto!
Msm ako ti niej zabavno ok,ali ponekad zna biti!

Poslednja izmena:
Lol. Pa i nisu neke pare ako stedis od 5-6 razreda.

Inace tebi je i xbox360 skup a imas jak komp koji je 3 put skuplji od konzole xD
Ali caka je da i kada sam kupio komp,ponovo cela familija nesto radi na njemu!
Mama surfa,brat igra farming a cale nesto pise i cita vesti!
Svak po malo!
Za xbox nema niko korsiti nego ja!
Nece se meni lako cale nalozit na Alana Wake!
:hahaha::hahaha:
Isto nisa previse bogat covek!
ALi stedit bi mogo!
Lepa ideja!

I ice cool!
Onda od igara nista za tebe!
:hvala:

Skida se Darksiders, po onome shto sam video meshavina DMC i Prince Of Persia, vrlo obecavajuce. Kad odigram, javljam utiske. :mrgreen:

Igrica je extra(presao sam pre oko 2-3 meseca), ali nema nikakve veze ni sa DMC ni sa POP.

Dobro sistem tuce je slican kao u DMC-u, ali svaka takva igrica ima to. Nije skoro uopste linearna igra. A ne vidim gde si nasao slicnost sa PoP-om :D

Inace je igra zaista super. Koliko kontam, bice drugog dela :)

Igrica je extra(presao sam pre oko 2-3 meseca), ali nema nikakve veze ni sa DMC ni sa POP.

Dobro sistem tuce je slican kao u DMC-u, ali svaka takva igrica ima to. Nije skoro uopste linearna igra. A ne vidim gde si nasao slicnost sa PoP-om :D

Inace je igra zaista super. Koliko kontam, bice drugog dela :)

Obrnuo sam je, totalno je badass; jedino shto me je nerviralo je sistem nishanjenja - kom retardu je palo na pamet da napravi sistem nishanjenja tako da se pomera nishan po ekranu, dok ne dodje do ivice pa se onda pomera ceo ekran - i pomalo backtracking, ali nije tako strashno kao u nekim drugim igrama. Grafika je super, pricha dobra, voice acting dobro odradjen, i ima dosta komboa i oruzhja, mada su nekako izlishni, jer sam uvek koristio mach i uvek onaj kombo gde kliknesh, pa pauzirash pa nastavish da shibash, jer pravi veci damage. E da, i falilo mi je badass muzike u borbama, kao u DMC, to bi definitivno podiglo adrenalin vishe. Takodje sam se blago razocharao u tezhinu zadnjeg boss-a - taman se spremio za mega-giga-ultra-chupanje-kose-i-psovanje-majke-developerima obrachun, kad ono, prc, pobedih ga iz prve, sa samo 2 life sharda iskorishcena. I definitivno ce biti drugog dela, posle onakvog kraja. (:

Back