Da li igrate igre na kompjuteru?!

Сви којима фале постови одавде могу да сматрају да су добили два поена илити опомену пред искључење. Они којима ће се бан поновити ће ићи мало дуже на одмор од ових којима је први пут.

igram jos od 6. godine
najvise igram cod4
zato sto najvise preferiram fps igre
i pomalo simse
poneka strategija
i tako

Znala sam da me neces izneveriti :mrgreen:

Inace, igram igrice gotovo od kada znam za sebe. Uvek je tu postojao neki komp koji je cekao da se ja poigram na njemu. Cak, kada je bio jedan prelazan period, kada moj color komp nije vise tako sjajan kao sto je bio,u selu sam nanjusila jedan dobar racunar kod strica koji me je onda vodio da iznajmimo neku igricu za mene....eh, i tako sam otkrila Tomb Raider. Bila je to velika ljubav na prvi pogled, a kasnije sam tu ljubav prenela na brata od tetke koji je i danas zaljubljenik, doduse vise u ove nove verzije igre.

Jos pre ove igre, igrala sam igricu koja, kako mi je to danas jasno, bila klasicna avantura.
Mnogo kasnije (ponovo) otkrivam blagodeti ovih igara i od tada smo nerazdvojni. :D

Ne igram...
Ranije jesam, relativno...
Otkad sam poslednji put dizao sistem, nista novo nisam instalirao, a i ne treba mi..
Pustim dobru ziku, i uzivam :)

Edit: Opala koncentracija. Igram sah na netu.... odoh bas sad da razbucam bivseg ucenika Bobija Fishera :cool:

Poslednja izmena:
Igram od sedme godine i super mi... Prvo sam pičio SEGA Mega konzolu, 2 godine, pa onda Play Station 1 i Play Station 2, a onda PC igrice. Dosta sam naučio iz njih i zanimljivo je izvrnuti se kad nema šta zanimljivije da se radi... Pucačine i ne volim baš, ali zato strategije obožavam :D
Nekada sam po 12 sati pičio igrice.

Back