Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
po zavrsetku ce vidimoama zasto komsija
dobronamernaKakva je to anketa i glasanje kada treba da glasam kako drugi ocekuju a ne kako ja mislim da treba.

Nameštena, logično.Kakva je to anketa i glasanje kada treba da glasam kako drugi ocekuju a ne kako ja mislim da treba.
Nažalost, glas ne može da se vrati a ja isprva nisam skapirao koja je poenta ankete. Žao mi je, ovoga puta sam bio na strani vlasti. Ispao sam magarac.Glasao sam za ne. Ne posećujem kafane više.
ali cilj? sta mislis o cilju? i nije namestena, zovemo birace i glasace, to je legitimnoNameštena, logično.
Pa delegiraj nekog da za tebe promeni glasNažalost, glas ne može da se vrati a ja isprva nisam skapirao koja je poenta ankete. Žao mi je, ovoga puta sam bio na strani vlasti. Ispao sam magarac.
mislim da glas moze da se vrati i ispravi ..Nažalost, glas ne može da se vrati a ja isprva nisam skapirao koja je poenta ankete. Žao mi je, ovoga puta sam bio na strani vlasti. Ispao sam magarac.
kazi metloAjde vracajte kafane gde im je mesto i ne pravite srranja vise po forumu sa tim reorganizacijama, ko da vas je gangula ucio poslu

to tako ideHoćemo i mi kao studenti u blokadu foruma!
Vrćajte kafane gde pripadaju!

U pravu si, done!mislim da glas moze da se vrati i ispravi ..
tvoja intuicija je neupitna
Glasam DA iako ne znam o čemu je točno riječ!

Hoćeš da ti napišemo na ćirilici, izgleda da te latinica zbunjuje?
Glasam DA iako ne znam o čemu je točno riječ!

E isto mi palo na pamet malopreHoćemo i mi kao studenti u blokadu foruma!
Vrćajte kafane gde pripadaju!
na njemu siE isto mi palo na pamet malopre
De mu dodje kruzni tok foruma?

Nego metlo pripomogni za glasace, mada vodimo dosta, posle su samo tehnikalijeE isto mi palo na pamet malopre
De mu dodje kruzni tok foruma?

Ma ne, ovaj pdf ti je sporedna ulica, slabo ovde ko svraca da nas vidi u strajkuna njemu si![]()

Pa glasala samNego metlo pripomogni za glasace, mada vodimo dosta, posle su samo tehnikalije![]()
a kao smetace ti sad kad bude prevoz za dzAjde vracajte kafane gde im je mesto i ne pravite srranja vise po forumu sa tim reorganizacijama, ko da vas je gangula ucio poslu

Sad smo tu, ali dolaze promeneMa ne, ovaj pdf ti je sporedna ulica, slabo ovde ko svraca da nas vidi u strajku
E onaj nevidljivi pdf za modove, tu treba da blokiramo, to mu dodje ko ispred rektorata![]()