Да ли Хрватска преко компаније Agrokor кроји цене хране у Србији?

Svako ko kupuje od hrvata bilo sta , teba da zna da u stvari kupuje metak , kojim ce mu sutra neki hrvat ubiti dete u potijak bez pardona , bas u hrvatsom stilu .

Tako je rodjo,nikad oni nama nisu bili ni dobre komsije a kamoli prijatelji,oni samo cekaju sledeci pogodan momenat a dotle ostre kame i satare.Mi trebamo prvo ove s.jebati sto su im ista prodali pa sve to proterati iz zemlje.

Tako je rodjo,nikad oni nama nisu bili ni dobre komsije a kamoli prijatelji,oni samo cekaju sledeci pogodan momenat a dotle ostre kame i satare.Mi trebamo prvo ove s.jebati sto su im ista prodali pa sve to proterati iz zemlje.

A neka bit će vam opet sponzor za reprezentaciju.Zanimljivo da vas nitko od domaćih biznismena nije htio sponzorirat

Nda to se vidi P: Naivni ste do bola.Nego kako još niste pocrkali od te hrane jer ipak je to uvoz.Hoću reći on uvozisebi pa onda daje vama

Тодорић је ставио шапу на више фирми и обрадиве земље него Мишковић!
Зашто је српска власт дозволила да толики капитал пређе у руке странаца?
У овом случају су хрвати у питању,али ја ни русима не бих дао да купују пољопривредно земљиште у Србији!
Пољопривреда и прехрамбена индустрија су најперспективније гране у Србији,то би морали држати срби,а не странци,због опште стабилности и безбедности по државу!
Ми даснас купујемо хрватске производе,а и не знамо да су хрватски јер се тако пласирају као да су из Србије,а компаније које их производе су у хрватским рукама!
Тодорић је купио Динкића и пар других политичара за шаку евра,а узео целу Србију под своје! То је оно што не ваља што мора да се промени!
То ће бити тешко сад,јер ту хрватску такунчину штите закони које је Србија сама донела! Треба променити власт и отерати хрватске,али и остале стране тајкуне из виталних грана привреде Србије!

Нико нама није крив што се у последњих неколико година убисмо да докажемо како већих дупеувлака, цинкароша и плачипи..а од нас Срба нема.
Колико је Српских фирми отишло у Хрватску и купило неку Хрватску фирму:think:?
Колико се пута Хрватски председник извинуо као овај наш :worth:?
Колико су председника, генерала и других официра Хрвати сами предали Хагу ?
Нема шта да се љутимо на Хрвате, нико нама није крив што би смо продали и рођену мајку само ако је добра лова. Они негују своју историју и величају своје људе, док се ми својих одричемо и стидимо. Гребемо и рукама и ногама да докажемо како су наши преци били педе.и, јер су сада хомосексуалци у моди. Њихова певачица Севе сними порнић, они је пошаљу у Србију нек пева фуфица глупим Србима оно :`` Јој што волим мирис камиона`` :dash:
Ако сами себе не поштујемо, што да нас други поштују ?

Back