Da li su banke sigurne u Republici Srpskoj ?

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.060
Pitanje u naslovu

Bonus pitanje

Je li pametno da gastarbajteri otvore devizni racun na banci ?

IMG_7783.jpeg

Kao i ovde drzava garantuje do odredjenog iznosa u banci.

Sad sam čula od jedne osobe koja radi vani da kad je otvarala nije mogla ona otvoriti jer su tad tražili da ima firmu i 100 nekih čuda pa je otvorila na oca i posle se odvojila sa računom

To je bilo možda pre 8 godina

Mene zanima da li je to i dalje tako? Radi se o NLB banci?

Da povedem svekra ako je i dalje tako

Sad sam čula od jedne osobe koja radi vani da kad je otvarala nije mogla ona otvoriti jer su tad tražili da ima firmu i 100 nekih čuda pa je otvorila na oca i posle se odvojila sa računom

To je bilo možda pre 8 godina

Mene zanima da li je to i dalje tako? Radi se o NLB banci?

Da povedem svekra ako je i dalje tako
Ako nemas lk mislim da ce morati svekar da otvori.Najbolje da neko tvoj ode do banke ili da pitas banku preko mejla.

Bankarski sistem je jedino funkcionalno i uređeno u BiH kako bog naređuje. Mahom se radi o ozbiljnim zapadnim bankama koje su kudikamo ozbiljnije i pouzdanije od države BiH.
U takvim zemljama ko što su balkanake prčije funkcionišu samo lihvarske banke sa visokom stopom rizika i naravno kriminalnim poslovanjem. U matičnim zemljama maltene da i ne postoje.

Setimo se hipo alpe adria banke koja je posle afere promenila preko noći ime u adiko banku.

Dakle: banka je iznajmljeni poslovni prostor i onoliko koliko država garantuje za depozit.

Pitanje u naslovu

Bonus pitanje

Je li pametno da gastarbajteri otvore devizni racun na banci ?

Pogledajte prilog 1772936

U Republici Srpskoj treba otvoriti BRICS Banku i to u najzapadnijem mestu u Prijedoru.

Tiime bi Republika Srpska postala nova Švajcarska.

Odnosno ono što je Švajcarska za zapad, Republika Srpska bi postala za moćni i prebogati istok.

dan-republike-srpske-9-januar-zastava-grb2.jpg IndiaTve61fd3_brick.jpg istockphoto-481987598-612x612.jpg

Back