Enigma
Poznat
- Poruka
- 7.483
Bolje rečeno i ti svjestan da sam ja u pravu.To ti misliš. Uostalom tvoj argument je pokopan tako da se džaba meni sad tu opravdavaš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje rečeno i ti svjestan da sam ja u pravu.To ti misliš. Uostalom tvoj argument je pokopan tako da se džaba meni sad tu opravdavaš.
Ja uopće ne volim političare. Kod izbora zaokružim onoga za koga smatram da bi mogao bolje obavljati posao od nekog drugog, a ne gledam tko mi je simpatičan. Da je tako, uvijek bi zaokruživao onu stranku koja na prvom ili drugom mjestu ima neku sisatu plavušu.U Hrvatskoj postoje svađe među političkim protivnicima ali nikad do te mjere kao u Srbiji da se narod bije međusobno po ulicama, da jedni drugima gađaju kuće raznim predmetima, da se sukobljavaju sa policijom, da protesti ne prestaju i traju stalno. Zašto je to tako? Jel bolje za Hrvate da su takvi i da sve rješavaju na izborima ili bi im bilo pametnije da su skloniji državnim udarima i obojenim revolucijama kao Srbi? Da li je to dokaz da Hrvati više poštuju svoje premijere, predsjednike, ministre nego Srbi njihove? Teško mi je zamisliti da se Plenkoviću i Milanoviću može desiti sa hrvatskim narodom ono šta se Vučiću dešava sa srpskim narodom. Na kraju krajeva znamo kako su i prije Vučića prošli Đinđić i Milošević. Moj dojam je da Hrvati više vole Tuđmana, Plenkovića, Milanovića nego Srbi Miloševića, Vučića itd. Po Hrvatskoj ima milijun spomenika Tuđmanu a u Srbiji ne znam da li ima makar jedan Miloševiću.
Trebali bi prije da postavite dva milijuna spomenika Medelin OdvrajtU Hrvatskoj postoje svađe među političkim protivnicima ali nikad do te mjere kao u Srbiji da se narod bije međusobno po ulicama, da jedni drugima gađaju kuće raznim predmetima, da se sukobljavaju sa policijom, da protesti ne prestaju i traju stalno. Zašto je to tako? Jel bolje za Hrvate da su takvi i da sve rješavaju na izborima ili bi im bilo pametnije da su skloniji državnim udarima i obojenim revolucijama kao Srbi? Da li je to dokaz da Hrvati više poštuju svoje premijere, predsjednike, ministre nego Srbi njihove? Teško mi je zamisliti da se Plenkoviću i Milanoviću može desiti sa hrvatskim narodom ono šta se Vučiću dešava sa srpskim narodom. Na kraju krajeva znamo kako su i prije Vučića prošli Đinđić i Milošević. Moj dojam je da Hrvati više vole Tuđmana, Plenkovića, Milanovića nego Srbi Miloševića, Vučića itd. Po Hrvatskoj ima milijun spomenika Tuđmanu a u Srbiji ne znam da li ima makar jedan Miloševiću.
Kako je ona organizirala Bljesak i Oluju ? Na koji način? Šta lupetaš ti?Trebali bi prije da postavite dva milijuna spomenika Medelin Odvrajt
Ona je i organizirala Bljesak i Oluju
Sve je u reduBolje rečeno i ti svjestan da sam ja u pravu.
Trebali bi prije da postavite dva milijuna spomenika Medelin Odvrajt
Ona je i organizirala Bljesak i Oluju
Srbi nisu shvatili da je politička scena uglavnom ista kao pozorišna scena i da su političari neka vrsta glumaca ali glumaca kojima je baš mnogo stalo da se dopadnu publici ali da je ipak reč o glumcima.U nas ima i visokoobrazovanih jedinki koje su toliko ostrašćene dnevnom politikom da je to katastrofa.Mene sramota zbog toga.U Hrvatskoj postoje svađe među političkim protivnicima ali nikad do te mjere kao u Srbiji da se narod bije međusobno po ulicama, da jedni drugima gađaju kuće raznim predmetima, da se sukobljavaju sa policijom, da protesti ne prestaju i traju stalno. Zašto je to tako? Jel bolje za Hrvate da su takvi i da sve rješavaju na izborima ili bi im bilo pametnije da su skloniji državnim udarima i obojenim revolucijama kao Srbi? Da li je to dokaz da Hrvati više poštuju svoje premijere, predsjednike, ministre nego Srbi njihove? Teško mi je zamisliti da se Plenkoviću i Milanoviću može desiti sa hrvatskim narodom ono šta se Vučiću dešava sa srpskim narodom. Na kraju krajeva znamo kako su i prije Vučića prošli Đinđić i Milošević. Moj dojam je da Hrvati više vole Tuđmana, Plenkovića, Milanovića nego Srbi Miloševića, Vučića itd. Po Hrvatskoj ima milijun spomenika Tuđmanu a u Srbiji ne znam da li ima makar jedan Miloševiću.
Što govori da ste donekle zadovoljniji stanjem u društvu. Momenat kada počne da te bole patka ko je na vlasti i šta priča je momenat koji svi priželjkujemo. Ne verujem da će nam se skoro ostvariti ta utopijaNe bih rekao da se u RH više vole političari.
Vole se manje, i mrze se manje. Generalno nas više zabole - da li jw to stvar EU, mentaliteta ili nečeg trećeg, nemam pojma.
U Srbiji npr Vučića ili obožavaju ili mrze iz dna duše. U RH nitko ni ne mrzi ni ne obožava Plenkyja.
Jednostavno su kontrasti u Srbiji veći.
Slažem se, uvijek je dobar društveni pokazatelj kada veći dio građana uopće ne razmišlja sve do izbora tko je na vlasti i tko je predsjednik ili premijer. To često može sugerirati da se radi o zdravijem društvu. Naravno, moguće su i iznimke od pravila.Što govori da ste donekle zadovoljniji stanjem u društvu. Momenat kada počne da te bole patka ko je na vlasti i šta priča je momenat koji svi priželjkujemo. Ne verujem da će nam se skoro ostvariti ta utopija
Kada odeš u srećna društva, makar i u posetu, upoznaš ljude koji ne znaju ni ko im je predsednik, premijer, ni koja je vladajuća stranka/koalicija. Tada ti bude jasno da uspostavljeni sistem funkcioniše, da su ljudi zadovoljni istim i brinu se sopstvenim učincima-na poslu, u vaspitavanju dece, radu na sopstvenom zdravstvenom biltenu...Slažem se, uvijek je dobar društveni pokazatelj kada veći dio građana uopće ne razmišlja sve do izbora tko je na vlasti i tko je predsjednik ili premijer. To često može sugerirati da se radi o zdravijem društvu. Naravno, moguće su i iznimke od pravila.
I feel your pain...![]()
![]()
Da se usereš od miline.
Ne, Hrvati su nažalost pasivan narod.U Hrvatskoj postoje svađe među političkim protivnicima ali nikad do te mjere kao u Srbiji da se narod bije međusobno po ulicama, da jedni drugima gađaju kuće raznim predmetima, da se sukobljavaju sa policijom, da protesti ne prestaju i traju stalno. Zašto je to tako? Jel bolje za Hrvate da su takvi i da sve rješavaju na izborima ili bi im bilo pametnije da su skloniji državnim udarima i obojenim revolucijama kao Srbi? Da li je to dokaz da Hrvati više poštuju svoje premijere, predsjednike, ministre nego Srbi njihove? Teško mi je zamisliti da se Plenkoviću i Milanoviću može desiti sa hrvatskim narodom ono šta se Vučiću dešava sa srpskim narodom. Na kraju krajeva znamo kako su i prije Vučića prošli Đinđić i Milošević. Moj dojam je da Hrvati više vole Tuđmana, Plenkovića, Milanovića nego Srbi Miloševića, Vučića itd. Po Hrvatskoj ima milijun spomenika Tuđmanu a u Srbiji ne znam da li ima makar jedan Miloševiću.