Da li forumi umiru?

Ja sam na forumima oko 10 god.bilo ih je 7-8.
Uglavnom manji forumi umiru zbog osoba koje hoće da su najpametnije,pa dolaze u sukob sa članovima .
Forum na kom sam bila pre ovoga još nekako živi ali na klimavim nogama.Nije ni blizu što je bio nekada
Otprilike 2 osobe su svojim ponašanjem rasterali članove
Krstarica je poseban forum.Mislim da će opstati još dugo.:klap:

Аха, сутра ујутру почиње нуклеарни рат.
Неће више бити ни једног форума.
Ako je tako neće ni nas biti

Da li forumi umiru?

Da li ce postojati za 20 godina?

Da li r druge platforme polako gase forume??

Pa facebook je otisao u ****** od kad se pojavio instgram

sad tiktok polako gasi instagram

a FORUM? Pita li se neko sta ce biti sa forumom za dvadesetak godina???

pita li se neko kako je forumu i ljudima na forumu?
Nece.narod se sve vise navikava na forume i razgovore na njima.Ovi mladji koji su sada po raznim igricama,kada odrastu,sigurno ce poci putem foruma,jer na forumima uvek ima sta da se cuje i nesto novo da se nauci.

Da li forumi umiru?

Прво се срозавају па осипајуни на крају и умиру.
Пре двадесет година, по мени, најбољи технички форум био је elitesecurity. Лошим модерацијом разјурили су многе добре чланове и форум се тотално осуо. Пре пар дана сам га посетио, после пар година и спао је на неких 50-так активних чланова.
Бенчмарк иде истим путем док крстарица, која исто пати од лоше модерације још се држи на ногама захваљујући члановима који ако не прате фарму и парове овде убијају време на гомили бесмислених тема.
Док год буде таквог нивоа тема, биће и публике!

Da li forumi umiru?

Za 20 godina, ne znam. Ali krstarica je dugotrajna i posecena, mogu da primetim, i dosta provodim ovde :P

Пре двадесет година, по мени, најбољи технички форум био је elitesecurity. Лошим модерацијом разјурили су многе добре чланове и форум се тотално осуо. Пре пар дана сам га посетио, после пар година и спао је на неких 50-так активних чланова.
ES je propao odavno. Mislim da si optimista kada racunas 50 clanova :P
Mislim ono kao IT forum gde mesecima nista na temu IT se ne pise :P

Da li forumi umiru?

Форуми не умиру и неће умрети осим ако се не појави нека ВР платформа за комуникацију у виртуелним градовима са другим аватарима и сл. Али не са ликовима из цртаћа, него неки згодне девојке и момци.

Вероватно да хоће.

Не гасе форуме.

Инстаграм је власништво Мета компаније која је власник фејсбука. Преведено, Мета је направила фејсбук и Инстаграм, а сада држи и ватсапп.

ТикТок је велики рак.

Pomrli bre, ima jos samo par oldtajmera na izdisaju i to je to
drag.gif

Слабљење форума је само последица општих друштвених дешавања. Ко данас има времена да ишчита макар две стране нечега, да размисли о томе, можда нешто већ зна од раније, од овог новог да провери, па да каже своје мишљење? Неки проценат људи... једноцифрен проценат.

Нисам задовољан тиме што се интернет претворио у место на коме свако има не само микрофон него мегафон одврнут на најјаче. Ко је гласнији - мисли да је више у праву.

А конкуренцију треба истребити. Неважно колика је снага конкуренције (другачијег мишљења). За мене је то једна од најважнијих особина диктатуре... али ти разни вриштавци се обично позивају на слободу. Да ли им је неко рекао да и остали, без мегафона, могу да имају своје мишљење које је сасвим супротно?

Као што је поменуто, сада је време видеа.

Да ли ће се време писане речи барем у некој мери вратити, не могу да тврдим, могу само да се надам.

У тексту је барем увек јасно шта пише а шта је. Видео материјал је увек подложан манипулисању. Ми најчешће нисмо на месту настанка видеа и немамо појма шта је било пре и после.

Mislim da neće, za sad postoji dovoljan broj ljudi koji vole da razmenjuju sadržaje na način kako se komunicira na forumu. Neke socijalne mreže, npr Fejsbuk koristim gotovo isključivo za posao, dok sam na Instagramu, TikToku samo otvorio nalog. Slično je i sa Tviterom

U biti ovde dolazi raznovrsniji svet od onog sa kim se družim u realnom životu i to mi uglavnom godi, zato mi je i prihvatljivija forma foruma od nekih drugih socijalnih mreža

Da li forumi umiru?

Umiru forumasi ,umiru ljudi ,a forumi mlate pare ,ne sekiram se ja za forume .

Itekako. Po meni su forumi dostigli vrhunac popularnosti negde oko 2005. kada sam bio aktivan na nekoliko najveći srpskih foruma, tada je sve pucalo od života, diskusija... Bilo je drugo vreme, i myspace (ako se iko seća tog sajta) je bio neuporedivo bolji od fejsa. Sada mi je reddit uglavnom zamenio forumašenje, ne volim chan sajtove a povremeno postujem na ovom i možda još jednom forumu u Srbiji.

Poslednja izmena:
Аха, сутра ујутру почиње нуклеарни рат.
Неће више бити ни једног форума.
Iz tvojih prstiju u Božiji um.... naravno da ga ne bude.... ali je vrlo moguće da će korisnički Web, i još neke, biti deaktivirane na kratko vreme....
https://en.wikipedia.org/wiki/Zaporizhzhia_Nuclear_Power_Plant

@Pilgrim pingvinče sa gore crne, dok je klikera biće i razbijanja istih... i figurativno i ono drugo, bukvalno....

1644990087355.png

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_largest_power_stations#Nuclear

Kakve smo neme baterije postali....

Poslednja izmena:
Itekako. Po meni su forumi dostigli vrhunac popularnosti negde oko 2005. kada sam bio aktivan na nekoliko najveći srpskih foruma, tada je sve pucalo od života, diskusija... Bilo je drugo vreme, i myspace (ako se iko seća tog sajta) je bio neuporedivo bolji od fejsa. Sada mi je reddit uglavnom zamenio forumašenje, ne volim chan sajtove a povremeno postujem na ovom i možda još jednom forumu u Srbiji.
Ee da
Sad je reddit bas popularan
Mnogo ljudi je tamo

Back