Da li dozvoljavate gostima da puše u vašoj kući?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Razmišljam na temu...
nemam majku, i zamišljam, majka mog dragog puši.... Pa, dobrodošla je uvek da puši, izvetreće se, to je majka mog čoveka, šta da joj radim kad je volim?
Duša moja, kad ga je po mojoj meri podigla, znam, naćiće mi se, nalazićemo se duuuuugo jedna drugoj.
Ma, neka, neka puši, bre! Ima i sama da zapalim sa njom.... mada taj film ima teško da se gleda!
Hoću reći da ne zamerate mnogo između sebe. Možda je to što ona puši čak i najmanji problem.

Razmišljam na temu...
nemam majku, i zamišljam, majka mog dragog puši.... Pa, dobrodošla je uvek da puši, izvetreće se, to je majka mog čoveka, šta da joj radim kad je volim?
Duša moja, kad ga je po mojoj meri podigla, znam, naćiće mi se, nalazićemo se duuuuugo jedna drugoj.
Ma, neka, neka puši, bre! Ima i sama da zapalim sa njom.... mada taj film ima teško da se gleda!
A da li smatraš da su i svi ostali obavezni da isto tako dopuštaju?

Razmišljam na temu...
Hoću reći da ne zamerate mnogo između sebe. Možda je to što ona puši čak i najmanji problem.

Upravo si objasnila zasto jedni te isti politicari jasu narod na balkanu vec 30+ godina, a narod ne da se ne buni, nego im se jos i ulizuje 😁

Tolerancija mora da se uspostavi.
Kad je trebalo da se uzmu, niko nije ni primirisao temi da njegova majka puši i da je to ikakav problem.
Kad se desilo, izvinite, majko, hajde vi da menjate sebe jer niste potaman.

Štaaaa?
Mooore, da se oni uzmu u pamet pre.
Oni došli na red pa sve da prevaspitaju? Paaaa... malo teško ima da ide!
Onda ćuti i smrdi...

Pa mozda zato sto svi puse i duvaju ti u lice....

Zato sto u doba kad sam ja isao u diskoteke, svi su pusili svuda pa i na filmu :) Takvo je bilo vreme.

E sad je neko drugo vreme. Sad je nepusacko vreme, nigde ne sme cigara pa ni na filmu, doslo takodje iz amerike na nas balkan, kao sto su i cigarete dosle iz amerke na nas balkan.

Jedino sto u zemlji srbiji uvek najbolje uspeva najgora varijanta bilo cega sto dodje bilo odakle.

A u stvari ... duvan je jedna kultura koju ni amerikanci nemaju, a to je kultura nativnih stanovnika amerike sa kojima bih seo i zapalio jednu 'lulu mira' - i u to ime, u znak secanja na fantasticne powwow-e, idem da ispostujem Manitua ;)

Back