Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
rejndože, prsla sam od smeha, samo ne "da dragaaa" hahahahaha
dominacija?Kako to? U čemu? Svako u nečemu dominira (jel, trebalo bi da imamo neka interseovanja u kojima smo advanced u odnosu na druge), ali u vezi - malo mi je to kompleksaški...
Mr. Eto, posto sam odradila na poslu i u kuci sve sto je bilo potrebno, a i vise, sada bih te svojom zuljevitim rukom pljesnula po zadnjici i rekla ti da doneses neki dizestiv i ne prilazis kompjuteru!
Pis!
Da li devojke vole da dominiraju u vezi? Ja volim dominatne devojke ali sam do sad uvek bio u vezi sa devojkama koje su od mene očekivale da vodim glavnu reč u svemu, pa i u seksu. Hoću dominatne devojke! Ima li takvih?
Imaš osoba ženskog pola koje bi jedva dočekale da budu dominantne. Ja ne volim dominaciju, niti da neko dominira nada mnom. Kod mene jedino dogovor funkcioniše kao sredstvo komunikacije, rješavanja eventualnih problema i nekih odluka. Dogovor kuću gradi.