Da li devojke vole da dominiraju u vezi? Ja volim dominatne devojke ali sam do sad uvek bio u vezi sa devojkama koje su od mene očekivale da vodim glavnu reč u svemu, pa i u seksu. Hoću dominatne devojke! Ima li takvih?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Los pristup....nikako nesmes da kazes "Hocu dominantne devojke"...mislim da bi trebalo..."spreman da ponizno sluzim"..."cekam vas moja gospodarice"....Eto:Da li devojke vole da dominiraju u vezi? Ja volim dominatne devojke ali sam do sad uvek bio u vezi sa devojkama koje su od mene očekivale da vodim glavnu reč u svemu, pa i u seksu. Hoću dominatne devojke! Ima li takvih?
I onda posalje na KosavuArtinve:Los pristup....nikako nesmes da kazes "Hocu dominantne devojke"...mislim da bi trebalo..."spreman da ponizno sluzim"..."cekam vas moja gospodarice"....![]()
![]()
![]()
Hm, nisi baš ubedljiva.Samantha Jouns:Evo ja !!!
Paa, recimo napiši ukratko kako bi to dominirala samnom da smo u vezi.Samantha Jouns:Pa kako ja sad tebi da dokazem da jesam???![]()
Na primer?Blondie_Doll:mmm...obozavam da dominiram..u svemu...![]()
Eto:Da li devojke vole da dominiraju u vezi? Ja volim dominatne devojke ali sam do sad uvek bio u vezi sa devojkama koje su od mene očekivale da vodim glavnu reč u svemu, pa i u seksu. Hoću dominatne devojke! Ima li takvih?
Eto, ja moram priznati da nikad nisam preferirala vezu s momcima koje bih morala da non stop vucem za rukav...Krajnosti su glupeEto:Da li devojke vole da dominiraju u vezi? Ja volim dominatne devojke ali sam do sad uvek bio u vezi sa devojkama koje su od mene očekivale da vodim glavnu reč u svemu, pa i u seksu. Hoću dominatne devojke! Ima li takvih?
Eto:Da li devojke vole da dominiraju u vezi? Ja volim dominatne devojke ali sam do sad uvek bio u vezi sa devojkama koje su od mene očekivale da vodim glavnu reč u svemu, pa i u seksu. Hoću dominatne devojke! Ima li takvih?
Pa svim normalnim osobama i zenama i muskarcima to treba, i isto traze tokom celog zivota.esperanca137:Naravno da je u vezi potreban emotivno stabilan i psihicki jak muskarac,inace.......kome teba neko koga stalno moras da vuces na grbaci,na koga ne mozes da se oslonis i da mu izigravas dadilju 24h![]()
esperanca137:Meni treba neko ko ce da me ukrotionda sam ko jagnje
![]()
al zamalo:razz:
Naravno da je u vezi potreban emotivno stabilan i psihicki jak muskarac,inace.......kome teba neko koga stalno moras da vuces na grbaci,na koga ne mozes da se oslonis i da mu izigravas dadilju 24h![]()
ЧИЧА ДРАЖА:Дођи код Чиче па ће јагњенце да ужива у сваком погледу !!!![]()
![]()
![]()
mackica ns:Ne volim da dominiram:? Nekako čudno malo, ustvari... volim da on dominira, ali nekako prećutno i fino. Znači, ne kao balkanski nazovi mačo; recimo ne da kaže - moraš to-i-to ili tamo-i-tamo, nego da me uzme za ruku onako sigurno i povede. Ako razumete:?
Ali sam ipak očepila8-)Storm nije morala ni da podseća:wink: :razz:
esperanca137:Meni treba neko ko ce da me ukrotionda sam ko jagnje
![]()
al zamalo:razz:
esperanca137:piletina samo u tanjiruu stvari sad i to izbegavam zbog ovog gripa
![]()
![]()
![]()