Da li devojke...?

Eto

Početnik
Poruka
15
Da li devojke vole da dominiraju u vezi? Ja volim dominatne devojke ali sam do sad uvek bio u vezi sa devojkama koje su od mene očekivale da vodim glavnu reč u svemu, pa i u seksu. Hoću dominatne devojke! Ima li takvih?

Eto:
Da li devojke vole da dominiraju u vezi? Ja volim dominatne devojke ali sam do sad uvek bio u vezi sa devojkama koje su od mene očekivale da vodim glavnu reč u svemu, pa i u seksu. Hoću dominatne devojke! Ima li takvih?
Los pristup....nikako nesmes da kazes "Hocu dominantne devojke"...mislim da bi trebalo..."spreman da ponizno sluzim"..."cekam vas moja gospodarice"....:) :) :)

Eto:
Eto, ja moram priznati da nikad nisam preferirala vezu s momcima koje bih morala da non stop vucem za rukav...Krajnosti su glupe

Ako dominacija znaci da ga vodim za rucicu i izigravam mu drugu mamicu u zivotu, da mu brisem nosic kad ga zivot razocara itd. onda bolje da nadjem sebi devojku ili da rodim dete, neka hvala...

U vezi su ljudi ravnopravni i fleksibilni, tako ima da bude!

Eto:

Kud joj sve placas pa jos i da dominira. Stvarno je njima dobro.

Meni treba neko ko ce da me ukroti:twisted: onda sam ko jagnje:lol: :lol: al zamalo:razz:
Naravno da je u vezi potreban emotivno stabilan i psihicki jak muskarac,inace.......kome teba neko koga stalno moras da vuces na grbaci,na koga ne mozes da se oslonis i da mu izigravas dadilju 24h:roll:

esperanca137:
Meni treba neko ko ce da me ukroti:twisted: onda sam ko jagnje:lol: :lol: al zamalo:razz:
Naravno da je u vezi potreban emotivno stabilan i psihicki jak muskarac,inace.......kome teba neko koga stalno moras da vuces na grbaci,na koga ne mozes da se oslonis i da mu izigravas dadilju 24h:roll:

Дођи код Чиче па ће јагњенце да ужива у сваком погледу !!! :lol: :lol: :lol:

Ne volim da dominiram:? Nekako čudno malo, ustvari... volim da on dominira, ali nekako prećutno i fino. Znači, ne kao balkanski nazovi mačo; recimo ne da kaže - moraš to-i-to ili tamo-i-tamo, nego da me uzme za ruku onako sigurno i povede. Ako razumete:?

Ali sam ipak očepila8-) :lol: Storm nije morala ni da podseća:wink: :razz:

mackica ns:
Ne volim da dominiram:? Nekako čudno malo, ustvari... volim da on dominira, ali nekako prećutno i fino. Znači, ne kao balkanski nazovi mačo; recimo ne da kaže - moraš to-i-to ili tamo-i-tamo, nego da me uzme za ruku onako sigurno i povede. Ako razumete:?

Ali sam ipak očepila8-) :lol: Storm nije morala ni da podseća:wink: :razz:

Предухитрила си ме, признајем!
iconredface3sx.gif

ne volim da dominiram , smara me kad neko ne pokazuje nikakvu inicijativu, pa onda ja treba da lupam shakom od sto , a ja tako volim da se suprotstavljam i onda kad mi neko dodje sa da draga ja se samo smorim :(

Back