Ain't No Stoppin Me
Primećen član
- Poruka
- 686
a nisi nabio?
Prostačiću...
Ja skoro 1.80, a one sve po 1.5m, još su utripovale nešto... nijedna nije kompetentna, sve im je to igra.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a nisi nabio?
Biras mnogo... 'mesto da nabijas.
odakle si, da ti prepustim, ima 31-a pa biraj

ih, ja i Kale brača po stričevima keve mi![]()
Tako je, objasni ovim malograđanima kako se prilazi devojci sa ružom,
a kad veza poodmakne u izvesnu ozbiljnost, onda u skladu sa temperamentom i svime moraš burek da joj daš C:
Tako je, objasni ovim malograđanima kako se prilazi devojci sa ružom,
a kad veza poodmakne u izvesnu ozbiljnost, onda u skladu sa temperamentom i svime moraš burek da joj daš C:

Jel sa sirom?
Ne bre!
prazan,dijetalni ! C:
)Jao, to ona prica od proslog vikenda.Mene zanima sta vi mislite o ovome. Da li devojke treba prve da startuju tipove ili treba da bude obrnuto? Da li muskarci vole kada ih devojke prve startuju, muvaju, cimaju, salju poruke, zovu i ostalo?
![]()

Jao, to ona prica od proslog vikenda.
Drugarica baca pogled(e) na jednog lika, a lepo vidis da i on pilji, onako upadljivo, i nista. Nasmeje se ona njemu, i tako dalje, i sad vec decko uopste ne gleda okolo, samo u nju, i opet nista. I tu sad dolaze nasi muski (ispusili kod nekih zenskih, nemam pojma), i idemo kuci, a ona sve vreme kuka i vice "zaaaaaaaaaaasto, jesam ruzna?" A lepsa je bar pet puta od svake devojke koja je bila tamo u to vreme (ali uopste nisam pristrasna).
I mora da se zapita covek ko je ovde normalan.![]()

A sta pricas leba ti kad ne znas devojku?![]()
Onda treba da me upoznas s njom 

Sta, da ostavim drugaricu na milost i nemilost jednog forumasa?
Dacu ti neku od meni manje dragih, ako oces.![]()
A sad bi da mi uvalis nesto losije 

Jeste vala, najlepsa koju imam, al nije za trgovinu.
Al imam sirok izbor inace, pa ti samo reci kakva ti treba, a ja cu vec nesto da iskombinujem.![]()