da li depilirate ruke?

• Začetnik teme Začetnik teme jagoda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kakva elektroliza cega, kako to izgleda[/quote]

uvodi se sterilna igla u koren dlake i pomocu struje se stvara 'blend' efekat - raskida se veza izmedju folikula dlake i krvnog suda koji je hrani. bitno je da ti elektrolizu radi strucno lice, a ne neki priuceni skot, jer ako je jacina struje suvise velika i ako se nestrucno obavlja - mogu da ti ostanu oziljci. to je jedina priznata metoda za TRAJNO uklanjanje dlacica u Americi (laser je fora za uzimanje para).

Goshca:
to je jedina priznata metoda za TRAJNO uklanjanje dlacica u Americi (laser je fora za uzimanje para)

Ja neshto razmisljam da laserskim putem TRAJNO otlonim dlake sa ruku. Ti sada kazesh da je to fora za uzimanje para. :roll:
:? Znachi da je to samo zvaka?
I gde se u Novom Sadu moze uraditi elektroliza?

Hvala.... :D

Ja neshto razmisljam da laserskim putem TRAJNO otlonim dlake sa ruku. Ti sada kazesh da je to fora za uzimanje para. :roll:
:? Znachi da je to samo zvaka?
I gde se u Novom Sadu moze uraditi elektroliza?

Hvala.... :D[/quote]

Nema na chemu. Lasersko uklanjanje ti za neki period odlozi rast dlaka, ali ne dovodi do njihovog trajnog uklanjanja. Pored toga, posto se monohromatski zrak vezuje za pigment, ako su ti dlacice svetle - uopste nije delotvoran. Moj ti je savet da ne bacas pare jer je taj tretman prilicno skup, a nece ti pomoci da dodjes do trajnog resenja. Za ruke ti ne bih preporucila epilaciju, jer tu imas prilicno dlacica i kostalo bi te dosta ako hoces da ih se resis u celini. Ja se drzim voska, i za ruke i za noge. A za nausnice i par dlacica koje se pojave na stomaku radim epilaciju.

Ne znam ko radi epilaciju (=elektrolizu) u Novom Sadu, ali mogu da ti preporucim proverenu doktorku u BG.

Depiliraj ruke toplim voskom (posto hladni uglavnom kida dlacice) dok ne skupis pare za epilaciju, koju toplo preporucujem! Da bi ih trajno uklonila ovom metodom trebalo bi da odes oko 4 puta na tretman. A sto se tice cene, znam samo da je epilacija prepona (jedan tretman) od 50-100 evra, pa otprilike preracunaj. Inace, epilacija ne uspeva kod plavusa, posto radi na foru melanina...Pozdrav!

Back