J
jagoda
Gost
interesuje me jer sam u velikoj dilemi po ovom pitanju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dr:Od skoro sam pocela i tek kad sam ih izdepilirala shvatila sam da sam trebala da to uradim mnogo ranije,nekako ti ruka dodje zenstvenija,neznija...super je osecaj.
Po toj logici onda ni dlake na nogama ne bi trebale da cupamo...nego da uzivamo u prirodnoj dlakavosti.Anonymous:uradish jednom morash uvek pa ti vidi
dr:Po toj logici onda ni dlake na nogama ne bi trebale da cupamo...nego da uzivamo u prirodnoj dlakavosti.Anonymous:uradish jednom morash uvek pa ti vidi
Ma ja to cupam,krema mi smrdi,sva se umackam i eto psle 3 dana opet se vide dlake.A od depilacije(cupanja)vremenom oslabe i jedva da ih ims.Anonymous:Super mi je uletela ova tema da vas, zene, pitam neshto.
Danas sam, po prvi put, depilirala ruke depilacionom kremom... i zgrozila sam se! :shock:
Pa ta krema bukvalno sprzi dlake... :shock: :shock:
Znala sam ja i pre korishcenja da je to chista hemija, ali ipak... djavo mi nije dao mira.![]()
![]()
I sada se kajem... :?
Da li su te kreme za depilaciju (przenje!) zaista jako shtetne i kakvo vi iskustvo imate sa njima!?
:?
Anonymous:jel depilira neko ushi
xenia:Da depiliramo ruke svasta...to rade samo oni koji crne dlake na rukama...hahahaha!!!
Fali nam samo jos da obrijemo kosu sa glave pa ce mo biti ljudi golaci!!!![]()
Kapris:xenia:Da depiliramo ruke svasta...to rade samo oni koji crne dlake na rukama...hahahaha!!!
Fali nam samo jos da obrijemo kosu sa glave pa ce mo biti ljudi golaci!!!![]()
xiena dusho...pardon, XENIA dusho... pa ne radi se o boji dlaka na rukama. Poenta je da ruke izgledaju bozanstveno zenstveno bez ikakvih dlaka.
A jel' ti to sebi persiras?![]()