blondi
Domaćin
- Poruka
- 4.976
kosmopolit:pa radjaju se blondie , ali nismo mi pedofili a dok one odrastu mi cemo ...
bolje bi bilo da si prečutao ovo

kako može neko izjaviti da su sve dobre devojke zauzete??? objasni mi to za boga ako umeš
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kosmopolit:pa radjaju se blondie , ali nismo mi pedofili a dok one odrastu mi cemo ...
blondi:Gazdarica:Najbolje da se odmah ukantam, posto vec godinu dana nemam momka...))
sele šta češ kadi si "loša"))))))
ROBERTO_NS:ale serete sve redom....
Gazdarice.....priupitaj se malo zbog cega nemash decka vetj godinu dana!!!
Ako je slucajno zbog toga sto su ti prilazili samo imbecili,zapitaj se i to,kakav utisak ostavljash za sobom!Dobrim devojkama prilazi malo njih a loshim SVI!!!!
ROBERTO_NS:Zao mi je ali ja sam Jarac u horoskopu i veoma sam impulsivan!
BLONDIE:istina je da ja ne znam dali je "gazdarica" fina ili nije!Netju ni da sudim o tome!I samo da ti pojasnim da se ovde ne radi o izgledu!Belog sveta vidjam ako te bash zanima....a tamo vidim da se one "moje" loshe i zauzete tretiraju kao slobodne(naravno sa njihove strane...sto opet povlaci milion pitanja i tema)!
GAZDARICE:Ja stvarno nemam obicaj da se svadjam sa devojkama,i izvinte ako sam vas uvredio ali sam siguran da dnevno cujete mnogo ozbiljnijih reci koje vas ne doticu ni malo!!!!
Stari Lisac:Hmmm ....razmisljam nesto ...devojke da li ste zadovoljne ? da li mladici prilaze ili mnogo okolisaju kad treba da pridju , da li smo spori ili brzi ? Da li mislite da su smotani ili da su super u kontaktu ? Sta je to sto bi vi uradile da ste na nasem mestu ?
Pozdrav svima
Stari Lisac:Hmmm ....razmisljam nesto ...devojke da li ste zadovoljne ? da li mladici prilaze ili mnogo okolisaju kad treba da pridju , da li smo spori ili brzi ? Da li mislite da su smotani ili da su super u kontaktu ? Sta je to sto bi vi uradile da ste na nasem mestu ?
Pozdrav svima
Incognito:E leba ti, gde izvuce ovo iz naftalina
Mi (muskarci) smo generalno kukavice...
Poz.
Lens:The one who dares, he wins8) :wink:
Incognito:Generalno, DON, generalno, otvori recnik pa vidi sta to znaci
Lens:The one who dares, he wins8) :wink:
... or gets kick in the nuts![]()
![]()
![]()
![]()
![]()