Da li današnji roditelji prave od svojh sinova mekušce?

"mekusac vaspitanje" je nesto cemu teze svi koji kane na zapad otici , to su zapadne vrednosti , taj soft lepi pristup, vaspitanje na bazi slusanja deteta itd , naspram naseg balkansko " trauma vaspitanja "

e sad ineteresantno je to sto kad prosecan balkanac ode preko na zapad njemu tesko da se tako istraumiran konektuje i instalira u drustvo, da integrise i uklopi jer je tamo prosecno lice "mekusac "

posebno kada ode biznis varijantom , onda mora da se ulizuje "mekuscima" a to balkanca najvise boli , i onda trauma izlazi na povrsinu

"mekusac vaspitanje" je nesto cemu teze svi koji kane na zapad otici , to su zapadne vrednosti , taj soft lepi pristup, vaspitanje na bazi slusanja deteta itd , naspram naseg balkansko " trauma vaspitanja "

e sad ineteresantno je to sto kad prosecan balkanac ode preko na zapad njemu tesko da se tako istraumiran konektuje i instalira u drustvo, da integrise i uklopi jer je tamo prosecno lice "mekusac "

posebno kada ode biznis varijantom , onda mora da se ulizuje "mekuscima" a to balkanca najvise boli , i onda trauma izlazi na povrsinu
i na zapadu se bune što su im deca sekaperse

Ne, vidimo da su sadasnje generacije bolje od, ajd da kazem, skoro svih dosadasnjih
Ustati protiv nepravde i boriti se za istinu je visi cilj koji retki prepoznaju
Наравно, како могу уопште да се пореде борба садашњих генерација са неким претходним, као што кажеш циљ и жртва су ти који одређују значај борбе, а шта су те неке претходне генерације имале да изгубе осим голог живота и душе, њима је самим тим био лак избор, стога њихова борба и не може бити квалификована и препозната као борба за виши циљ, за разлику од садашње генерације која може да изгуби много тога иако им није сам живот у опасности, али самим тим циљ њихове борбе је виши циљ и њихова борба је величанственија од свих које су водиле неке претходне генерације.😎

Ovo ti verovatno najviše smeta?

Pitanje je da li je botovanje kada kažeš ono što zaista misliš, a različito je od onoga što ti recimo misliš?
Najvise mi je za smetalo sinoc kada nisi nikako reagovao, cak se I smejao, dok su drugi (mnogi) ismejavali moj post o vaspitavanju mog sina.
Mnogo je i ovo sto sam ti napisala....
Opet cu ponoviti:
NE BACAJTE BISERE PRED SVINJE.

Back