pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.330
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ova današnja deca misle da je probna lampa aplikacija za telefonotac kolac![]()
Hej pa odavnovid nisi više mod![]()
Tako je. Roditelji umeju da koče decu, mešaju u odluke, tako nesvesno da naprave od njih osobe zaglavljene i neispunjene.Zavisi od roditelja.
Neki da, neki ne.
a jbg druga vremenaMa ova današnja deca misle da je probna lampa aplikacija za telefon
sad sam videoHej pa odavno
Ova ti se baš sviđa?Nikada ne prosipajte bisere pred svinje.
Mnogo se gamadi muva okolo, da. Svidja mi se.Ova ti se baš sviđa?
Ne pogađa me ali sam video da si je juče već koristilaMnogo se gamadi muva okolo, da. Svidja mi se.
A zasto tebe to pogodi tek tako jedna izreka, pitam se...
i na zapadu se bune što su im deca sekaperse"mekusac vaspitanje" je nesto cemu teze svi koji kane na zapad otici , to su zapadne vrednosti , taj soft lepi pristup, vaspitanje na bazi slusanja deteta itd , naspram naseg balkansko " trauma vaspitanja "
e sad ineteresantno je to sto kad prosecan balkanac ode preko na zapad njemu tesko da se tako istraumiran konektuje i instalira u drustvo, da integrise i uklopi jer je tamo prosecno lice "mekusac "
posebno kada ode biznis varijantom , onda mora da se ulizuje "mekuscima" a to balkanca najvise boli , i onda trauma izlazi na povrsinu
Na trulom zapadu deca uporedo sa skolom ili koledzom rade.i na zapadu se bune što su im deca sekaperse
Možeš da radiš i da budeš sekapersaNa trulom zapadu deca uporedo sa skolom ili koledzom rade.
Ovde do tridesete zive sa roditeljima.
Bas su oni sekaperse.
Ne blamiraj se vise, neki moderator si..Možeš da radiš i da budeš sekapersa
Ako sam moderator nisam BogNe blamiraj se vise, neki moderator si..
Наравно, како могу уопште да се пореде борба садашњих генерација са неким претходним, као што кажеш циљ и жртва су ти који одређују значај борбе, а шта су те неке претходне генерације имале да изгубе осим голог живота и душе, њима је самим тим био лак избор, стога њихова борба и не може бити квалификована и препозната као борба за виши циљ, за разлику од садашње генерације која може да изгуби много тога иако им није сам живот у опасности, али самим тим циљ њихове борбе је виши циљ и њихова борба је величанственија од свих које су водиле неке претходне генерације.Ne, vidimo da su sadasnje generacije bolje od, ajd da kazem, skoro svih dosadasnjih
Ustati protiv nepravde i boriti se za istinu je visi cilj koji retki prepoznaju
Radi svoj moderatorski posao onda. Botujes vise od svih botova zajedno, a da ne pisem o nekvalitetnim temama koje otvaras, o toleranciji prema onima koji ti “gode”, o nekaznjavanju onih koji su zasluzili, itd. Itd.Ako sam moderator nisam Bog![]()
Ovo ti verovatno najviše smeta?Botujes vise od svih botova zajedno
Mjekusce za kogaDa li današnji roditelji prave od svojh sinova mekušce?
Najvise mi je za smetalo sinoc kada nisi nikako reagovao, cak se I smejao, dok su drugi (mnogi) ismejavali moj post o vaspitavanju mog sina.Ovo ti verovatno najviše smeta?
Pitanje je da li je botovanje kada kažeš ono što zaista misliš, a različito je od onoga što ti recimo misliš?
Nije tačno. Ja sam pobrisao sve neumesto čim sam primetio.Najvise mi je za smetalo sinoc kada nisi nikako reagovao, cak se I smejao, dok su drugi (mnogi) ismejavali moj post o vaspitavanju mog sina.
Mnogo je i ovo sto sam ti napisala....
Opet cu ponoviti:
NE BACAJTE BISERE PRED SVINJE.