- Poruka
- 88.666
Da li današnji roditelji prave od svojh sinova mekušce?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U pitanju je trend, sad ih ima višeZavisi od roditelja.
Neki da, neki ne.
DaDa li današnji roditelji prave od svojh sinova mekušce?
To nije trend, to je pogresno vaspitavanje.U pitanju je trend, sad ih ima više
Da imaš muško dete, upropastio bi gaDa
Pardon
Ne
U stvari
Da
Konstatuješ ili me pitaš?Da imaš muško dete, upropastio bi ga
Ne mora da znaci, ja imam sina koji je naucen odmalena da radi mnogo sta po kuci, spremi neko jednostavnije jelo, cisti, spremi ves..Majke da očevi ne, to je valjda prirodno.
Što kuva i sprema po stanu, pere prozore i zavese itd. Majka ga dominantno oblikuje prema sebi i svojim potrebama uz nedostatak oca koji bi ga usmerio na nešto drugo.Po čemu je ženski petko?
***** ti forum koji ima ovakve moderatore.Da imaš muško dete, upropastio bi ga
I ja to isto radim od tinejdžerskih danaŠto kuva i sprema po stanu, pere prozore i zavese itd.
Ženski petko careva devojkaŽenski petko je smotani nesamostalni i u svemu zavisan od drugih lik a ne neko ko ume da se stara o sebi
Ako te to čini srećnim. Gej je okej nemam ništa protiv. Tema je kako roditelji utiču na decu, majke ih mekšaju a očevi jačaju.I ja to isto radim od tinejdžerskih dana
Jel sam i ja ženski petko?
Pitam da znam
A gde je taj otac?Što kuva i sprema po stanu, pere prozore i zavese itd. Majka ga dominantno oblikuje prema sebi i svojim potrebama uz nedostatak oca koji bi ga usmerio na nešto drugo.
konstatujem bazirano na tvojim odgovorimaKonstatuješ ili me pitaš?
Ovaj odgovor treba "uramiti"Ako te to čini srećnim. Gej je okej nemam ništa protiv. Tema je kako roditelji utiču na decu, majke ih mekšaju a očevi jačaju.
Apsolutna ravnoteža ako se ja pitam.