Redmond
Elita
- Poruka
- 16.668
Mislim da je ta priča o prezaštićenosti prenaduvana.Da li današnji roditelji prave od svojh sinova mekušce?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je ta priča o prezaštićenosti prenaduvana.Da li današnji roditelji prave od svojh sinova mekušce?
Odličnokonstatujem bazirano na tvojim odgovorima
Ja ne znam o čemu ti pričaš.Ako te to čini srećnim. Gej je okej nemam ništa protiv. Tema je kako roditelji utiču na decu, majke ih mekšaju a očevi jačaju.
Apsolutna ravnoteža ako se ja pitam.
Pere veš mašina, kuva žena ili restoran. Bolje da ga naučiš kako da zaradi nego da kuva.Ja ne znam o čemu ti pričaš.
Nema slabije osobe od one koja zavisi od drugih.
Ne znam u kom univerzumu se zove jakim to kad neko zdrav prav i čitav čeka druge da mu peru, spremaju i kuvaju.
Najbolje da ga naučiš i jedno i drugo.Pere veš mašina, kuva žena ili restoran. Bolje da ga naučiš kako da zaradi nego da kuva.
1) Jedina ljubav od žene koju muškarac dobija je od majkeŠto kuva i sprema po stanu, pere prozore i zavese itd. Majka ga dominantno oblikuje prema sebi i svojim potrebama uz nedostatak oca koji bi ga usmerio na nešto drugo.
Poželjno je, ali nekada je neizvodljivo.Pa to i kažem, dete mora da ima oca i majku naročito muško dete.
Ovo je kliše i nisam siguran da je baš tako.Biološki gledano ćerke su vezanije za očeve a sinovi za majke
Ako je ćale kreten nemojte se čudite zašto super riba iza kraja bira one tipove što piju i pišaju po kraju jer to je njen ćale
Koliko god majka formirala sina postoje momenti kad otac podeli par lekcija sinu i koje ostanu urezane ko biblija
Ovo je kliše i nisam siguran da je baš tako.
pa zato što ćalci znaju da uskoro ostaju bez svoje princezeAli je tako uvezala priroda. Opet to za ćerke da vole očeve paa do puberteta kada ga preziru a posle se to vraća u normalu.
Ne mora, nego treba da odrasta u zdravoj sredini.Pa to i kažem, dete mora da ima oca i majku naročito muško dete.
Ovde u temi nije reč o nenormalnim roditeljima.Ne mora, nego treba da odrasta u zdravoj sredini.
Ili u prevodu, bolje jedan normalan nego dva nenormalna roditelja.
Zanimljivo.to su osnovi higijene koje se odmalena uce.lepo.Ne mora da znaci, ja imam sina koji je naucen odmalena da radi mnogo sta po kuci, spremi neko jednostavnije jelo, cisti, spremi ves..
A kako drugačije?Sensei je sve isplanirao do praunučića![]()
ma danas roditelji ni na vaspitavaju decuDa li današnji roditelji prave od svojh sinova mekušce?
Pa pazi..ako ćemo iskreno, do očeva je.Da li današnji roditelji prave od svojh sinova mekušce?
otac kolacPa pazi..ako ćemo iskreno, do očeva je.