Da li današnji roditelji prave od svojh sinova mekušce?

Ako te to čini srećnim. Gej je okej nemam ništa protiv. Tema je kako roditelji utiču na decu, majke ih mekšaju a očevi jačaju.

Apsolutna ravnoteža ako se ja pitam.
Ja ne znam o čemu ti pričaš.

Nema slabije osobe od one koja zavisi od drugih.

Ne znam u kom univerzumu se zove jakim to kad neko zdrav prav i čitav čeka druge da mu peru, spremaju i kuvaju.

Nežno roditeljstvo je postalo popularno u nekim krugovima, a postoji mnogo stručnjaka za razvoj dece koji se zaklinju u njegove metode i filozofiju.

Ako niste upoznati sa nežnim roditeljstvom, u velikoj meri, ono funkcioniše baš onako kako zvuči. Deci se u svakom trenutku treba tretirati nežno, sa empatijom i razumevanjem, bilo da se ponašaju kao anđeli ili izazivaju bes u javnosti.

Tradicionalniji pristup roditeljstvu obuhvata upotrebu reči kao što su „ne“, „prestani“ ili „nemoj“. Barem u nekim okolnostima, roditelji postavljaju pravila i insistiraju na tome da se ta pravila poštuju bez ikakve rasprave.

„Nežni“ roditelj, s druge strane, odbija upotrebu ovih reči. Umesto toga, oni pokušavaju da razumeju emocije koje dovode do lošeg ponašanja njihovog deteta i, kroz mirnu diskusiju, pomažu detetu da ih razume. Ideja je da se pomogne detetu da sledeći put postane samosvesnije i sposobno da reguliše svoje emocije. Razlog za ovo je da je loše ponašanje često reakcija na anksioznost i stres, i ako možete da identifikujete izvor anksioznosti, roditelj i dete mogu zajedno da rade na tome da ga poprave.

Poslednja izmena:
Biološki gledano ćerke su vezanije za očeve a sinovi za majke
Ako je ćale kreten nemojte se čudite zašto super riba iza kraja bira one tipove što piju i pišaju po kraju jer to je njen ćale
Koliko god majka formirala sina postoje momenti kad otac podeli par lekcija sinu i koje ostanu urezane ko biblija
Ovo je kliše i nisam siguran da je baš tako.

Back