Da li dajete novac prosjacima?

Pogledajte prilog 962805

Vidiš dokle je to otišlo.

Natpis na južnom bulevaru pre ulaska na autokomandu
Vidite svi da jasno piše

Stop ciganskom terotru! samo na ćirilici lol

prefarbali su za dan ovu politički nekorektnu izvaju ili vapaj vozača bolje reći.
A mali slinavi romi su nastavili da opsedaju raskrsnice i iznuđuju novac...
Ово ме је асоцирало... :lol:
Била другарица код др, а он неки безобразан, надобудан, као да је сам Бог. Фарба косу. Излази она из ординације и крене да му псује све по списку и на крају дода... тако офарбаног!
Док је силазила и псовала на степеништу седи човек. Тек после је сконтала да је џипси. Било јој криво, можда је то ”офарбан” он лично схватио.

nisu ta deca kriva vec drzava ili ti grad beograd koji ne postavi policajce na takvim mestima i ne dozoli da prosjace
pa haha, tačno je da nisu deca kriva nego oni koji su ih poslali. njihova radna jedinica. ne prose ta deca da bi novcem kupila hranu nego da odnesu liku koji ih je angažovao.
državu boli dupe za decu od pet godina koje je neko uprego da stoje na raskrsnicama na +40 ili -10 i iskaču ispred vozače rizikujući život ili batine od nervoznih tipova za volanom.
takođe državu boli dupe da smisli validan socijalni program koji će štititi maloletna lica od svakog oblika izrabljivanja. ta deca ako ne prosjače, možda će umreti od gladi i bolesti a možda će biti gadno povređena od strane onih koji su ih uputili na radni zadatak ako ne donesu zacrtanu količinu novca.

to se tako lako rešava da je to neverovatno. ali jedino što je država uradila u ovom slučaju je
poslala je ljude da prefarbaju gelender.
Žmuri i teraj....

Мислим, поента није смешна, али то како си рекао :rotf:

Šta ima veze, sve je to za ljude.

Ima logike. Prvo upadneš u ekipu, pa u posao.

Još sam se setio, ima da pravim viralne video snimke za lovu. Ovi instagram influenseri, to je sad popularno, kao ja ležim na ulici, a on mi donese parče pice, kokakolu i 100 evra a ja kao počnem da plačem.

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 962805

Vidiš dokle je to otišlo.

Natpis na južnom bulevaru pre ulaska na autokomandu
Vidite svi da jasno piše

Stop ciganskom terotru! samo na ćirilici lol

prefarbali su za dan ovu politički nekorektnu izvaju ili vapaj vozača bolje reći.
A mali slinavi romi su nastavili da opsedaju raskrsnice i iznuđuju novac...

Ma ovo su grobari napisali ciganima-partizanovi zvezdinim 'navijacima'.

ne dajem
dajem klincima iz komsiluka koji prose za oca narkomana, ali dajem im cokolade i hranu, da pojedu odmah

kupujem isto tako jednoj mami sa slavije, koja sedi sa velikim detetom, ali isto kupim hranu i cekam da dete pojede

po knezu su se nakotili i neki novi trend je da prose sa psima, stencima, koje drze da skapavaju po ovoj vrucini slogirane, tacno vidis da je organizovano, jadna ta deca i jadni ti psi

spalila bih organizatore te rabote, a 90% se radi o organizovanom prosenju gde oni koji prosle ne vide ni deo kolaca

to mi nije bilo na kraj pameti.
povezala sam natpis sa prosjačenjem na raskrsnici.
ipak ako bolje poznajes prilike medju navijacima onda ti verujem
Ovo ti garantujem, već dugo grobari p.izde -posebno na Novom Beogradu gde je lokalna vlast zajedno sa delijama, gomilu parkića i ulaza u zgrade ofarbala u crveno belo...

A što se tiče romske populacije zaista često umeju smarati. Kao klinac sam radio na benzinskoj pumpi na Studentskom Trgu u strogom centru, u ulicu ispod Gospodara Jovana se u državni stan uselila romska porodica sa devetoro dece, roditelji nisu ništa radili osim što su se opijali, a jadnu decu su od zore pa ceo dan slali da prose po kafićima, prodavnicama, zoo vrtu, benziskim stanicama... Meni je te te dece bilo baš žao i uvek sam im davao neku kintu i jedan dan jave nam da dolazi direktor da obidje B.S. , baš tada naidje klinac koji je redovno prosio i dobijao od nas kinticu tipa kao sada 200 dinara svaki dan. I ja mu kažem -hajde ako hoćeš pokupi papiriće oko BS daćemo ti malo više nego inaće tipa kao sada hiljadu dinara za 15 minuta lakog posla. Stvarno smešan posao -više kao neki mali ispit da li hoće da (za) radi a i razlog da mu damo malo veći dinar... Kada se bog te video on uvredi i naljuti-samo što nas nije napušio....

Naravno nikada više nije dobio ni dinar od nas jbg.

Vrijedja ih kad im ponudiš posao. Desilo mi se da mi trudnoj pozvoni na vrata prosjakinja,traži milostinju. Ja je zamolim da odnese nešto 5 metara jer je meni teško,ona me iznapada najgore,kaže da hoću da radim ne bih prosila :zper: ,ko je lud neka radi meni je ovako lakše.
Био пре неки дан у емисији као најпознатији БГ бескућник. То је толико размажено да ја немам речи. Водитељка сва шармирана његовом дрскошћу, а мени дошло да га клепим. Срећа па не могу ући у ТВ :mrgreen:
-Ја да радим на грађевини!? Нема шансе.
-Радио сам месец дана у трафици. Није то за мене.
А шта је за тебе, мајке ти? Да ти простру црвени тепих и тетоше те!?

Био пре неки дан у емисији као најпознатији БГ бескућник. То је толико размажено да ја немам речи. Водитељка сва шармирана његовом дрскошћу, а мени дошло да га клепим. Срећа па не могу ући у ТВ :mrgreen:
-Ја да радим на грађевини!? Нема шансе.
-Радио сам месец дана у трафици. Није то за мене.
А шта је за тебе, мајке ти? Да ти простру црвени тепих и тетоше те!?
Onaj skockani sa brčićima? Neki umjetnik čini mi se?Gledala sam i ni malo saosećanja nisam imala prema njemu .

Толико ме је асоцирао на мог тзв оца, да ми је био још огавнији. Сав уштиркан, фин, не псује, лепо се изражава, начитан, познавалац уметности,... А ленчуга и егоцентрик крајњих размера. Фуј!

Nisam gledao, al Aj vi napravite piruetu. Ako nije dobio otkaz, stekao je pravo na penziju.
Zašto mu je uskraćena.
Što je lik interesantan zbog odevanja, Meni ne ...meni je deo priče da država uskraćuje prava građanima, ovde njemu, interesantna. Ostalo me ne zanima. Nije morao on da proda gajbu, već je nasledio deo koji je potrošio na iznajmljivanje stanova ..e, pošto sam čitao, nisam gledao, lik me ne zanima osim kao pojava koja je. radila rekao je da je od ' 17. na ulici..tako..svašta i pamtim, brte..sad je aktualan zbog filma...

Nisam gledao, al Aj vi napravite piruetu. Ako nije dobio otkaz, stekao je pravo na penziju.
Zašto mu je uskraćena.
Što je lik interesantan zbog odevanja, Meni ne ...meni je deo priče da država uskraćuje prava građanima, ovde njemu, interesantna. Ostalo me ne zanima. Nije morao on da proda gajbu, već je nasledio deo koji je potrošio na iznajmljivanje stanova ..e, pošto sam čitao, nisam gledao, lik me ne zanima osim kao pojava koja je. radila rekao je da je od ' 17. na ulici..tako..svašta i pamtim, brte..sad je aktualan zbog filma...
Ni malo mi nije interesantan. Da se mene pita ja bih ga u maline da bere .

Ni malo mi nije interesantan. Da se mene pita ja bih ga u maline da bere .
Nije sramota raditi, daleko bilo i treba i mora i sve ..ne branim ga ja nimalo što ne radi. Al me ta pozadina priče zanima. Baletani se rano penzionišu.....ako je narkoman, kockar, dobio otkaz, sve negativno i još neće da radi..nema opravdanja.
Isto nema ni za državu, ako to nije u pitanju.

Back