Za sada / sada ih ovde nema da se vide / ima onih sto spavaju na klupama u parku / preturaju po kontejnerima / strasno je da se vidi uvek se setim deteta koje se saglo da pomogne te je ubodena nozem /ima onih koji piju sta vec samo ti ne prose.
Pre je bilo da prose ispred apoteke / pekare / neki sto nije sav svoj koji ide svuda otvara vrata trazi nesto da mu se sitno da ode / n.m. koja udje zna da napadne / oni sto prodaju neke cestitke za pomoc ko zna sta rade ti.
Prlicno mi je
plus 
da to vidim / bile su dve babe u kucama punim djubreta / jedna valjda otisla Gore druga je rodjaka lika iz poznatog benda koji ju je zbrinuo kad su mu to javili / takva je prica istina ne ne moze da se zna/ nisu prosile.
Ne skacite na mene jedni kazu da je ciganin uvreda drugi da je rom uvreda
ne znam zavisi / komsija ciganin kaze da je ciganin da je za njega to rom uvreda.
P.s.Kad sam videla dve devojku plus devojcicu koje nisu nac.manjina da ulaze u kontejner izlaze iz njega nije mi bilo dobro dugo.Obicno izgledaju ne prose ne bi verovala da mi je neko rekao.
Pre je bilo da prose ispred apoteke / pekare / neki sto nije sav svoj koji ide svuda otvara vrata trazi nesto da mu se sitno da ode / n.m. koja udje zna da napadne / oni sto prodaju neke cestitke za pomoc ko zna sta rade ti.
Prlicno mi je
plus Ne skacite na mene jedni kazu da je ciganin uvreda drugi da je rom uvreda
P.s.Kad sam videla dve devojku plus devojcicu koje nisu nac.manjina da ulaze u kontejner izlaze iz njega nije mi bilo dobro dugo.Obicno izgledaju ne prose ne bi verovala da mi je neko rekao.
Poslednja izmena: