Da li da pitam

galathea:
kako su vam prosli Badnje vece i Bozic, ili je previse ljubopitljivo s moje strane? :wink:
To su nasi najveci praznici i zaista bi tada trebalo da ih provedemo u molitvama miru, bez svadje i optuzivanja, a o sexu i da ne govorim...jadan je onaj ko se bas na taj dan doveo u tako neko iskusenje a ostalim danima ga ne mozes namoliti da se seti...mislim da covek zdrav covek naravno treba da ima kontrolu nad svojim potrebama i da to sto je propustio takvu vrstu uzivanja par veceri ne treba da bude smak sveta za neke..

ariela:
galathea:
kako su vam prosli Badnje vece i Bozic, ili je previse ljubopitljivo s moje strane? :wink:
To su nasi najveci praznici i zaista bi tada trebalo da ih provedemo u molitvama miru, bez svadje i optuzivanja, a o sexu i da ne govorim...jadan je onaj ko se bas na taj dan doveo u tako neko iskusenje a ostalim danima ga ne mozes namoliti da se seti...mislim da covek zdrav covek naravno treba da ima kontrolu nad svojim potrebama i da to sto je propustio takvu vrstu uzivanja par veceri ne treba da bude smak sveta za neke..
Ajoj :) Lepo ga ti poređa
molitve
mir
bez svađe i optuživanja
a o sexu i da ne govorimo.. Auu
A ljubi bližnjeg svog? Ništa to?

cLick - OR - Die:
galathea:

kao i svaki drugi "radni" dan.. maximalno otkidanje od svega i svachega. :twisted:

a $to te to zanima? o$ se pohvali$/pojada$ or ispovedi$?
puka zenska radoznalost, a posle recite da Gala misli samo o jednoj stvari, a ja sam samo pitala kako su vam protekli verski praznici, sex nisam ni pomenula :roll: :roll: :roll: :wink:

medvedica:
ariela:
galathea:
Ajoj :) Lepo ga ti poređa
molitve
mir
bez svađe i optuživanja
a o sexu i da ne govorimo.. Auu
A ljubi bližnjeg svog? Ništa to?
Bil Klinton tvrdi da se oralno zadovoljavanje ne moze okarakterisati kao sex, pa eto vam resenja za 'posne' dane :wink:

Back